Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעניין נקודת גישה אישית .

לכל המומחים היקרים.

נעלמה לי נקודת גישה אישית. עשיתי איפוס לרשת , וריסט למכשיר וכשאני נכנס לכללי. רשת .

נקודת גישה אישית כל הזמן מנסה להסתנכרן ולא זז כלום. אנא אשמח לעזרתכם.

תודה מראש.

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום לכולם.

יש לי באג ממש מעצבן בשעון מעורר.

שהשעון מעורר מצלצל רק שומעים את הצלצול אבל לא רואים את השעון מעורר מצלצל (רואים את התמונה של המסך הראשי כרגיל).

בקיצור הבעיה היא שאי אפשר לכבות את השעון מעורר !!!! רק reboot מכבה את שעון!

מישהו יודע מה אפשר לעשות?

אייפון פרוץ ?

איזה כייף לי :)

פורסם

יש ספקים שחוסמים את נקודת הגישה האישית...איך? לא יודע.

נקודת הגישה האישית עובדת לי מצויין בסינגפור תחת SINGTEL אבל כשהחלפתי סים בויאטנם והתכוונתי לשתף דרכו את שאר המכשירים נקודת הגישה האישית נעלמה.

הפיתרון הוא להכניס נתונים (כל נתון לא משנה מה) לשדה ה APN - internet tethering

תעשה כיבוי והפעלה מלאים ונקודת הגלישה חוזרת...איך? קסם!

HT2283-iphone_os_313-cellular_settings--en.png

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

Smiro טוויק נוסף זה CALLLOCK בעצם הוא מעביר אותך למסך נעילה בזמן שיחה ואם אתה רוצה ללחוץ על משהו אז צריך להחליק קודם.

לחלופים אתה יכול לקנות חיישן חדש באייבאיי בעלות של 3$ ואני או אסף נשמח להסביר לך איך להחליף אותו.

אם זה התחיל אחרי החלפת מסך במקרה אז מי שהחליף לך את המסך עיבד את העדשה שיש על החיישן, אפשר לפתור את זה בצורה פשוטה עלידי צביעת המקום אם טוש מתחת למסך.

סולל הדרך אפשרות עריכת APN לא נגישה במפעילות בארץ, אפשר להפעיל אותה בכוח אם האייפון פרוץ, אבל הרבה יותר קל להוריד TEATHERME וגם על הדרך לקבל אפשרות עריכת APN.

בכללי את הגדרות הAPN מקבלים אוטומטית מספק הרשת , פשוט אתה בחרתה כנראה לא לעדכן הגדרות רשת בזמן החלפת סים.

אודי A4

דימה.

פורסם

לא החלפתי מסך. הדבר נגרם בגלל שהלחי נשענת על המסך ובטעות נוגעת בכפתור השתק.

אני אבדוק את הטוויק. תודה.

פורסם

זהו, שלא הייתי סגור על זה ש CALLLOCK עובד על IOS 5, אז הצעתי לו את PHONECLOSER. בכל מקרה שניהם עושים את אותו הדבר.

Stay Dirty

פורסם

באייפון כמו בכול טלפון מגע יש חיישן קירבה שמכבה את המסך בזמן שיחה מתי שאתה מקרב את הטלפון ללחי.

אם נלחץ לך משהו בזמן שיחה החיישן שלך לא מתפקד.

אודי A4

דימה.

פורסם

יש לי לאחרונה בעיה עם הלוח שנה. התאריך שעל האייקון לא מתעדכן,

רק אחרי כיבוי/ריספרינג הוא מסתדר.

שנכנסים ללוח השנה, היום הנוכחי מעודכן, והכל בסדר. הבעיה רק באייקון.

צרפתי תמונות. כמו שרואים, האייקון מראה עדיין 14 לחודש, בעוד שהיום ה 16 לחודש.

מישהו יודע למה זה קורה, ואיך לפתור את זה?

IMG_2014.jpg

IMG_2015.jpg

פורסם
יש לי לאחרונה בעיה עם הלוח שנה.

אחלה ערכת נושא!

איך קוראים לה?

תודה!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תוכן חדש...