Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שינוי מורגש מאוד לטובה. ללא משחקים,שימוש בהודעות,וואטסאפ,פייסבוק וקצת שיחות.

האמת שאני גם מרגיש שינוי לטובה.

[

פרצתם אותו?

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באתי לצאת היום בתמימותי לריצה וכשאני ניכנס למוזיקה אני קולט שאין לי שום שיר. כיביתי הדלקתי שום דבר ... ניכנסתי למחשב חיברתי לITUNES ואני שם לב שזה פשוט לא עושה סינכרון ... זה תקוע על שלב 1 ואז אחרי כמה שניות זה מודיע שהסינכרון נכשל.

אייפון חדש נקנה לפני חודש חודשיים מקנדה עידכנתי אתמול או שלשום ל5.1.1 רגיל לא ניפרץ ולא כלום. רק הורדתי וואסטאפ מחבר בחינם אבל זה היה מזמן.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

שלייקס, אם יש לידך קצת נוזל לניקוי מגעים, נסה לפרק את הכפתור ולנקות. אבל קודם כל, תעשה ריסטור - אבל הפעם בלי להעלות את הגיבוי ! תפתח אייפון חדש. אם זה עדיין ממשיך אז תוכל להיות בטוח שזאת בעיית חומרה.

אלה הוראות הפירוק:

http://www.ifixit.com/Guide/Installing-iPhone-4S-Volume-Buttons/7113/1#.T70sXkW0DTo

אז ככה, ריסטור למכשיר נקי לא עזר, דיברתי עם 1-800 MY APPLE (התמיכה הטכנית של אפל) והם אמרו לי שיש לי 194 יום להגיע לאפל סטור :\ (המכשיר נקנה ביוסטון, טקסס), נקווה שאסע בקרוב מהעבודה...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

טוב. בינתיים אני לא רואה שום הבדל בסוללה!

לדעתי עשו לנו שטיפת מוח.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

סתם שאלה, למה אני לא יכול להוסיף אף קובץ לAPPTRACKR? בקצב הזה אינסטאלוס הולך למות :(

אודי A4

דימה.

פורסם

חברים

מישהו יכול לפרט על תיקון הודעות שגיאה Sub-process bin/bzip2 ERROR CODE 2

בסידיה? ראיתי סרטון ביוטיוב, לא הבנתי הרבה ממנו

חוץ מזה אם כבר- אהבתי את לוק אינפו אבל הוא מתנגש לי עם הנוטיפיקציות הסטנדרטיות גם כשהן כבויות. מה עושים?

פורסם

1. למישהו יש מדריך איך להדביק את המדבקה טוב ?

2. מישהו יכול להסביר לי איך לנקות את האייפון (חיצונית) ? הוא מלא פירורים ואבק וכל מיני שטויות.

3. כשאני מעביר את התפריט ימינה (בוא נגיד) ואני לוחץ על כפתור הבית הוא לא מחזיר אותי לעמוד הראשי. אפשר עזרה בנושא ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

Matan g תפעיל TEAMVIEWER ושלח לי את הפרטים בה"פ.

Niki P למה המכשיר שלך לא פרוץ? בכל מקרה זה לא אפשרי.

ARKODrama הטריק הוא לא לקלף את כולה בבת אחת. תקלף 2-3 ס"מ ותניח אותה על המסך, תוך כדי שאתה מצמיד אותה ומקלף את השאר לאט לאט.

Stay Dirty

פורסם

היי אסף

תודה על הנסיון לעזור, אני אשמח לקבל מידע אבל את השינויים אעשה לבד..

התקנתי SSH ושיניתי את הסיסמא על האייפון כצעד ראשון.

ממה שהבנתי, השגיאות שאני מקבל הן בגלל שהקלדתי לא נכון כתובת של סורס? (עשיתי C&P מהאינטרנט). אני אנסה לערוך את הקבצים הרלוונטים אבל מה שכרגע קורה זה שהחיבור SSH נסגר אחרי דקה בערך לבד, זאת איזשהיא הגדרת של TIMEOUT שצריך לשנות??

פורסם

ישנה אפשרות כשהאייפון מחובר לרדיו ברכב בAUX ומתקשרים אלי אני אשמע את הבן אדם מהרמקולים של האוטו? כי בWAZE ומוסיקה אני כן שומע ברמקולים של הרכב אבל בשיחות הוא משתמש ברמקול של האייפון.

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

פורסם

אסף שלום

אני מנסה לפרוץ את האייפון שלי ולא מצליח!

שידרגתי גירסה מ5.0.1 ל5.1.1

עשיתי לפני זה גיבוי מלא ריסטור על ידי מקש השיפט וריסטור אחרי שעלה לי האייפון

אים הגירסה החדשה עשיתי שחזר אייפון אים האייטונס בסיום הכל חזר לקדמותו

אני בא לפרוץ אים הגירסה הכי חדשה של התוכנת פריצה וזה נתקע בשלב כזה: "אבסינט נתקל בשגיאה ועליו להיסגר"

ניסיתי להפעיל במצב מנהל,נסיתי להחליף שקע usb שום כלום!

אשמח אים יש לך פתרון !

שבת שלום

imprza new age

פורסם

היי חגי, נסה לעשות ריסטור נקי, ואחרי הריסטור לא להעלות את הגיבוי, אלא לפתוח אייפון חדש. תפרוץ ורק אחר כך תחזיר את הגיבוי.

Stay Dirty

• תוכן חדש...