Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני הריסטור, הוא יעביר את כל האפליקציות מהמכשיר, לספריית האייטונס שלו. תריץ חיפוש על המילה TRANSFER באשכול הזה ותמצא מדריכון.

אחרי הריסטור, הוא פשוט מסנכרן את כל האפליקציות חזרה למכשיר.

Stay Dirty

פורסם
שלום לכולם.

יש לי בעיה באייפון, יש לי גרסא 5 ואחת מהאפשרויות של הגרסא היא כשמתקשרים/שולחים הודעה או כל דבר כזה, אפשר להחליק את הסמל של ההודעה/שיחה במסך הנעילה ואוטומטית לחזור לבנאדם או לפתוח את חלון ההודעות (גם בוואטס אפ וגם בהודעות רגילות).

הבעיה אצלי שלהודעות מכל סוג שהן אי אפשר להחליק בכלל.. ולשיחות אני מצליח להחליק רק מדי פעם, לפעמים פועל ולפעמים לא. מה הבעיה?

עוד בעיה שיש לי זה שהאייפון אוטומטית מוסיף לי קיצור ״אני בדרך״ למקלדת, גם לאחר שאני נכנס להגדרות ומוחק את הקיצור, זה עדיין משלים לי כשאני כותב ״בדרך״ ל-״אני בדרך!״

אשמח לעזרה, תודה!

מישהו ?

פורסם

אפק, זה באמת נשמע מוזר, התקנת איזה תוסף מסידיה לאחרונה שאולי גורם לזה? משהו שמתעסק במסך הנעילה?

במצב הכי גרוע פשוט תעשה ריסטור, אבל בלי לשחזר את הגיבוי כמובן.

בקשר לבעיה השניה, זה פשוט באג. לא משנה כמה תמחק את זה, זה תמיד יחזור בסופו של דבר.

אני אישית כבר לא משתמש במילה "בדרך". אין ברירה, צריך להתחיל להשתמש ב"אני מגיע", או "אני תכף שם".

Stay Dirty

פורסם

איזה קטע, בדיוק לפני כמה ימים סידרתי למישהו את ה"בדרך".

פשוט תוסיף קיצור תחת ערך "בדרך" ובתוכן תכתוב גם בדרך.

TFSI Power

פורסם

היי , מישהו יכול (אסף?) להעלות את הקובץ לשרת כלשהו או לשלוח קישור לאחת מהאפליקציות הבאות

GAS LOGGER

GAS CUBBY

תודה! (לא עובד ב APPTRACKR

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
אפק, זה באמת נשמע מוזר, התקנת איזה תוסף מסידיה לאחרונה שאולי גורם לזה? משהו שמתעסק במסך הנעילה?

במצב הכי גרוע פשוט תעשה ריסטור, אבל בלי לשחזר את הגיבוי כמובן.

בקשר לבעיה השניה, זה פשוט באג. לא משנה כמה תמחק את זה, זה תמיד יחזור בסופו של דבר.

אני אישית כבר לא משתמש במילה "בדרך". אין ברירה, צריך להתחיל להשתמש ב"אני מגיע", או "אני תכף שם".

צדקת אסף, באמת זה היה תוסף שהתעסק במסך הנעילה. מחקתי אותו וזה הסתדר תודה לאל. תודה רבה אסף!

בקשר לבאג של ה״אני בדרך״ גם אני עשיתי קיצור ״בדרך״ שמשלים ל״בדרך״ וזה הסתדר :-)

פורסם

היי אסף,

התוכנה igotya

חסמה לי את האפשרות להשתמש במכשיר והעלימה לי את רוב האייקונים,

יש דרך לפתור את זה?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אחי תנעל את המכשיר רגיל דרך כפתור הנעילה

תקיש את הקוד שוב רק הפעם תקיש קוד נכון של המכשיר וזה יחזיר לך את כל האפליקציות!

imprza new age

פורסם

חברים, מישהו יודע מה אני עושה כדי להצליח לשדרג את הגרסה? התייאשתי.... :-(

00005.JPG

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...