Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ג'יימס, האפליקציה שימושית בעקרון בזמן שהמכשיר אצל הגנב, ואתה מוצא בנאדם ברחוב עם אייפון, מתקין אצלו את האפליקציה, ויחד שניכם עוקבים אחריו. ככה סתם אין צורך להתקין אותה.

T-Corolla שלחתי הודעה :)

דימה - מגניב, תודה על העדכון ! אני אשחק עם זה קצת עכשיו ונראה מה אפשר לעשות. במדריך עצמו הגרסא ישנה, פה יש גרסא חדשה יותר.

ICE35 - דימה כבר אמר הכל, אם אתה צריך עזרה עם זה ואתה מאזור השרון, שלח ה"פ.

Stay Dirty

פורסם

זה מוזר ועושה טיפה באגים בWIN, בגרסת מק עבד לי מושלם, אפשר לגבות הכול חוץ מאפליקציות :)

ניסיתי לאפס קוד וזה עדיין לא עבד.

אודי A4

דימה.

פורסם

טוב, עקב ייאוש רב, עשיתי שוב ריסטור למכשיר.

בפעם הראשונה עשיתי ריסטור מהגיבוי האחרון (שזה אחרי ריסטור נקי).

ואז גם עשיתי ריסטור מה Xbackup.

התקשרתי לעצמי והפלאש הבהב! :brickwall::x:brickwall::x

בפעם השניה כבר החלטתי לעשות שוב ריסטור אבל נקי. ולהתחיל מהתחלה.

זה עבד!

בקיצור, כ#ס א*ק.

שוב אני צריך לעשות הכל ידנית ולנסות ולהיזכר איזה טוויקים היו לי על המכשיר.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

תוסיף גם את

cydia.xsellize.com

repo.insanelyi.com

repo.hackyouriphone.org

ככה תהיה מכוסה מבחינת 99% מהתוכנות בחינם :)

אודי A4

דימה.

פורסם

האייפון שלי לא פרוץ והורדתי את התוכנה ringtone maker כדי להכין צילצולים לאייפון. עכשיו הצלחתי להכין, הבעיה היא איך אני מפעיל את הצלצול. נסיתי לעקוב אחרי ההוראות בסירטון של האפליקציה אבל הitunes שלי לא תואם את מה שיש בסרטון. אשמח לעזרה :)

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם

למה שלא תפרוץ את המכשיר ותוריד רינגטונים דרך המכשיר עצמו בכיף?

בכל מקרה, אחרי שיצרת רינגטון בתוכנה, תיכנס לאייטונס, תלחץ על המכשיר שלך, תגיע ללשונית APPS, תגלול למטה לאזור הFILE SHARING . תמצא את האפליקציה, וברגע שתלחץ עליה תוכל לראות מימינה את מה שיש בתוכה, תחת DOCUMENTS.

תבחר את הקובץ שהיא יצרה ותשמור אותו למחשב. עכשיו תלחץ עליו דאבל קליק והוא ייכנס לאזור הרינגטונים באייטונס. כל מה שנשאר זה לסנכרן.

מודה - לפעמים יש רגעים שאתה חושב לעצמך - WTF APPLE.

Stay Dirty

פורסם

כל מה שהסברת עכשיו מופיע בסירטון בתוך האפליקציה, הבעיה אצלי שהאייטונס נראה אחרת ואין לי את האפשרות של apps וfile sharing כמו שמוצג בסרטון... אם זה יעזור אני יעלה תמונה של הitunes שלי

פורסם

נראה כמו אחלה אייטונס.

תלחץ על סיטון׳ס אייפון (שנמצא ממש מתחת ל ITUNES STORE בתפריט מצד שמאל), ואז על הלשונית APPS. משם תמשיך לפי הסרטון.

Stay Dirty

פורסם

טוב עכשיו יש בעיה אחרת, שמרתי את השיר על שולחן עבודה ואני לא יכול להעביר אותו לאייטונס עכשיו משום מה...

• תוכן חדש...