Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך עוד מומלץ לעשות גיבוי אם לא דרך האייטונס?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

פרסמתי לפני מספר ימים ולא ראיתי תגובה, אשמח לעצות:

האייפון 3GS מתחבר לרשתות אלחוטיות אבל לא לזאת שבבית. מה יכול להיות הגורם?

אייפון נוסף בבית 4, מתחבר ללא בעיה, גם אייפון דור ראשון שיש בבית מתחבר

תודה

פורסם

ronka התכוונתי שהוא יגבה הכל ידנית(כמובן דרך אייטונס), זאת אומרת לא יתן לאייטונס לגבות אוטומטית, אלא שהוא יסנכרן דבר דבר בעצמו, ולאחר הריסטור יסנכרן חזרה למכשיר.

Laurence אני הייתי מתחיל מאיפוס הגדרות רשת דרך הגדרות-כללי-איפוס. אם זה לא עזר, כדאי לנסות ריסטור נקי ל 5.1.1 בלי להעלות גיבוי.

Stay Dirty

פורסם

קודם כל אני ממש רוצה להודות לאסף שישב איתי שעה וגיבה. סידר. התקין תוכנה חדשה. תודה!

אין מצב שהייתי עושה את זה לבד, חשבתי שזה ממש פשוט. באמת מאסטר אייפון.

אבל בכל זאת הבעיה לא נפתרה, אחרי שפותחים 2-3 אפילקציות הוא פשוט נכבה ומסרב להידלק לתקופה מסויימת.

בד"כ טעינה עוזרת (לא ברור אם זאת הטעינה או ההמתנה).

פורסם

בעיה בנוגע להעברת צלצול לאייפון.

כנראה שבאחת הפעמים שחיברתי את האייפון למחשב ונכנסתי לאייטונס בטעות מחקתי את האופציה של הרינגטון ועכשיו אני לא יכולה לשים צלצול באייפון יש לך מושג איך אפשר לסדר את זה?

תודה.

my dream: subaru 4*4 + dvx + seadoo gtx

פורסם

arnon פשוט תלחץ דאבל קליק על אחד מקבצי הצלצול שנמצאים במחשב שלך, והוא יכנס בעצמו לאייטונס תוך כדי שהוא פותח את ספריית הרינגטונים.

Stay Dirty

פורסם

מנסה כבר שבועיים להיזכר בשם של טוויק!! :brickwall:

זה היה מכניס אוטומטית סיסמא שנבחרה מראש, כאשר הייתי לוחץ פעמיים על @

מישהו זוכר איך קוראים לזה?

תודה!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
מנסה כבר שבועיים להיזכר בשם של טוויק!! :brickwall:

זה היה מכניס אוטומטית סיסמא שנבחרה מראש, כאשר הייתי לוחץ פעמיים על @

מישהו זוכר איך קוראים לזה?

תודה!

עודד.

Passwordpilot עובד טוב ב APPSTORE

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

שאלת חומרה!

יש לי מתאם HDMI מקורי שעובד פיקס על ה 4 + 4S + אייפד 2

שכן שלי ראה והתקנא, הלך לחנות וקנה לעצמו אחד.

חיבר ל 4 שלו וקיבל הודעה שההתקן לא נתמך, חזר לחנות אמרו לו לשדרג לגירסה האחרונה (5.11) ואכן עובד.

חיברתי את ההתקן שלו למכשירים שלי ובכולם הוא מבקש לשדרג את התוכנה! (המכשירים שלי ב 5.01 פרוצים)

ההתקן שלי עובד בלי לבקש "לשדרג"

האם ידוע לכם על התקני חומרה חדשים של HDMI שמחייבים שידרוג?

נשמע לי הזוי, שאחד עובד ואחד לא!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...