Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סולל הדרך, בכסף שקיבלת חזרה תזמין אותי לבירה, שלחתי לך את הכתובת שלי בה"פ.

בשביל בירה איתי, אתה צריך להגיע לסינגפור.

אם כבר הגעת לסינגפור, ארוחת ערב...עלי (מקווה שאתה אוכל לא כשר!)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב חברים, אני עובד עיצות.

בדצמבר האחרון קניתי 4S באפל סטור בארה"ב.

בפברואר טסטי לניו-זילנד ושם התחילו הבעיות, האייפון, ללא כל מעשה מצידי ובאקראיות מוחלטת פשוט מחליש את עצמו, כאילו מישהו לוחץ על כפתור הווליום.

זה קורה גם בשיחה, גם בספרינגבורד וגם באפליקציות.

למען הסר ספק, לא מדובר פה על כיסוי שלוחץ על הכפתור בוודאות! שכן גם ללא כיסוי זה קורה.

המכשיר לא נפל נפילה חזקה ממה שאני זוכר.

תחילה חשדתי בסידיה אבל הבוקר עשיתי ריסטור לגרסה 5.1.1 (לא נקי לגמרי, מגיבוי - לא שזה משנה).

אני חושד שזה קרה מלחות מסויימת או לחילופין מהעובדה שהמכשיר היה בטעינה+GPS שעות ארוכות ואולי התחמם יותר מדי.

מחיפוש בגוגל - אפל מחליפה את המכשיר, הבעיה שאין להם נציגים בארץ...

אסף! תציל אותי!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש לי 2 בעיות (עיקריות) עם האייפון ואשמח לעזרה. האייפון שלי לא פרוץ וכאשר אני מנסה להוריד משהו מהAPP Store אני מוגבל ל50 מ"ב ואם אני רוצה יותר אני צריך להתחבר או לWIFI או להוריד דרך המחשב. איך אני מבטל את ההגבלה על האינטרנט של פלאפון? עוד בעיה שיש לי עם האייפון זה שאני לא מצליח להעביר אפליקציות מהאייטונס לאייפון. שאני מחבר את הפלאפון למחשב האייטונס מזהה אותו ומראה לי את רשימת השירים ואת שם המכשיר אבל להעביר אפליקציות הוא לא נותן. אשמח לעזרה ותודה מראש

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם

בקשר למגבלת ההורדה, הדרך היחידה להתגבר על זה היא על ידי פריצה של המכשיר.

או - אם יש לך אייפון\סמארטפון אחר ליד, שיעשה לך שיתוף אינטרנט - ואז תתחבר דרכו, לדעתי אמור לעבוד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

את זה אני יודע אבל מה זה עוזר לי? בשביל מה עשיתי חבילת גלישה ללא הגבלה? =\

פורסם
בשביל בירה איתי, אתה צריך להגיע לסינגפור.

אם כבר הגעת לסינגפור, ארוחת ערב...עלי (מקווה שאתה אוכל לא כשר!)

אם אתה כבר מזמין לארוחות ערב על חשבונך אז עזרה הבאה שתצתרך באייפון עלי :lol: וארוחה עליך (להגיע לסינגפור תשארי לי).

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

kfirsiton זאת שאלה טובה, כמו הרבה שאלות טובות כשזה נוגע להגבלות מפגרות שאפל שמה על המכשיר. אבל בדיוק לשם זה נועדה הפריצה, אז תפרוץ את המכשיר ותסיר את כל המגבלות. אם אתה צריך עזרה עם זה, רק תגיד. ומה זאת אומרת אייטונס לא נותן לך להעביר אפליקציות? איזו שגיאה אתה מקבל?

שלייקס, אם יש לידך קצת נוזל לניקוי מגעים, נסה לפרק את הכפתור ולנקות. אבל קודם כל, תעשה ריסטור - אבל הפעם בלי להעלות את הגיבוי ! תפתח אייפון חדש. אם זה עדיין ממשיך אז תוכל להיות בטוח שזאת בעיית חומרה.

אלה הוראות הפירוק:

http://www.ifixit.com/Guide/Installing-iPhone-4S-Volume-Buttons/7113/1#.T70sXkW0DTo

Stay Dirty

פורסם

אסף תודה על התגובה. בקשר לפריצה - המכשיר נפרץ בעבר עם פריצת בטה של גרסא 5.0.1 ועשה לי רק בעיות לכן אני מעדיף לא להתעסק עם זה יותר. בקשר לאייטונס הוא לא מעלה שום שגיאה, פשוט שאני מנסה לגרור אפליקציה לאייפון על ידי גרירה לשם המכשיר או מקש ימני זה לא נותן לי. יש לציין שלפני שפרמטתי את המחשב יכולתי להעביר.

פורסם

אהלן אסף מה נשמע?

פרצתי היום מכשיר חדש שקניתי היום 4S 5.0.1

משום מה אחרי התקנת תוכנות ישנות שהיו לי במכשיר הישן, התקנה ידנית תוכנה תוכנה.

יש לי בעיה, כשאני נכנס להגדרות לדוגמא זה מופיע לי בחלון קטן בצד שמאל למעלה.

ידוע לך איזה תוכנה יכולה לגרום לבעיה הזו?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

מוזר, זה היה באג ידוע שנגרם ע"י ACTIVATOR אבל אני חושב שיצאה מאז גרסא שמתקנת אותו.

בכל מקרה, בעזרת SBSETTINGS תיכנס ל SAFE MODE, ואז תצא ממנו ע"י לחיצה על הסטטוס באר ואז RESET. עכשיו נסה להכנס להגדרות למשל כדי לראות אם זה הסתדר.

http://www.youtube.com/watch?v=RTwLZVDWMek דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Stay Dirty

פורסם

ברגע שאין לי את ה-SBSETTINGS הפתרון היחידי שלי הוא מחיקה של התוכנה הבעייתית?

עדכון:

ניסתי למחוק, זה לא עוזר...

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם
אסף תודה על התגובה. בקשר לפריצה - המכשיר נפרץ בעבר עם פריצת בטה של גרסא 5.0.1 ועשה לי רק בעיות לכן אני מעדיף לא להתעסק עם זה יותר. בקשר לאייטונס הוא לא מעלה שום שגיאה, פשוט שאני מנסה לגרור אפליקציה לאייפון על ידי גרירה לשם המכשיר או מקש ימני זה לא נותן לי. יש לציין שלפני שפרמטתי את המחשב יכולתי להעביר.

אם הפריצה שלך סודרה, תוריד מסידיה 3g unrestrictor כדי לפתור את בעיית הWIFI.

TFSI Power

• תוכן חדש...