Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

5 דקות אם האייפון שלך ריק, אם האייפון מלא יותר מ3-4GB אז לא רק שזה לא עובד אחר כך צריך תיקון ופריצה רק דרך רדסנאו :)

אודי A4

דימה.

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה בד״כ קורה כשהמכשיר שלך עמוס בתמונות ושירים. אבסינט עובד על עקרון של גיבוי ושחזור, ולפעמים לא מצליח להתמודד עם גיבוי של יותר מדי חומר. אין בעיה בקטע של 64 ביט.

עדיף לעשות ריסטור נקי, לפרוץ, ורק אחר כך להחזיר את המידע למכשיר.

צר לי לשמוע על העזיבה שלך.

אכן המכשיר היה עמוס מאוד (ועדיין עמוס)

בקשר לעזיבה - לפחות אוכל לתת השוואה נאמנה מול גלקסי 2. אמשיך לקרוא כאן מתוך עניין :)

כבר ההתרשמות היא שהטאץ' פחות טוב מזה של אפל , הרמקול מתכתי וצורם, מערכת ההפעלה לא קרובה לרמת הליטוש של זו של אפל ואין את כל האפליקציות שהיו לי - באנדרואיד. שלא לדבר על העובדה שאין תחנות עגינה משובחות כמו זו של JBL שיש לי.

לחיוב - המכשיר מאוד מהיר , המסך גדול ומואר אבל פחות חד והתצוגה פחות יפה לעין.

הסוללה מחזיקה לי יותר אבל אני מניח שזה כי היא חדשה, וגם אם תיגמר, אפשר להחזיק עוד אחת בתיק...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מישהו יכול להעלות לי IPA של המשחק PAH!

?

משום מה לא מוצא לי כלום (בכלל לא עושה חיפושים) באינסטולוס , ובapptrckr אין כלום גם

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אז הגיע יומי והמסך שלי נשבר קלות מנפילה.

מישהו יודע על מקום אמין בתל אביב שיחליף (וכמובן במחיר נורמלי ומסך מקורי)?

TFSI Power

פורסם
אז הגיע יומי והמסך שלי נשבר קלות מנפילה.

מישהו יודע על מקום אמין בתל אביב שיחליף (וכמובן במחיר נורמלי ומסך מקורי)?

איזה אייפון יש לך ? אני מקווה שתצוגת ה-LCD לא נפגעה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק יש לו 4S.

מסך של אייפון 4S זהה מכול בחינה למסך של אייפון 4 ולכן זה לא משנה אם הLCD נשבר או לא גם ככה צריך להחליף את שני החלקים.

אודי A4

דימה.

פורסם

דימה איך אתה מצליח לזכור איזה מכשיר יש לכל אחד ? :)

adamd1 בגלל שאמרת שהוא נשבר קלות ולא לרסיסים, אולי כדאי להמתין שבועיים - שלושה עד שהמסך יגיע מאיביי, במקום ללכת למעבדה בארץ ולהישחט.

בכל מקרה הנה מסך של 4S עם הכלים שתצטרך (וגם כאלה שלא) :

http://www.ebay.com/itm/New-LCD-Touch-Screen-Display-Digitizer-Assembly-for-IPhone-4S-4GS-Black-TOOLS-/230827043741?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item35be5d2b9d#ht_1054wt_952

אני מזמין מהמוכר הזה ועוד לא נתקלתי בבעיות.

ואלה ההוראות:

http://www.ifixit.com/Guide/Installing-iPhone-4S-Display-Assembly/7277/1

Stay Dirty

פורסם

את האמת שאני בכלל לא משתמש בדבק, לפי דעתי מספיקים 10 הברגים שתופסים את המסך.

אם המסך מרוסק לחתיכות קטנות שנשארות על הדבק, אז כדי לא להתעכב יותר מדי אני פשוט מקלף אותו ומרכיב את המסך החדש בלי לשים דבק.

אם המסך יוצא יחסית בלי בלאגן, אני משאיר את הדבק הישן וזה הכל.

Stay Dirty

פורסם

באייפון 4/4S הדבר הזה פחות רלוונתי, תנסה לא להשתמש בו ב3G/3GS :)

בכול מקרה מומלץ לשים דבק בחלק העליון בשביל לסגור את החריץ בין שתי החיישנים(מרחק/תאורה) בשביל עבודה אופטימלית שלהם, אבל זה לא חובה.

אודי A4

דימה.

פורסם
דימה איך אתה מצליח לזכור איזה מכשיר יש לכל אחד ? :)

adamd1 בגלל שאמרת שהוא נשבר קלות ולא לרסיסים, אולי כדאי להמתין שבועיים - שלושה עד שהמסך יגיע מאיביי, במקום ללכת למעבדה בארץ ולהישחט.

בכל מקרה הנה מסך של 4S עם הכלים שתצטרך (וגם כאלה שלא) :

http://www.ebay.com/itm/New-LCD-Touch-Screen-Display-Digitizer-Assembly-for-IPhone-4S-4GS-Black-TOOLS-/230827043741?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item35be5d2b9d#ht_1054wt_952

אני מזמין מהמוכר הזה ועוד לא נתקלתי בבעיות.

ואלה ההוראות:

http://www.ifixit.com/Guide/Installing-iPhone-4S-Display-Assembly/7277/1

כמו שנאמר רבות בשרשור, תותח!:-D

הזמנתי אחד היום (לצערי יגיע רק חודש הבא עם מישהו שמגיע מארה"ב..).

אתם יודעים אם זה מקובל בחנויות תיקון להגיע עם מסך (והדברים הנלווים) לחנות ושיתקינו לי? אתם יודעים כמה זה אמור לעלות?

אני קצת מפחד לפתוח בעצמי כי כמו שרואים בתמונה השבר הגיע לקצוות ואני לא יודע כמה כדאי לעשות בעצמי (בעיקר כי זאת פעם ראשונה).

IMG_1220.JPG

TFSI Power

• תוכן חדש...