Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסף אני לא קוסם :), אם אתה ממש רוצה אני יכול לשלוח לך סים אקטיבציה ל3GS, אבל לא ידוע לי באיזה שיטה הוא מאקטב(אני מנחש שרשמי אבל אף פעם לא ניסיתי אותו).

מעבר לזה אסף צודק הבאג בגלל פרצת האקטיבציה, אם יש לך במקרה סים ריק וקורא סים שיודע לתכנת, אני ישמח להסביר לך איך להגדיר אותו לTMOBILE.

לגבי איך לבדוק ב100% מי המפעיל אז זה רק לנסות לעשות אקטיבציה אם שני הסימים.

כול הבדיקות IMEI למיניהם טועות מידי פעם, לדוגמה USA SPRINT ב4S תמיד מוצג VODAFONE NL.

אסף זכור לי שהייתה אפליקציה שמאקטבת IMESSAGES בכוח , ברח לי השם שלה אולי אתה זוכר?

אודי A4

דימה.

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סים יש, אמנם לא ריק אך לא בשימוש ולא יהיה בשימוש.

מצאתי את זה באיביי:

http://www.ebay.com/itm/Portable-2-In-1-USB-2-0-TF-SIM-Card-Reader-Writer-Copy-Backup-GSM-CDMA-/120958439247?pt=US_Memory_Card_Readers_Adapters&hash=item1c29af4f4f

שווה לרכוש ולנסות את האקטיבציה של המכשיר?

יש איזה מדריך לתכנות הSIM? מהיכן ניתן למצוא הגדרות לתכנות של TMOBILE גרמניה ושל אוסטריה אם אחד מהם לא יעבוד?

תודה על העזרה אסף, אך אקטיבציה עם הSAM והIPUSHER זה פתרון חלקי, אני מעוניין שהמכשיר יעבוד ללא פריצה כלל ושאוכל לעדכן לו גרסאות ללא הצורך להיות תלוי בפריצה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אם אין לך סים ריק זה לא יעזור.

סים של חברת סלולר נעול לצריבה, לא ניתן לפריצה וגם לא שווה לקרוא 300 עמוד דוקומנטציה על אבטחה בנושא בשביל לנסות.

בין השניים האלו הדרך הקלה או לקנות סים מהקישור של אסף, או אם יוצא לך להגיע לירושלים אני ישמח לבדוק לך את שניהם.

מעבר לזה תשלח לי את המספר IMEI בפרטי אני יבדוק לך מחר בעבודה דרך שרת של UNIVERSAL SIM לגבי הפרטים של המכשיר, כמובן לא יכול להבטיח תוצאות 100% תקינות אבל זו שיטה יותר מדוייקת מבדיקות חינמית באינטרנט.

לגבי תכנות אז צריך להגדיר לסים מספר IMSI.

גרמניה 082926105284204335

אוסטריה 82923308238761300

מה שקובע אם האייפון יקבל את הסים או לא זה 8 הספרות הראשונות, כול השאר לא משנה.

אודי A4

דימה.

פורסם

היי אסף!

ניסיתי להשתמד האפליקציית "שחייה באסלות ,הפלאפון רק צלל ולא שחה לכן הוצאתי אותו ממש מהר. "חרא" אפליקציה תרתי משמע.

הבעיה היחידה שראיתי הייתה שהרמקולים לא פעלו לסרוגין(משמע,95 אחוז מהזמן פעלו מצויין ו 5 אחוז לא פעלו.).

שלחתי את הפלאפון לאחר כשעתיים למעבדה הפלאפון עבר ניקוי אלכוהולי(אלכוהולי?) והורדת קורוזיה מאיזור הרמקולים. בלי קשר,עשיתי שם שידרוג IOS.

מאז הרמקולים לא עובדים 95 אחוז מהזמן במשחקים,אך בפעולות אחרות עובדים מצויין(דיבור,הקלדה וכו)

לא תיקנו לי טוב?בעיה בתוכנה?

תודה מראש על השירשור הפורה והמועיל!

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם
סים יש, אמנם לא ריק אך לא בשימוש ולא יהיה בשימוש.

מצאתי את זה באיביי:

http://www.ebay.com/itm/Portable-2-In-1-USB-2-0-TF-SIM-Card-Reader-Writer-Copy-Backup-GSM-CDMA-/120958439247?pt=US_Memory_Card_Readers_Adapters&hash=item1c29af4f4f

שווה לרכוש ולנסות את האקטיבציה של המכשיר?

יש איזה מדריך לתכנות הSIM? מהיכן ניתן למצוא הגדרות לתכנות של TMOBILE גרמניה ושל אוסטריה אם אחד מהם לא יעבוד?

תודה על העזרה אסף, אך אקטיבציה עם הSAM והIPUSHER זה פתרון חלקי, אני מעוניין שהמכשיר יעבוד ללא פריצה כלל ושאוכל לעדכן לו גרסאות ללא הצורך להיות תלוי בפריצה.

טוב,

יש עדכונים! ושוב התעוררה בעיה חדשה.

התקשרתי הבוקר לTMOBILE בגרמניה ובררתי לגבי החוזה של הIPHONE שברשותי, נמסר לי כי הוא לא בחוזה ובקשתי מהם לבצע UNLOCK למכשיר, מסרו לי שאין בעיה ושלחו מייל לאפל להסיר את הנעילה מהמכשיר שלי ואכן כך היה.

המכשיר שלי, 3GS, היה עם גרסאת מודם 6.15 וIOS 5.1.1 עם כל הפריצות האפשריות לצורך הפעלת הסים של סלקום.

לפני שחזור הגרסא בצעתי שנמוך לגרסא 5.13.4 אם אני לא טועה של הBB, ואז בצעתי שחזור דרך הITUNES ל5.1.1 לאחר ביצוע STITCH לחתימות השמורות של המכשיר.

לאחר השחזור, למרבה פליאתי ושמחתי, הרשת של סלקום זוהתה ישר וכבר התחלתי לשמוח כאילו נפתרו כל צרותי עם המכשיר, אך לא.

המכשיר מתנהג מוזר, כאילו שירות הIMESSAGE לא פועל כמו שצריך, בהתחלה הודעות שנשלחו ממכשיר אחר אליו באמצעות הIMESSAGE לא הגיעו ליעדם במכשיר ה3GS, המכשיר לא זהה ושלח הודעות IMESSAGE חזרה, לאחר מכן כן זהה את הIMESSAGE אך לא הצליח לשלוח את ההודעה, רק כהודעת טקסט רגילה.

בעיה שניה היא עניין הPUSH, יש במכשיר WHATSUP ואם התוכנה כבר לא פתוחה ברקע, המכשיר לא מתריע על הודעות נכנסות, הכל מאופשר בעדכונים מבחינת התראות של התוכנה.

בעיה שלישית, נסעתי למשפחה בעיר אחרת היום ובדקתי את יכולות הGPS, הוא תפקד מאד מאד לאט ובקושי זהה את התנועה שלי יחסית לכביש, כאילו שיש לו דיליי מטורף, גרסאת המודם לאחר שחזור ל5.1.1 השתנתה ל5.16.07.

האם יש מישהו שיכול להסביר לי למה במכשיר אשר בטלו לו את הנעילה, בוצע לו שנמוך של המודם לכזה שאמור לפתור את בעיית ה3GS והכל בו אמור להיות תקין לאחר שחזור מערכת הפעלה וללא ביצוע אף פריצה העניינים האלו שבים ועולים?!

בהזדמנות זו אני רוצה לשבח את השירות הטכני של החברה בגרמניה, ענו לי מאד מהר ועזרו לי ללא כל מכשול או בעיה, ממש תענוג!

עריכה:

הSIM שבמכשיר הוא SIM משנת 2006 בערך, מתקופת הNOKIA הישנה, היתכן וכי הSIM הישן גורם לכל הצרות? (פשוט לא עולה לי שום סיבה הגיונית לראש) למרות שרשום 3G במכשיר, יתכן והוא לא כזה?

פורסם

עדכונים!:

לאחר ששברתי את ראשי בעניין ושחזרתי ל5.0.1 ושוב ל5.1.1 מ6.0.0 מצאתי פתרון, לא את הבעיה...

שמתי לב שלאחר שאני משחזר גרסא מערכת הפעלה ומגדיר את המכשיר כחדש אז יש IMESSAGE, יש PUSH והכל נראה על פניו תקין. כשאני משחזר גיבוי והגדרות אז הכל מתחרבן..

אז החזרתי בסוף את ה5.1.1 לאחר שהצלחתי לגבות במכשיר לפחות רק את אנשי הקשר דרך הICLOUD (פחדתי לחבר אותו למחשב שיעדכן שוב הגדרות) והתחלתי להגדיר אותו כמכשיר חדש, צריך עכשיו רק להחזיר את התמונות והמוזיקה אבל זה כבר בקטנה.

עניין הGPS נראה לי עדיין טעון בדיקה ושיפור, כי ישבתי בבית והוא הראה לי בוויז סימן אדום וכיתוב שאין קליטת לווינים לעומת ה4S שמתנהג נורמלי.

גרסאת המודם הקיימת ב3GS היא 5.16.07, מישהו מכיר איזו בעייתיות?

פורסם

שאלה,

הגעתי לסיום חבילת הגלישה שלי באייפון אז כשזה קורה אני פשוט מנתק את 3g כדי לא לגלוש עוד על חשבון האינטרנט הסלולרי

אממה שמתי לב שזה משפיע גם על ה וויי פיי.

ז״א שאני יכול לראות שאין אינטרנט אלחוטי במקום שאני נמצא אבל אם אדליק את ה 3g

הוא יראה לי קליטה של וויי פיי.

למה?? למה זה קולט וויי פיי בלי תלות ב 3g ?

דבר נוסף אין אפליקציה של קארספורום ?

נסעתי דרך אפליקציה של פורומים טאפאטולק היא לא נוחה לשימוש

תודה!

פורסם

חברים יקרים עזרה בבקשה,

שידרגתי לIOS6, באמצע בשידרוג האינטרנט התנתק ואחרי 5 דקות יזר והכל המשיך כרגיל.

מאז המצלמה לא עובדת: האפליקציה נפתחת אבל הציור של הצמצם לא נפתח.

ניסיתי להוריד אפליקציות אחרות-גורנישט, גם הן לא עובדות.

ניסיתי לעשות ריסטור דרך המחשב שלי-גם פה לא עזר.

ניסיתי לעשות ריסטור דרך מחשב חדש שהורדתי אליו את הIOS6 נקי ופעם ראשונה- גם מפה לא הגיעה הישועה.

מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות?

תודה!

פורסם
שאלה,

הגעתי לסיום חבילת הגלישה שלי באייפון אז כשזה קורה אני פשוט מנתק את 3g כדי לא לגלוש עוד על חשבון האינטרנט הסלולרי

אממה שמתי לב שזה משפיע גם על ה וויי פיי.

ז״א שאני יכול לראות שאין אינטרנט אלחוטי במקום שאני נמצא אבל אם אדליק את ה 3g

הוא יראה לי קליטה של וויי פיי.

למה?? למה זה קולט וויי פיי בלי תלות ב 3g ?

דבר נוסף אין אפליקציה של קארספורום ?

נסעתי דרך אפליקציה של פורומים טאפאטולק היא לא נוחה לשימוש

תודה!

למה אתה מנתק את ה3G? תנתק את הDATA

הטפטולק זה מאוד נוח, פשוט ונגיש, אני לא יודע אם קיים משהו יותר טוב מזה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אסף תבדוק לי משהו.

טים קוק אמר סליחה על המפות, תתקינו מפות של בינג (מיקרוסופט) על IOS6

כל תרגום למשפט הזה לעברית שראיתי תרגמו את זה שהוא אומר תתקינו מפות של גוגל שזה דבר בלתי אפשרי.

המפות של בינג לא קיימות באפ סטור הישראלי, מישהו יכול להתקין על אייפון פרוץ ולראות אם יש את ישראל?

לי יש פרוץ אייפון 3G ובינג קורס כל הזמן.

אייל

פורסם

שלום לכולם, מישהו מכיר חנות/מעבדה שתוכל להחליף פאנל לאייפון 4 במחיר שפוי? באיזור המרכז-שרון

(הפאנל ברשותי... רק צריך להחליף אותו, המסך התרסק לגמרי)

תודה :wink:

8)

• תוכן חדש...