Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בעצם מה הלאה? הסוללה תיגמר מתישהו לא? האם יש חשש שיקרה נזק יותר גדול בזמן שיש קצר? כי הטלפון עבד רק המצלמה הייתה מטושטשת והפלאש פועל , והרמקולים השתגעו לסירוגין

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה סוללה יש שם? הפלאש עדיין דולק אבל הסוללה נכבתה עוד ב4 בצהרים

פורסם

בערכה לפירוק אייפון שיש לך , תמצא מברג כוכב קטן, פרק שתי ברגים בצידי החיבור טעינה, החלק את המכסה האחורי למעלה.

תפרק את הלוח מהמקום, ממליץ להשתמש במדריך של IFIXIT , תנקה את כול המגעים בלוח בעזרת אלכוהול 96% ותחזיר הכול למקום :)

אם אתה מפחד אז תפרק רק את המכסה של החיבורים למעלה, הוא מוחזק עלידי 5 ברגים פיליפס ותפוס עלידי שני קליפים בצד של הסוללה.

לאחר מכן תוכל לפרק את המצלמה, לנקות את החיבור עליה ועל הלוח אם אלכוהול כמובן.

בשביל להוציא את המצלמה יש לפרק את שני החיבורים של המסך והטאץ', זה לא קשה פשוט להרים אותם בזהירות אם הציפורן ואז לנתק את החיבור של המצלמה.

iphone_4_wifi_screw_issue-300x225.jpg

47ifixit_iphone4s.jpg

אני יודע שזה 4S אבל דווקה החיבורים האלו זהים :)

אודי A4

דימה.

פורסם

הייתי במעבדה ותיקנו לי חינם , ז"א הוא פתח וניקה שם קצת אבל יש קורוזיה מתחת ללוח אם ובאיזור המצלמה , החליף מצלמה ועדיין אותו דבר פלאש לא מפסיק לעבוד , הטלפון עצמו עובד טוב , כרגע. הלכתי משם לסלקום לנסיון החייאה הוא אצלם במעבדה מקווה שלא יכריזו עליו מושבת ונראה יום שלישי לאן מתקדמים , כל כך טיפש אני הכל היה בסדר כל היום היה במים המכשיר ורק כשנכנסתי בטיפשותי לסאונה קרה המקרה

פורסם

כן כרגע זה מתבצע דרך איזו חברה חיצונית שאתה מודיע להם שאתה רוצה להקליט ואז אתה מתקשר ליעד והשיחה מוקלטת (באיכות גרועה ביותר).

היתי בטוח שיש אפליקציה נורמלית שיושבת ישר במכשיר ומקליטה באיכות קצת יותר טובה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם אתה רוצה להקליט שיחה יוצאת אז זכור לי שאפשר דרך סקייפ, מעבר לזה אין כלום בלי שרת שיחה וועידה.

אודי A4

דימה.

פורסם

אייפון 4 שנקנה מפרטנר בארץ, חסומה היכולת להפוך אותו ל - HOTSPOT (טטרינג) - כנראה נחסם ע"י פרטנר.

יש אפשרות לעקוף את זה?

כרגע המכשיר לא פרוץ

תודה

פורסם
אייפון 4 שנקנה מפרטנר בארץ, חסומה היכולת להפוך אותו ל - HOTSPOT (טטרינג) - כנראה נחסם ע"י פרטנר.

יש אפשרות לעקוף את זה?

כרגע המכשיר לא פרוץ

תודה

ללכת להגדרות, כללי, רשת, להפעיל את נקודת גישה אישית.

לא מסתדר? מוקד הדאטה של אורנג' יפתח לך את האפשרות תוך רגעים ספורים.

פורסם

כדי שלא תשתמש בזה ותהרוג להם את הרוחב פס?

במקום להגביל לך את החבילה כמו שהוט אמרו, הם פשוט חוסמים לך את האפשרות וזה לא עבירה על החוק.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
כדי שלא תשתמש בזה ותהרוג להם את הרוחב פס?

במקום להגביל לך את החבילה כמו שהוט אמרו, הם פשוט חוסמים לך את האפשרות וזה לא עבירה על החוק.

טוב דיברתי עם אורנג', הם באמת חסמו ולא מוכנים לפתוח אלא תמורת 19.90 לחודש?

מותר להם? ואם כן, אין דרך לעקוף את זה?

תודה

• תוכן חדש...