Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל שבזמן האחרון הרשויות מחפשות המון תכנים פיראטיים, האתרים מוחקים את התוכן מהר מאוד.

תוריד למחשב ותעביר בSSH לאינסטולוס כדי להתקין (רשום לי איפשהו הנתיב, אערוך אותו לפה מאוחר יותר).

TFSI Power

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אסף שלום

עידכנתי לגירסא 5.0.1 לא קשורה (שאפשר לכבות את המכשיר ולחבר אותו לכל מחשב) והיא נהדרת. אייפון 4 ברשותי.

עכשיו יש עידכון תוכנה בהגדרות ולא עידכנתי אותו.

אני מנסה להוריד דברים מהאינסטלוס ויש קצת מאוד מקורות הורדה וממקור הורדה שהוא פעיל הוא רושם לי download failed unexpected content. לא מצאתי פיתרון ברשת.. רשום שהאינסטלוס והאפ סטור כנראה קרסו אבל זה לא נראה לי קשור.

יש לך רעיון ? תודה.

תכנס לסידיה -> תלחץ על Manage -> אח"כ Sources -> תחפש אחד בשם Hackulo.us.

תגלגל קצת למטה, ותראה חבילה בשם "Hackulous Resources". תתקין אותה.

היא בעצם מאפשרת לך גישה גדולה יותר לקישורים מאתרים שונים (כמו sendspace, uploading וכו').

ואם זה עדיין לא עוזר לך, אז כמו שהבחור מעליי אמר, תוריד את האפליקציות למחשב, תפתח אותן בעזרת

iTunes, ובסנכרון הבא הן יותקנו לך במחשב. אין צורך ב-SHH במקרה הזה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

שמתי לב כי מאז שאחי חיבר את האייפון של אשתו מופיע לי בלפטופ תיקייה עם השם שלה,

גם כאשר אני מחברת את האייפון שלי למחשב.

כיצד ניתן לשנות את השם תחת התיקייה עצמה של ''מצלמה דיגיטלית'' ? (באייטונס אכן רשום השם שלי בניגוד לזאת.

מצ''ב תמונה להמחשה).

תודה! 8)

לכידה.JPG

24.JPG

8)
פורסם

הגיע הזמן לפרוץ את המכשיר של החברה. 4S כרגע הוא 5.0.1.

לפרוץ רגיל?(לפי המדריכים ברשת) או יש דרך מסויימת שמקשה בגלל שיצא 5.1.?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

שאלה למומחים - איך אני גורם לאייפון שלי להיות מסונכרן עם הItunes דרך WIFI ? ניסיתי לסמן שם את האופציה אבל מסיבה כלשהי ברגע שאני מנתק את האייפון האייטונס לא מזהה אותו.

פורסם

GaBi_88 כרגיל, http://cache.greenpois0n.com/dl/absinthe-win-0.4.zip

Smiro תפעיל TEAMVIEWER ונראה מה קורה שם.

Noa90 זה באג מעצבן בווינדוס. תלחצי על התחל ותרשמי בשורת החיפוש REGEDIT.

משם תנווטי ל:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\USB\VID_05AC&PID_1297&MI_00\0\Device Parameters

כשאת בתוך התיקיה הזאת, תלחצי קליק ימני על FriendlyName ואז "שינוי". תשני את השם כרצונך.

כנל לגבי Label.

wzynmtg2eiyc.png

Stay Dirty

פורסם

היי שוב!

יש לך איזו בטרייה חיצונית שאתה ממליץ עליה\לא ממליץ?אני מעדיף שהיא תיהיה עם כיסוי מונע זעזועים טוב.

יש לך איזשהו כיסוי איכותי שאתה ממליץ עליו?אני אדם פעיל ובעל נטייה להרוס דברים.אני צריך איזה כיסוי סיליקון ממש עמיד.

תודה רבה!

נ.ב

אתה עושה עבודת קודש,כל הכבוד.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

זקוק לעזרה דחופה בסידיה!!

יש לי מספר עדכונים מהסידיה ואני לא מצליח לעדכן אותן.

בעדכונים ל:

MEWSEEK

REPO SETUP FILES

FABIUS UTILS

אני מקבל את אותה השגיאה הבאה לעידכונים שציינתי למעלה:

i wasnt able to locate file for the com.ihackrepo.reposetupfiles.package. this might mean you need to manually fix this package

ובנסיון אחר שלי להתקין את העדכון החדש של הסדיה CYDIA INSTALLER הוא מראה לי את השגיאה היחידה:

NetDB: Open nodname nor servname provided,or not known

* יש לציין שהרגע ביצעתי עידכון לאקטיבייטור ועבר בהצלחה כך שהאפשרות שאולי הסדיה נדפקה לי , ירדה.

עזרה..!!!!:shock2:

פורסם

שלום לכולם!

האם מומלץ להתקין עדכונים מהסידיה? כי אני זוכר שפעם התקנתי עדכונים וטוויק אחד הפסיק לעבוד בגלל שהגרסא החדשה עלתה כסף או משהו כזה..

פורסם

אני מעדכן בעיקר כי מפריע לי המספר על האייקון של הסידיה.

אבל בכל מקרה כנס לדף של העדכון עצמו ותרד טיפה למטה-אמור להיות הסבר על מה חדש בעדכון.

TFSI Power

פורסם

ידוע לכם אם יצאה פריצה לא קשורה ל5.1?

בחלק מהמקומות כתוב שכן, בחלק אחר כתוב שזאת פריצה לא קשורה-חלקית. מישהו יכול לשפוך אור?

פורסם

ל5.1 יש פריצה קשורה בלבד למכשירים A4 ואין בכלל פריצה לA5, אלא אם כן המכשיר שלך 3GS בעל BOOTROM ישן ואז לא משנה באיזה גרסה אתה הפריצה תמיד לא קשורה.

אתה יכול לבדוק את גרסת הבוטרום שלך בעזרת iDetector.

אודי A4

דימה.

פורסם

שלום,

ברשותי אייפון 4 אשר קיים עליו IOS 5.1.

אני מנסה לפרוץ אותו דרך ה redsn0w אך ללא הצלחה.

פרצתי כבר כמה פעמים,אני כבר יודע כיצד פורצים,דבר כזה עדיין לא ראיתי.

אני מנסה להתקין את הקשורה,אך ללא הצלחה.

כמו שניתן לראות בתמונה, הוא לא נותן לי להתקדם לשלב הבא.

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה.

תודה רבה מראש.

Untitled.jpg

פורסם

amital4 תכבה את המכשיר ותעקוב אחר ההוראות או שישר תכנס לDFU וזה יתן לך להמשיך, זה משהו חדש בגרסה B6 הוא מודיע על המצב בוא האייפון נמצא ואם הוא דלוק ועלה אז הוא לא יתן לך להמשיך.

אודי A4

דימה.

פורסם

חברים יקרים לצערי הרב נפל לי האייפון מהיד, שמעתי מכה חזקה ידעתי שקרה לו משהו.

לצערי המסך הפסיק לעבוד ויש פסים כחולים ארוכים לאורך כל המסך מלמטה עד למעלה.

מה אפשר לעשות בנושא והאם הלך המסך?

מה הנזק הצפוי?

• תוכן חדש...