Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חג שמח,

מקווה בשבילך שיש לך חתימה של 5.0.1 שמורה בסידיה, ואז תוכלי לשנמך. כדי לבדוק, תפעילי את זה:

תבחרי את המכשיר שלך בצד שמאל למעלה, ואז תלחצי על SAVE SHSH. תמתיני כמה שניות וכשתהליך הסתיים, תסתכלי ברשימה של החתימות שהתוכנה הצליחה למשוך.

אם לא אז אין ברירה וצריך להישאר על 5.1 עם פריצה קשורה, אבל לפחות תוכלי להתקין iBLACKLIST מסידיה.

עשיתי את אותה טעות ושידרגתי בטעות לגירסא 5.1, בדקתי עכשיו עם tinyumbrella וגיליתי שכן יש לי חתימה של .5.0.1

איך אני שוב מחזיר את האייפון ל5.0.1 (משנמך) ?

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי חברים,

שידרגתי (בעזרתו האדיבה של אסף כמובן :lol: )

את האייפון לגירסה 5.0.1

ומאז ,

יש לי בעיות עם ההודעות מולטימדיה mms

כדי לקבל תמונה בהודעה צריכים לשלוח אלי את התמונה כמה פעמים,

מגיעה התראה שיש לי תמונה אבל לא רואים כלום,

וגם אחרי שזה מגיע אני לא מצליח לפתוח (להגדיל) את התמונה,

יש לי אינטרנט,

בהגדרות הודעות מולטימדיה זה פתוח,

גם iMessage פתוח,

יש לציין שכל הבעיות מופיעות כשההודעה

לא נשלחת דרך ה iMessage ,

אשמח לעזרתכם,

ותודה מיוחדת לאסף היקר,

מיכאל

פורסם
היי חברים,

שידרגתי (בעזרתו האדיבה של אסף כמובן :lol: )

את האייפון לגירסה 5.0.1

ומאז ,

יש לי בעיות עם ההודעות מולטימדיה mms

כדי לקבל תמונה בהודעה צריכים לשלוח אלי את התמונה כמה פעמים,

מגיעה התראה שיש לי תמונה אבל לא רואים כלום,

וגם אחרי שזה מגיע אני לא מצליח לפתוח (להגדיל) את התמונה,

יש לי אינטרנט,

בהגדרות הודעות מולטימדיה זה פתוח,

גם iMessage פתוח,

יש לציין שכל הבעיות מופיעות כשההודעה

לא נשלחת דרך ה iMessage ,

אשמח לעזרתכם,

ותודה מיוחדת לאסף היקר,

מיכאל

היי חברים,

עדיין מחכה לעזרתכם,

מישהו.?

פורסם
היי חברים,

עדיין מחכה לעזרתכם,

מישהו.?

לדעתי זה לא קשור לשידרוג.

אצלי זה עבד מעולה עד לפני כשבועיים. ואני עם 5.0.1 מהרגע שיש פריצה חצי קשורה.

אני לא מצליח לפתוח את התמונה מתוך ההודעה. (מופיע לי מסך שחור).

הפתרון שמצאתי בינתיים, זה לשמור את התמונה ואז להיכנס ל "תמונות" ומשם אני רואה את זה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

היי עודד,

תודה,

ניסיתי גם את האפשרות הזאת,

וזה לא עובד,

התמונה לא נשמרת,

אגב,

לפני השידרוג הכל עבד כרגיל,

מתוך 20תמונות שנשלחות אולי אחת נפתחת,

עדיין מחכה לעצתכם.

תודה

פורסם

יוצא לי לפעמים לצלם וידיאו וכשאני צופה בו במחשב אז התמונה הפוכה או מסובבת ב 90 מעלות.

יש אפשרות לסובב את זה על ה PC?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

שלום לכולם !

באייפון של אחי יש בעיה מוזרה - כשלוחצים לחיצה ארוכה על אחת מהאפליקציות על מנת לגרום להם לרעוד ולהזיז אותך, כל המסך נתקע אי אפשר להעביר דפים ואי אפשר להעביר אפליקציות. כמו כן כל התיקיות שלו נמחקו ואין אפשרות ליצור תיקיות חדשות מכיוון שאי אפשר להזיז אפליקציות.

מישהו יודע מה הבעיה? תודה.

פורסם

שינסה להיכנס לסידיה ולהסיר את הדבר האחרון שהוא התקין ממנה, אם זה לא עזר אז את הדבר הבא אחריו, ואם זה לא עזר, אז אולי כדאי לעשות ריסטור ולפרוץ מחדש. על איזה גרסא הוא כרגע? יש חתימות שמורות בסידיה ?

Stay Dirty

פורסם

משום מה נהרס לי הרמקול באייפון4, יש מין צליל מתכתי והוא בקושי עובד.

לא זכור לי שנכנסו מים או משהו בסגנון, זה די בלתי נסבל כי לא ממש שומעים צלצולים ושימוש בGPS רק בלי קול וזה מעיק.

האם אפשר להחליף לבד את הרמקול? זה מסובך? ואם כן ראיתי את החלק באיביי בכל מיני מחירים, איך להבדיל בין טוב לאחד שיהרוס לי את המכשיר?

פורסם

johnDoe86 זה לא מסובך, בסך הכול מדובר על פתיחה של 5 ברגים והוא בחוץ, מעבר לזה עליו יש את האנטנה שנתפסת בעזרת דבק ו2 ברגים.

לגבי איבאיי הם כולם בסדר שם, אם אתה רוצה לשפר אז לך על זה שיש ב4S אבל הוא הרבה יותר יקר :)

אודי A4

דימה.

פורסם

רק מוסיף לדבריו של דימה, הנה מדריך לפירוק (משום מה הם מפרקים את לוח האם, אין צורך, תפתח רק את הבורג התחתון של הלוח ותחליק החוצה את הספיקר) :

http://www.ifixit.com/Guide/Installing-iPhone-4-Speaker-Enclosure/4360/1

וזה הספיקר באיביי:

http://www.ebay.com/itm/Buzzer-Ringer-Loud-Sound-Speaker-Repair-Replacement-For-iPhone-4-4G-Apple-/200749470302?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2ebd99d25e#ht_4250wt_989

Stay Dirty

פורסם

בורג סלולה בשביל לנתק את האנטנה + 2 ברגים של החיבור טעינה + בורג תחתון בלוח מצד שמאל מתחת לשליף של הטעינה, ולהוציא את הסים.

על הספיקר עצמו יש עוד בורג בצד ימין לפתוח גם אותו ואפשר לשלוף את הספיקר.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...