Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך לבצע תיקון צבע נקודתי בטמבון האחורי, הרכב המדובר הוא סיאט איביזה החדשה, צבע כתום מטאלי.

מדובר בקילוף של הצבע (ללא פחחות) בגודל של ציפורן, וכמה שריטות ושפשופים קלים. הגודל הכולל של התיקון הוא כגודל כף יד.

במוסך של צ'מפיון הציעו צביעה כוללת של הטמבון (1200 ש"ח).

או תיקון נקודתי (400 ש"ח).

אבקש המלצתכם למוסך צביעה איכותי שיבצע את העבודה נקודתית באיכות טובה באיזור המרכז

פורסם

אותי שפשפו בטמבון האחורי באיביזה, ניגשתי למוסך השחר מווטורס בחולון ובעל המוסך אמר לי שם או שצובעים את הטמבון בעלות של כ 1500 שקל או שאפשר להעביר מכחול נקודתי בחינם. אני בחרתי במכחול כי אין טעם לצבוע טמבון שלם על שיפשוף קטן.

בחזרה אליך.. מה זה צביעה נקודתית? האם זה ריסוס או צביעה חלקית והכנסה לתנור?

אני מכיר 2 אופציות או תנור קומפלט כל הטמבון או מכחול. אם הנקודתית שהציאו לך זה מכחול אז תיגש לאיפה שעשיתי ויעשו לך על הדרך כמחווה לרצון טוב וכדי שתחזור ותטפל אצלם.

מקווה שעזרתי , בהצלחה :wink:

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

העלתי את אופציית המכחול בצ'מפיון, ואמרו שאת זה הם מוכנים לעשות בחינם.

צביעה נקודתית זו צביעה באיזור הרצוי בלבד והכנסה לתנור.

אני נורא מודאג לגבי התוצאה הסופית, אשמח אם תצרף תמונה של האיזור שצבעו אצלך עם מכחול.

פורסם

המון תודה.

התיקון אצלך דווקא מאוד בולט לעין ולא נראה לי הכי אסטתי.

הפגיעה אצלי היא הרבה יותר קטנה (מצ"ב תמונה)

מה אתם מציעים?

מכחול? נקודתי? צביעה מלאה?

מצד אחד האסטתיות נורא חשובה לי, מצד שני ממש לא בא לי שיצבעו את כל הטמבון.

07122010073.jpg

פורסם

אין לי אפשרות לעלות לך תמונות כי הטלפון שלי עתיק :oops:

מה שכן הרכב שלי בצבע לבן ואם מסתכלים מקרוב כן רואים מכחול , זה נראה כמו טיפקס, השריטה שהייתה לי הייתה כמו שלך פחות או יותר - לא קריטי.

לאחר המון צביעות ברכבי הישן , הונדה, בכל פעם שהאוטו נכנס לתנור אז זה משפיע על שאר הצבע של הרכב, חלק מצבע של הרכב נהייה כמו מחוספש ובגלל זה אני מציע לך מכחול, אין טעם להכניס אוטו חדש לתנור ואין טעם לפרק טמבון, תנסה עם מכחול ואם לא יתאים לך תמיד תוכל לצבוע בתנור.

העצה שלי זה מכחול ואם לא ייצא יפה אז תחליט מה שמתאים לך ואל תשכח שבמדינת ישראל פותחים דלתות, שורטים רכבים ומשפשפים טמבונים. תשאיר את זה נגד עין הרע :wink:

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

אם מדובר בכשתי סריטות קטנות - תנסה למצוא לקה לציפורניים בצבע קרוב ככל הניתן לכתום הזה - אני מאמין שאפשר למצוא ותנסה לעשות תיקון נקודתי הכי קטן שאתה יכול רק בשביל לראות את התוצאה הסופית - יתכן ולא תהיה זקוק ליותר מזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הצעה שלי,

תשאיר ככה לזכר חורבן בית המקדש הראשון.

מי יודע מחר מחרתיים, יפתחו עליך דלת ויעשו עוד שריטה, או שמא עגלת קניות תרוץ לכיוון הפרונט שלך.

8)

Golf 2008 MK5

פורסם

אתם יהודים טובים תאמינו לי.

ביום שישי אני כנראה אכניס אותה לצביעה נקודתית עם פוליש וטישטוש לטמבון, בתקווה שייצא כמה שיותר יפה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...