Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לך בטלפון תכנים פרוצים אז תצטרך פריצה כדי להחזיר אותם חזרה מגיבוי של אייטונס.

בגרסה 5.1.1 אין פריצה מלאה ולכן לא מומלץ לשדרג לגרסה זו, הפריצה לגרסה הזו היא קשורה, מה שיצריך ממך חיבור למחשב בשביל להדליק את הטלפון כול פעם שהוא יתכבה.

אם אין לך תוכן פרוץ בטלפון אז בצע גיבוי באייטונס וגם שדרוג דרכו.

אודי A4

דימה.

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר הגחתי הנה, אני מבקש לציין לטובה את נשוא השרשור.

אסף הוא פשוט בן אדם קדוש. יודע לתת פתרון לכל בעיה ותמיד, תמיד עוזר בסבלנות עד אין קץ.

בהיותי ממחנה האנדרואיד, כמעט כל בעיה באייפונים של הנשים בבית, נסגרת בטלפון/SMS/יונת דואר אליו. משום מה הוא ממשיך לענות לי ולפתור בעיות.

בגן העדן, מובטח לו מקום של כבוד ליד עץ התפוחים. :roll:

תודה אסף, על העזרה עד עכשיו, וגם על זו שבטח תבוא.

פורסם

Hi,

I'm encountering a new problem now,

When I connect the iPhone to my laptop (no iTunes on the laptop), I try to get to the pictures by opening the DCIM library but it shows its EMPTY, why?

There are over 2000 pictures on the phone and several days ago I could see them on this laptop.

Your help is appreciated

Agin, feel free to answer in Hebrew

Laurence

פורסם

אסף הוא פשוט בן אדם קדוש. יודע לתת פתרון לכל בעיה ותמיד, תמיד עוזר בסבלנות עד אין קץ.

בהיותי ממחנה האנדרואיד, כמעט כל בעיה באייפונים של הנשים בבית, נסגרת בטלפון/SMS/יונת דואר אליו. משום מה הוא ממשיך לענות לי ולפתור בעיות.

הצלחת להוציא תגובה משמר?!?!?

וואו!!

גם אני אנצל שוב את הבמה הזו ואודה לאסף על אין ספור פתרונות לאין ספור תקלות שהצבתי בפניו. גם באייפון וגם בשני המחשבים!

תודה!!

אסף תעשה לי אייפוד ננו!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
הצלחת להוציא תגובה משמר?!?!?

וואו!!

מה שנקרא: MY WORK HERE IS DONE. אני יכול למות בשקט.

וברצינות חבר'ה, באמת מכל הלב, אני עושה את זה בכיף. (ודימה, אתה שפיץ בעצמך)

אסף תעשה לי אייפוד ננו!

עודד.

:lol:

Laurence, נסה ללחוץ קליק ימני על האייפון שלך כשהוא מוצג בתוך "המחשב שלי", ואז GET PICTURES.

אם זה לא הולך בצורה יפה, תעשה את זה בכוח בעזרת IFUNBOX, יש לך שם קטגוריית CAMERA, תעתיק את כל התמונות משם למחשב.

Stay Dirty

פורסם

Hi Asaf,

The first option didn't work, I get a meesage "no pictures or videos found", I don't feel comfortable with the second option. I'm not to knowledgable with all of this stuff.

It's strage why it worked several days ago on the laptop and now it doesn't. I tried rebooting the laptop and turning off and on the iPhone, but it didn't help.

I can reach the pictures on the iPhone itself easily like I always used to, via the camera or the

Laurence

פורסם

אסף שלום.

האם יש דרך לשדרג את התוכנה של איפון4 (SIMFREE) מ 4.3.5 ל 5.0.1 ולא ל 5.1.1

הכוונה שלי לשדרג לIOS5 ולשמור על יכולת פריצה בלי להיתקע ב 5.1.1

תודה

אבי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אהלן אבי,

המכשיר כרגע פרוץ? אם כן, תסתכל פה עמוד אחד אחורה, הסברתי ללורנס איך לבדוק אם יש לך חתימות דרך סידיה.

תבדוק ותעדכן פה. אם יש חתימה של 5.0.1 אתה מסודר, אם לא, תצטרך לשדרג ל 5.1.1 ולפרוץ פריצה קשורה.

Stay Dirty

פורסם

אוקי ראיתי את שכתבת.

אני בעבודה וטלפון בבית אני אבדוק יותר מאוחר.

איך סידיה מבצעת את החתימות? האם זה תהליך שאני אמור ליזום או סידיה יוזמת אותו באופן אוטומטי?

בהנחה שיש חתימה, איך מעדכנים גירסה?

תודה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בכל כניסה לסידיה, בזמן שהיא מרעננת את המקורות, היא גם שומרת אוטומטית את כל החתימות שהיא מצליחה להשיג, כל עוד אפשר.

כרגע כבר מאוחר מדי לשמור חתימה של 5.0.1 כי אפל לא חותמת אותה יותר, אז אני מקווה בשבילך שבחלון ההזדמנויות כשעוד 5.0.1 הייתה החדשה ביותר, פתחת את סידיה לפחות לכמה שניות.

בהנחה שיש לך חתימה, אתה נכנס ל REDSNOW החדש, מגיע ל EXTRAS ואז SHSH BLOBS ומשם ל STITCH.

אתה בוחר קושחה 5.0.1 נקייה שהורדת מפה, ולבסוף לוחץ על CYDIA כדי למשוך ממנה את החתימה, ו-REDSNOW יתפור בשבילך את הקושחה יחד עם החתימה. כל מה שנשאר זה לעשות ריסטור בעזרתה דרך אייטונס, כמובן קודם להכניס את המכשיר למצב PWNED DFU, גם בזה REDSNOW יעזור לך.

Stay Dirty

פורסם

מלך!!!!

אני יעדכן.

תודה

פורסם

חנפן 8)

איזה כייף לי :)

פורסם

קלוש, אבל אתה מכירים במקרה איזה טוויק שנותן לנעול עם סיסמא התכתבויות בווטסאפ?

אני יודע שאפשר לנעול את כל האפליקציה עם locktopus.

TFSI Power

• תוכן חדש...