Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם.

יש לי בעיה מוזרה בהודעות.. אם בזמן שאני מקבל הודעת SMS אני נמצא בתוך האפליקצייה של ההודעות אז משום מה האייפון עושה רספרינג ונכנס לsafe mode.. זה קורה רק אם אני נמצא בתוך האפליקצייה של ההודעות, אם אני במסך ראשי או בכל אפליקצייה אחרת אז אני מקבל את ההודעה כרגיל ללא שום בעיה..

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

משהו חדש בקשר לבעיה של ההודעות - שמתי לב שזה קורה רק כשהאייפון במצב רועש, זאת אומרת כשהוא על מצב שקט הכל פועל כרגיל.

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה קטנה -

חברה טובה שלי נסעה לחו''ל לתקופה של כמה חודשים, יש לה אייפון 4 בגירסה 4.3.5

במידה והיא תעדכן לגירסה הנוכחית החדשה, 5.1 , האם הודעות דרך iMessage יהיו בחינם למרות שמדובר בחו''ל?

תודה לעונים. 8)

8)
פורסם

היי..

יש לי בעיה במכשיר (תמונה מצורפת למטה) הוא לא מציג את האפשרות של "נקודת גישה אישית" או משהו כזה. ניסיתי לעשות ריסטור למערכת ההפעלה אולם אחרי השחזור של המידע ככל הנראה הפונקציה שוב נעלמת. (המכשיר פרוץ אבל אני חושב שאין טעם להוריד גרסאות כאלו ואחרות של תוכנות שמתיימרות לעשות זאת כשזה בא חלק ממערכת ההפעלה, גם לפני שנפרץ לא הוצגה האפשרות כך שבוודאי אין קשר). חשבתי על לעשות שחזור בלי לשחזר את המידע לאחר מכן, אבל.. יש לי המון מידע שאני חייב שיהיה במכשיר ואני לא יודע אם אפשר לגבות אותו ידנית, כמו תכתובת SMSים, וואטסאפ, היסטוריית גלישה + רשימת קריאה, היסטוריית שיחות וכו.

http://www.pics2us.info/images/1331819392.jpg

אז אחרי הכל, מה ניתן לעשות? :)

תודה על ההתייחסות.

פורסם
כללי-> רשת -> נקודת גישה אישית. תנסה להפעיל אותה משם.

תודה, בדקתי את זה לפני כן, כתוב שעליי לפנות לספקית שלי.

פורסם

אוקיי, קרתה לי בעיה.

התקנתי איזשהו תוסף מסידיה משהו שמאפשר הזזת אייקונים באופן ידני בלי הסידור האוטומטי שלהם.

אח"כ הסרתי אותו כי ראיתי שהוא חרא. אח"כ האייפון נכנס לסוג של boot loop,אז עשיתי לו ריסט, ומאז הסידיה נעלמה. :roll:

ניסיתי להתקין אותה שוב עם רדסנואו, ולא הותקנה.

באסה לי. :?

פתרונות מישהו? אסף?

V5

פורסם

אייפון לא פרוץ לא סובל משפע הבעיות שאתם סובלים מהם.

עד היום לא השכלתי להבין למה עדיין צריך לפרוץ את האייפון כאשר קושחה IOS5.1 מספקת שפע של חידושים.

איזה כייף לי :)

פורסם
משהו חדש בקשר לבעיה של ההודעות - שמתי לב שזה קורה רק כשהאייפון במצב רועש, זאת אומרת כשהוא על מצב שקט הכל פועל כרגיל.

התקנת מהסידיה טוויק כלשהו שקשור בהודעות?

פורסם
יש איזושהי אפליקציה שמסנכרנת את אנשי הקשר עם הפייסבוק (ימי הולדת,תמונות וכ'ו.) ?

SMARTSYNC

קשה באימונים קל בים

פורסם
תודה, בדקתי את זה לפני כן, כתוב שעליי לפנות לספקית שלי.

הסתדרתי בסופו של דבר, הייתי צריך להתקשר לספקית ולהגדיר משהו עם מודם APN.

עד היום לא השכלתי להבין למה עדיין צריך לפרוץ את האייפון כאשר קושחה IOS5.1 מספקת שפע של חידושים.

לא מדויק, להוציא את עניין המשחקים והתוכנות הפרוצות שאני לא נמנה בין המורידים, יש המון טוויקים שהופכים את השימוש להרבה יותר נוח, כמו למשל האופציה לדחות שיחה עם SMS, שליטה בוויפי,BT, מצב טיסה, דאטה, פנס, וכו וכו ממרכז העדכונים.

יש איזושהי אפליקציה שמסנכרנת את אנשי הקשר עם הפייסבוק (ימי הולדת,תמונות וכ'ו.) ?

SMARTSYNC

עדיף גרסאות ישנות שלה, אחרי העדכונים שהתוכנה עברה הפסקתי להשתמש בה, הפכה ללא ממש נוחה.

פורסם

זה בגלל שאף פעם לא פרצתה :) כול מה שיש לך ב5.1 היה לי עוד ב4.2.1 :)

Michael.R

אם יש לך IFILE במקרה אתה יכול להריץ אינסטול לזה.

חוץ מזה אפשר לנסות לדחוף את הקובץ דרך IFUNBOX לCYDIA APP, או לvar\root\mobile\media\Cydia\AutoInstall.

אם עדיין לא עובד אז תשים את סידיה ל var\root\mobile\media\Cydia\AutoInstall ואז תוריד את זה תחלץ את הקבצים ושים אותם ב/usr/libexec/cydia ובצעה הפעלה מחדש.

אם כול זה לא עבד תחלץ מCINJECT את CYDIA.TGZ ותדחף אותה דרך רד סנאו כCUSTOM PACHAGE.

אם אחרי כול זה לא עובד לך תבצעה שחזור :(

אודי A4

דימה.

פורסם

מתוסכל מצליל ההודעות שחוזר על עצמו 3 פעמים כמתקבלת הודעה חדשה!

אני זוכר שראיתי פעם את ההגדרה הזו אבל אחרי חיפוש עמוק בטלפון לא הצלחתי למצוא שוב.

מישהו יכול לכוון אותי?

• תוכן חדש...