Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש פולו והיום נפגשתי עם בעל פולו שנת 97' מנוע 1400 ידנית והרכב עשה 116 אלף קליומטר.

רציתי לדעת אם מישהו כאן יכול להגיד לי איך בודקים אם הקילומטראז' הוא אכן מקורי ולא מזוייף.

מדובר באדם שנשמע ונראה דיי אמין.

אשמח לבדוק זאת בכל דרך גם אם צריך לשלם טיפה, תודה אביחי.

פורסם

מה לגבי היסטוריה ממוסך מורשה???

אין בעיה, מקלידים את מס' הרכב ואתה יכול לדעת איזה טיפולים הוא ביצע(בזמנו) ועד איזה ק"מ הוא טיפל ברכב במורשה.

פורסם

יד 1? אם כן הק"מ אמיתי, כי כידוע זה לא חוקי, ואף אחד לא יסתכן בזה, אם יד 2 ומעלה, אפשר לגשת למוסך שאתה מכיר ולהתייעץ, חבר סיפר לי שרצה לרכוש רכב די ישן והק"מ הייה נמוך מאוד, והמוכר היה יד 3, הוא ניגש לחבר מוסכניק, עשה כמה בדיקות, ואמר שלפי מצב המכלולים ברכב הוא עבר לפחות כפול מזה.

כמובן שזו רק חוות דעת, אבל יכול לתת לך אינדקציה אם כדאי להמשיך ברכישה.

פורסם

הרכב יד שלישית, אבל לפי נושאים קודמים ראיתי שככל הנראה אי אפשר לבדוק בוודאות את מצב הקילומטראז'.

יש למישהו כאן אולי כמה טיפים לבדיקה שאני יכול לבצע וויזואלית לפני שאני הולך להשקיע כסף בבדיקה?

פורסם

כשמדובר ברכב יד שלישית אי אפשר לדעת בוודאות שהקילומטראז' שמופיע על הצג הוא אכן הקילומטראז' האמיתי. אפשר להגיע לרמה גבוהה של ביטחון, אם המוכר מראה קבלות שלו מהמוסך או שבודקים את ההיסטוריה של הרכב במוסכים המורשים.

טיפים לבדיקה של רכב לפני קנייה אתה יכול למצוא גם בשרשור הדביק שבראש הפורום וגם בקטגוריית המדריכים שבסרגל העליון של האתר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני אשמח לומר לך לפחות מניסיוני על עצמי

אני בעלים של הונדה אקורד 97 בין השאר.

הרכב עם 90,000 ק"מ שאת תחילתם עשה סבא שלי וכאשר הפסיק לנהוג אני המשכתי.

אף אחד שעוצר אותי לגבי "אם אני מוכר" לא מאמין שזהו הק"מ של האוטו אבל זה אכן כך יש גם מציאות כאלו.

אולי הרכב שימש כרכב שני אולי הוא כמעט ולא נסע והוא טס תקופות לחו"ל.

הייתי ממליץ לך לשאול את הבנאדם מה הסיבה לק"מ הנמוך ואם הוא נראה לך מספיק אמין ואין דרך לקבל אינדקציה מדויקת תלך על זה.

במוסך שבודקים את המכלולים זו לא בדיקה לק"מ לרכב 97 יש בלאי של השנים שיכול לרמוז שהרכב נסע הרבה אבל אין בזה שום הצדקה.

המון תלוי גם בצורת הנהיגה אצלי לדוגמא באקורד אחרת בעלת שנה וק"מ זהים היה קצת ממתקים מתחת למכסה המנוע שדרשה לחיצה קטנה גדולה מדי פעם ומצב המכוללים שלה היה הרבה פחות טוב משל השניה.

בקיצור הבדיקה היא אינדקציה למצב הרכב אם הוא במצב טוב והבנאדם אמין תלך על זה .

תברר מסמכים אולי הוחלף בכלל מנוע ..אין בריא יותר מההגיון שלך ומניירות.

שוב כל מה שאמרתי הינה דעתי האישית בלבד ואיך אני מתנהל וחושב ואין לקחת את זה כעל אסמכתא.

• תוכן חדש...