Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אסף

בוודאות, אפליקציות שהתקנתי תחת השם שלי לא הצלחתי לעדכן אותם,

ניסתי להתקין את ACCOUNTCHANGER כמו שכתבת לי,

הבנתי שזה שייך לגירסה 5.1.1 או משהו דומה,

לצערי אני עדיין בגירסא 4.3.3 (אולי זה הזמן להישתדרג :lol: )

אגב.

אני לא מנסה לעדכן את כל האפליקציות בבת אחת.

אלא אחת אחת,

מחכה לעידכונים ממך..

מיכאל

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אסף שלום!

בפעם הראשונה קורה לי שיש לי התראה אחת אדומה ב״הגדרות״.

ההתראה היא בנוגע לעדכון גרסא ל5.1.

ממתי אפשר לעדכן גרסא לאייפון דרך האייפון עצמו ולא דרך מחשב? :-S

עוד שאלה - הגיוני הגרסא החדשה 5.1 שוקלת רק 177 מגה? ממה שאני זוכר מעדכוני גרסאות קודמות, גרסא לאייפון שוקלת בסביבות 700-750 מגה.

מה זה הדבר הזה? :/

פורסם

maiki101 באמת הגיע הזמן לשדרג. תיכנס לסידיה בזמנך הפנוי ותצלם את המסך הראשי שלה. את התמונה תצרף כאן.

Afek אחד החידושים של גרסא 5 הוא שדרוג OVER THE AIR. זה מגניב, אבל מן הסתם אתה לא רוצה להשתמש בזה אם אתה רוצה לשמור על הפריצה שלך.

היא שוקלת רק 177 מגה כי זה עדכון ולא ריסטור מלא. כנראה שזאת כל התוספת לגרסא 5.0.1. יעיל וקומפקטי, אבל שוב, לא רלוונטי לנו הפורצים.

Stay Dirty

פורסם
maiki101 באמת הגיע הזמן לשדרג. תיכנס לסידיה בזמנך הפנוי ותצלם את המסך הראשי שלה. את התמונה תצרף כאן.

Afek אחד החידושים של גרסא 5 הוא שדרוג OVER THE AIR. זה מגניב, אבל מן הסתם אתה לא רוצה להשתמש בזה אם אתה רוצה לשמור על הפריצה שלך.

היא שוקלת רק 177 מגה כי זה עדכון ולא ריסטור מלא. כנראה שזאת כל התוספת לגרסא 5.0.1. יעיל וקומפקטי, אבל שוב, לא רלוונטי לנו הפורצים.

אז כאשר יהיה פריצה ל5.1 יהיה עדיף לעדכן גרסא בדרך הזו ולא דרך המחשב?

פורסם

Afek אי אפשר בכלל לעדכן OTA כשאתה פרוץ, רוב הסיכויים שהמכשיר יתקע במצב תפוח ואז תצטרך לעשות ריסטור דרך אייטונס.

maiki101 אין בעיה, נדבר בערב.

Stay Dirty

פורסם
אלה רק התמונות, פה הוידאו של אותו האתר, כמובן בהדרכתה של הבלונדינית החמודה הזאת:

QRSvswPGlgc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

car4fun נסה את BADGECLEAR מסידיה, מהסורס הזה:

http://ihacksrepo.com

אחרי ההתקנה, תגרום לאפליקציות לרעוד, ובמצב שהם רועדות, תלחץ דאבל קליק על כל תג שתרצה להעלים.

הורדתי והתקנתי. אני גורם לאפלקציות לרעוד ע"H לחיצה ארוכה על כפתור הבית ולוחץ פעמיים כפי שציינת על התגים אבל אין שום תגובה. לא עושה דבר. אולי זה לא מתאים ל 5.0.1 ?

פורסם

הים קיבלתי את האייפון החדש אחרי שהוא נגנב לי לפני שבוע ופשוט הייתי חייב להכין את זה::-D:-D:-D

16907265.jpg

TFSI Power

פורסם

עידכון לאחר שהייתה לי בעייה עם אייפון 4 , הבעייה היייתה שהסוללה הייתה מתרוקנת במהירות בלי גלישה באינטרנט או משחקים באייפון . בנוסף הייתה לי בעייה שכל כמה דקות הייתה מוצגת לי הודעה "האביזר שחובר לא תואם למכשיר האייפון " .

חשבתי שהבעייה היא במחבר של הטעינה - לכן הזמנתי חדש כולל סט מברגים .

לבסוף ראיתי שקניתי את המכשיר לפני כ- 11 חודשים וחצי , המכשיר עדין באחריות יצרן . הלכתי לסלקום הם אמרו לי שהבעייה מוכרת והיא נובעת מגירסה ישנה , הם עידכנו לי את הגירסה והבעייה נעלמה כליל .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

לאחר שלא קיבלתי תשובה על האינטרנט המתנתק, אני מנסה שוב - אולי הפעם?

תקלה נוספת -

כשאני גולל ימינה אל מסך החיפוש, פעמים רבות הוא לא מוצא לי שום שם, ורק כשאני מחפש דרך "אנשי קשר" - הוא מוצא.

רעיונות?

פורסם

היי,

מישהו מכיר אפליקציה חינמית וטובה להקלטת שיחות? הן את הצד שלי, והן את הצד השני.

תודה מראש.

8)
פורסם

קיימת אפליקציה שגורמת לאייפון בזמן חיוג מספר להתנהג כמו סוני אריקסון ולהציג את כל המספרים ההמשכיים האפשריים?

לדוגמא, אם אחייג 05052 אז אוטומטית תוצג לי רשימה של כל המספרים מזיכרון הטלפון שמתחילים בספרות האלו ועם כל הוספת ספרה התוצאות מצטמצמות.

פורסם

אסף שלום

עידכנתי לגירסא 5.0.1 לא קשורה (שאפשר לכבות את המכשיר ולחבר אותו לכל מחשב) והיא נהדרת. אייפון 4 ברשותי.

עכשיו יש עידכון תוכנה בהגדרות ולא עידכנתי אותו.

אני מנסה להוריד דברים מהאינסטלוס ויש קצת מאוד מקורות הורדה וממקור הורדה שהוא פעיל הוא רושם לי download failed unexpected content. לא מצאתי פיתרון ברשת.. רשום שהאינסטלוס והאפ סטור כנראה קרסו אבל זה לא נראה לי קשור.

יש לך רעיון ? תודה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)

• תוכן חדש...