Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב ,

יש לי מאזדה 3 2008, ויש לי בבית רמקולים של קנווד 7X10 והרצתי חיפוש בפורום אך לא מצאתי.

האם אפשרי להתקין את הרמקולים האלה במאזדה 3 מאחורה(בדלתות האחוריות)

ושאלה שניה - יש לי מגבר שרשום עליו שאפשר לחבר אותו לרדיו מובנה דרך הרמקולים..(האם זה יתכן ?)

תודה מראש לכולם!:)

פורסם

בוקר טוב בר מה שלומך ?

ברשותך אתחיל מהקל לקשה :lol:

לשאלתך השניה התשובה היא כן.. בהחלט ישנם מגברים שיש להם כניסת היי פאוואר

אני אישית לא כל כך אוהב לעבוד עם התצורה הזו כי מנסיוני ברוב המנחתים המובנים התוצאה לא כל כך מוצלחת

לשאלתך השניה התשובה היא גם כן ... אבל יחד עם המון הסתייגויות

מה שאני מתכוון הוא שבגדול אפשר לעשות הכל ואפילו לדחוף 7*10 בדלת שבה המידה המקורית היא 5*7

אבל זה דורש בניות ושינוי מבנה הדלת (גם פנימית וגם חיצונית) שלא לדבר על זה שזה מאוד יקר

ומצד שני זה בהחלט לא שווה את כל המאמץ הזה בשביל רמקולים של קנווד ישנים ודי סתמיים ושלא יעשו שום סאונד משמעותי בדלתות אחוריות

בגדול אני ממליץ לך למצוא סט רמקולים 5*7 טוב ואיכותי (והבהחלט יש סטים כאלו שהם לא יקרים והם עובדים נפלא) כדי להרכיבו בדלתות הקדמיות ואת הדלת האחורית תשאיר בשלב הזה עם רמקול חברה

שבת שלום

דרור

• תוכן חדש...