Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני נוסע הרבה מאוד ברכבת וישנם הרבה מקומות ללא קליטה.

נורא מעצבן לקבל כל חצי דקה התראה על כך? למה זה בכלל מעניין אותי, יש אייקון קטן המצביע על כך, למה להפסיק כל רגע פעילות המכשיר לטובת ההתראה הזאת?

"Your selected cellular network is no longer available. You can choose a different network in Settings."

האם ניתן לבטל את ההתראה על איבוד קליטה?

פורסם

מיקרופון מג׳עג׳ע.

אייפון 4 לא פרוץ.

בשיחה על speaker המיקרופון לא עובד. אני שומע ברמקול. אותי לא שומעים במיקרופון.

בשיחה רגילה המיקרופון עובד.

בהקלטה המיקרופון עובד גם.

כמובן שבשיחה עם speaker השתק / mute לא משפיעים על החזרת המיקרופון.

בעיית חומרה או הגדרות?

תודה מראש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אסף תודה.

המיקרופון העליון זה קדח בגודל ראש סיכה ליד שקע אוזניה? או במיקום אחר? הפתח הנל אינו מכוסה.

לדעתי אצלי הוא תקין. הוא מקליט באיכות טובה כשהטלפון על שולחן. אבל בשיחה על speaker לא שומעים אותי.

נתקלת בבעיה כזו?

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

החור סיכה העליון שליד שקע אוזניה היה סתום בלכלוך. עכשיו עובד טוב.

תודה.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

אסף אני דיי מיואש מקווה שתוכל לעזור.

יש לי אייפון פרוץ(פרצתי בעצמי עם מדריך יוטוב פשוט) מאז בגדול שום דבר לא עשה לי בעיות מדי פעם כשהורדתי משחק אז כשניסיתי להיכנס אליו זה פשוט לא נתן לי, אז הייתי מוחק את המשחק ולא שם לב לזה יותר מדי.

אבל עכשיו כשעדכנתי את הוייז לגרסא החדשה, אני לא יכול להיכנס לוייז עושה לי את אותו הדבר.

אשמח אם תוכל לעזור.

תודה מראש

פורסם

איפון 4s עם 5.01 האקסלומטר עובד בבדיקה עם תוכנה אבל האפליקציות תקועות במצב אנכי בלבד. הרוטציה לא נעולה וריסט מלא לא עזר. רעיונות?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אין.

אבל בחייאת, מאז שיש לי את התוכנה התקשורת שלי עם הטלפון השתנתה לגמרי, וכמות ההודעות שנשלחו שם היו שוות אלפי שקלים. לא תפרגן להם בדולר בודד?

TFSI Power

• תוכן חדש...