Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז מכל הסיפור הזה יש חרם ?

הציבור הולך נגד?

איפה חותמים ?

רק יחלבו ויחלבו אותנו 7 שקל לליטר זה לא הגיוני

נישתוק זה יגיע גם ל12 שקל בסופו של דבר ואנחנו נמשיך לשלם ולישתוק

צריך לעשות משהו

ובתור פורום כבד ומכובד מאוד בארץ מפה זה יכול להתחיל

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חגי, אני גם לא רוצה לתת להם לשנות לי את סדר החיים, וכרגע אני איכשהו מתגרד עם הגזירות, אבל יגיע שלב שלא אוכל יותר, ולכן אני מעדיף להשתתף במאבק, בתקווה שמשהו ישתנה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בקיצור, תמשיכו לחתום על עצומות אינטרנטיות.

בעצם אפילו זה קשה לכם. תראו את כמות החותמים, ממש עצומה, תרתי משמע:

http://www.atzuma.co.il/lph

אפילו 100 איש לא מזיזים את האצבע, אז אתם רוצים להזיז משהו במדינה?

פורסם

אני הצעתי משהו אופרטיבי - בינתיים רק אושרי איתי וזה נהדר אבל זה ממש לא מספיק.

תמשיכו לפנטז על הפגנות ומעצרים. נראה לאן זה יגיע.

וחבר'ה - לא היה ולא יהיה לעולם חרם על דלק. אני צריך להגיע למקומות ואני אגיע אליהם עם דלק. פשוט עכשיו הוא יעלה לי יקר, זה הכל.

פורסם
אני הצעתי משהו אופרטיבי - בינתיים רק אושרי איתי וזה נהדר אבל זה ממש לא מספיק.

תמשיכו לפנטז על הפגנות ומעצרים. נראה לאן זה יגיע.

וחבר'ה - לא היה ולא יהיה לעולם חרם על דלק. אני צריך להגיע למקומות ואני אגיע אליהם עם דלק. פשוט עכשיו הוא יעלה לי יקר, זה הכל.

לעומת טורקיה הדלק עוד לא יקר.

פורסם
בקיצור, תמשיכו לחתום על עצומות אינטרנטיות.

בעצם אפילו זה קשה לכם. תראו את כמות החותמים, ממש עצומה, תרתי משמע:

http://www.atzuma.co.il/lph

אפילו 100 איש לא מזיזים את האצבע, אז אתם רוצים להזיז משהו במדינה?

שמע , גש לאזור נמל תא ביום שישי , תראה תורי ענק בכניסה עם מנועים כבדי נפח בכניסה לתשלום , המסקנה פשוטה , הדלק עדיין לא יקר .

כשהוא יהיה מאוד יקר אנשים יעדיפו ללכת קצת ברגל , בנתיים הנוחות שווה את המחיר .

אותו כנל בכניסה למכוני שטיפה , תורי ענק על מנת להוריד לכלוך מהרכב עם מים מדיפי ריח של ספונדז'ה , ועבור זה 35 שקל רחיצה ועוד איזה ליטר וחצי דלק בהמתנה , בקיץ יקר יותר בהתאמה בשל עבודת המזגן .

מבלי לגעת בבזבוז המים למרות המיחזור .

פורסם
חגי , אני מבסוט שעזבתי את ישראל לא בגלל המכוניות, בשבילי המכוניות זה הדובדבן שעל הקצפת.

לצערי החלום היפה הזה של הציונות, אהבת הארץ והכבוד ההדדי הננו חלום ותו לו, במדינת ישראל אין כבוד לזולת, אין ערך לחיי אדם ואין חוק, הישראלי המצוי דואג להראות לכולם שהוא "לא פרייאר" אבל מתכופף מהר מאוד כשבאים להשחיל לו, פעם זה מחירי הדלק, פעם זה מחירי הלחם. נבחרי ציבור חסרי חוט שידרה הם למעשה דוגמא למרבית הציבור.

מצער עד כמה שאתה צודק.

פורסם
חגי , אני מבסוט שעזבתי את ישראל לא בגלל המכוניות, בשבילי המכוניות זה הדובדבן שעל הקצפת.

לצערי החלום היפה הזה של הציונות, אהבת הארץ והכבוד ההדדי הננו חלום ותו לו, במדינת ישראל אין כבוד לזולת, אין ערך לחיי אדם ואין חוק, הישראלי המצוי דואג להראות לכולם שהוא "לא פרייאר" אבל מתכופף מהר מאוד כשבאים להשחיל לו, פעם זה מחירי הדלק, פעם זה מחירי הלחם. נבחרי ציבור חסרי חוט שידרה הם למעשה דוגמא למרבית הציבור.

מצער עד כמה שאתה צודק.

איך אמר חבר הכנסת המכובד לשעבר פלאטו שרון במבטא צרפתי כבד

מה אתה עשית בשביל מדינה!!

כאן המקום של היהודים. ויש לעשות אותו מקום טוב ליהודים. לא תעשו תאכלו חרה, והרבה.

תלוי בכם הצעירים!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מדינות העולם מתחלקות לשני סוגים:

א. מדינות שנתנו לכולם הכל בחינם, לא ייצרו דבר ונמצאים על סף קריסה מוחלטת. למשל צרפת, בריטניה, ספרד, יוון, פרטוגל, מדינות סקנדינביה. בעצם כמעט כל האירופאים הנדיבים למעט גרמניה ועוד מספר מדינות שמחזיקות מעמד בזכות תעשייה חזקה.

ב. מדינות כמו ישראל שהידקו חגורות, הטילו מיסים שכמעט ולא פוגעים ברמת החיים, ניצלו ומחזיקים מעמד בתקופה של משבר כלכלי שלדעת מומחים רבים קשה יותר מהשפל הגדול בתחילת המאה ה-20. וכן, ה-15 שקל הנוספים שאתם משלמים למיכל דלק לא באמת פוגע ברמת החיים שלכם. תבדקו טוב את החשבונות ותראו שאתם מבזבזים הרבה יותר כסף על שטויות כמו סלולרי או סיגריות. תגידו תודה שיש לכם מקום עבודה. מיליוני אירופאים לא יכולים להגיד את זה.

פורסם

בנצי העיקר שאתה מבסוט .בעתיד אולי תבין את משמעותה של מדינת ישראל , ההבנה הזו באה מהבית וממשיכה דרך הרגליים בהליכה על מנת לנשום כל רגב בארץ ולהבין את מהלך ההסטוריה כאן .

בשנות ה70 היו אותם דיבורים רק לא באינטרטנט , מי שעקב יודע על מה מדובר ,כיום כפי שציין רועי חולבים אותך בצורה אחרת ואתה מבסוט , עד כדי כך חולבים אותך ואתה שותק , נשאר רק הדלק אה ?

בוש והכלם !

למתלוננים , תראו כמה טוב כאן

http://new.ba-bamail.co.il/View.aspx?emailid=1805&memberid=747295

פורסם
מדינות העולם מתחלקות לשני סוגים:

א. מדינות שנתנו לכולם הכל בחינם, לא ייצרו דבר ונמצאים על סף קריסה מוחלטת. למשל צרפת, בריטניה, ספרד, יוון, פרטוגל, מדינות סקנדינביה. בעצם כמעט כל האירופאים הנדיבים למעט גרמניה ועוד מספר מדינות שמחזיקות מעמד בזכות תעשייה חזקה.

ב. מדינות כמו ישראל שהידקו חגורות, הטילו מיסים שכמעט ולא פוגעים ברמת החיים, ניצלו ומחזיקים מעמד בתקופה של משבר כלכלי שלדעת מומחים רבים קשה יותר מהשפל הגדול בתחילת המאה ה-20. וכן, ה-15 שקל הנוספים שאתם משלמים למיכל דלק לא באמת פוגע ברמת החיים שלכם. תבדקו טוב את החשבונות ותראו שאתם מבזבזים הרבה יותר כסף על שטויות כמו סלולרי או סיגריות. תגידו תודה שיש לכם מקום עבודה. מיליוני אירופאים לא יכולים להגיד את זה.

עם כל הכבוד - ללא ההשכלה הכלכלית קל לפלוט דברים גלבוליים הכוללים שטויות לא פחות גלובליות.

פורסם

עם כל הכבוד משמעותם של קיצוצים כאלה ואחרים לא קריסה. אין זה סוד שתמיכה בשכבות החלשות של החברה משתלמת לטווח הארוך. היום תשלם קצבה - מחר לא רק תחסוך במיטה בבית הכלא אלה אולי גם תקבל משלם מסים דגול. אז ישנן המדינות שמבינות זאת היטב וחושבות רחוק, ויש כאלה שלא יודעות לתכנן ולא חושבות מעבר לקדנציה הקצרה.

פורסם

זה מקטין את העוני בצורה מלאכותית. צבע טרי על מתכת חלודה. אירופאים שפכו מיליארדים על גבי מיליארדים על רווחה והעוני האמיתי לא ירד. דוגמה קטנה: בממלכה הבריטית נערה בהיריון מקבלת דירה על חשבון משלם המיסים. אתה יודע מה קרה? נערות התחילו בכוונה להיכנס להיריון. הורים עודדו בנות להיכנס להיריון. ככה נלחמים בעוני? נותנים לילדה לגדל ילד? אבל מה אכפת להם. היא מקבלת דירה וקצבאות. החיים הטובים.

תבדוק לגבי אלימות, שתייה, סמים ויחסי מין בקרב הנוער באירופה. בארץ המצב פשוט מצויין. גן עדן.

• תוכן חדש...