Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם.

יש לי בעיה באייפון, יש לי גרסא 5 ואחת מהאפשרויות של הגרסא היא כשמתקשרים/שולחים הודעה או כל דבר כזה, אפשר להחליק את הסמל של ההודעה/שיחה במסך הנעילה ואוטומטית לחזור לבנאדם או לפתוח את חלון ההודעות (גם בוואטס אפ וגם בהודעות רגילות).

הבעיה אצלי שלהודעות מכל סוג שהן אי אפשר להחליק בכלל.. ולשיחות אני מצליח להחליק רק מדי פעם, לפעמים פועל ולפעמים לא. מה הבעיה?

עוד בעיה שיש לי זה שהאייפון אוטומטית מוסיף לי קיצור ״אני בדרך״ למקלדת, גם לאחר שאני נכנס להגדרות ומוחק את הקיצור, זה עדיין משלים לי כשאני כותב ״בדרך״ ל-״אני בדרך!״

אשמח לעזרה, תודה!

משהו יותר פשוט...

תערכו את הקיצור הזה ובמקום "בדרך" שיהיה "בדרך1"

ככה אין סיכוי לתזכורת ממנו שוב פעם...

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם ישנו אימולטור גיימבוי לאייפון (לא פרוץ) או שחייבים לפרוץ בשביל זה?

אגב, טיפ שגיליתי היום: אם אתם רוצים להעביר תמונות מהאייפון למחשב, כל מה שצריך לעשות זה לחבר אותו. אם יש לכם תמונות באייפון, המחשב יזהה אותו כמקום איחסון, ותוכלו פשוט להעתיק ממנו (עד שמצאתי את זה היום שלחתי במייל תמונות)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שלום לכולם

התחדשתי ב 4S אז עכשיו השירשור הזה הוא בדיוק בשבילי

ראיתי שיש אופציה לסינכרון דרך WIFI מה הוא בדיוק מסנכרן ?

זה כמו שאני מחבר את האייפון למחשב עם כבל ומסתנכרן עם אייטונס?

כי שאני מסנכרן עם המחשב אני יכול ללחוץ מקש ימני transfer purchases ולמנוע מאייטונס למחוק לי דברים

האם דרך WIFI הוא גם מוחק דברים והאם כדאי לי לפתוח את האפשרות כאשר יש לי אייפון פרוץ?

תודה

קשה באימונים קל בים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי בעיה מוזרה בהודעות.. אם בזמן שאני מקבל הודעת SMS אני נמצא בתוך האפליקצייה של ההודעות אז משום מה האייפון עושה רספרינג ונכנס לsafe mode.. זה קורה רק אם אני נמצא בתוך האפליקצייה של ההודעות, אם אני במסך ראשי או בכל אפליקצייה אחרת אז אני מקבל את ההודעה כרגיל ללא שום בעיה..

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

Keyser חייבים לפרוץ את המכשיר, וגם בלי קשר לזה, כדאי לפרוץ, הרי לפריצה אין חסרונות, ולעומת זאת 1001 יתרונות.

asaf41 זה סנכרון לכל דבר, פשוט דרך הרשת הביתית שלך. כל עוד לא הגדרת לאייטונס שלא יציג לך את ההודעה על TRANSFER, הוא תמיד יציג אותה, אין לך מה לדאוג.

Afek בהתאם להיסטוריית הבעיות שהתגלו אצלך במכשיר, אני מהמר על טוויק שהתקנת מסידיה שמתעסק ב SMS (משהו כמו BITESMS או SMS+) וכנראה מתנגש לך עם משהו אחר. אולי כדאי להסיר אותו ולבדוק אם עדיין יש בעיות.

Stay Dirty

פורסם

גם אני חשבתי על זה, אבל אין לי שום טוויק שמתעסק בהודעות. מה שכן ראיתי נשהו בסידיה שאני בטוח שלא אני התקנתי אותו שנקרא - Substrate Safe Mode.

יש סיכוי שזה הבעיה? איך זה בכלל הותקן אצלי לבד?

פורסם

Substrate Safe Mode אני מנחש שזה חלק מMobile Substrate שגורם להפעלה של Safe Mode במקום שהאייפון יתקע על התפוח :)

בקצרה לא לגעת.

אני מנחש שזה חלק מהחבילה שמגיע אם סידיה אינסטאלר :)

בכללי Safe Mode יכול לקרואת מכול דבר תתחיל מלהעיף את WinterBoard ותמשיך אם כול טוויק שאיך שהוא בצורה עקיפה קשור לSMS , חוץ מזה תעשה איפוס הגדרות כללי.

אודי A4

דימה.

פורסם

סירי באייפון 4 - יש חייה כזו? יש משהו שעובד?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

הסירי היחידה שעובדת כמו שצריך כרגע בלי לדאוג אם השרת נפל או לא, זה סירי שפועלת על מפתח של 4S של חבר שלך.

הקאצ' היחיד בסיפור הזה הוא שמפתח של אייפון 4S תקף רק ל-24 שעות, מה שאומר שכל יום מחדש צריך לקחת את המפתח.

הסרטון הזה יסביר לך הכל:

http://www.youtube.com/watch?v=yTuSj9D7-M4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Stay Dirty

פורסם
זה פשוט באג. לא משנה כמה תמחק את זה, זה תמיד יחזור בסופו של דבר.

אני אישית כבר לא משתמש במילה "בדרך". אין ברירה, צריך להתחיל להשתמש ב"אני מגיע", או "אני תכף שם".

אני פשוט שיניתי את ה "בדרך" ל "מוני".

למה "מוני", כי בדיוק מוני מושונוב הופיע בTV והנחתי שאני בחיים לא אשתמש בשם/המילה הזאת.

ומאז אני כותב "בדרך" בלי בעיה. :wink:

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תוכן חדש...