Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתוסכל מצליל ההודעות שחוזר על עצמו 3 פעמים כמתקבלת הודעה חדשה!

אני זוכר שראיתי פעם את ההגדרה הזו אבל אחרי חיפוש עמוק בטלפון לא הצלחתי למצוא שוב.

מישהו יכול לכוון אותי?

כנס ל הגדרות-עדכונים-הודעות-התראה חוזרת

ובחר את הרצוי

קשה באימונים קל בים

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשהאייפון בהטענה והוא מסיים להטעין את המכשיר יש צפצוף כזה שזה סיים.

אם אני לא מנתק את המכשיר הוא ממש לשגע ולצפצף, יש דרך להפסיק את זה?

פורסם

האייפון שלי קורס מידי פעם ובגלל שאף פעם לא עידכנתי גרסה (4.0.2) נראה לי שהגיע הזמן...

הבנתי שאני צריך את ה-5.0.1 כי ל-5.1 אין פריצה, אבל לא ברור לי מאיפה אפשר לקחת 5.0.1 להורדה - האם איחרתי את המועד ואצטרך לחכות לפריצה של ה-5.1?

פורסם

Matan g המכשיר שלך פרוץ כרגע? אם כן, כנס לסידיה, ותצלם את המסך הראשי שלה. שים כאן את התמונה ולפי זה נדע אם אתה בר מזל.

Stay Dirty

פורסם

אין לך חתימה של 5.0.1 :( בגלל שלא פתחת את סידיה בחודשים האחרונים.

אתה יכול לשדרג לגרסא 4.3.3 שיש לה פריצה מלאה, או ל-5.1 אבל עם פריצה קשורה (כל פעם שתכבה את המכשיר הוא לא יידלק עד שתחבר למחשב)

Stay Dirty

פורסם

כן האמת שאני די פרמיטיבי עם האייפון.

לא עידכנתי אותו אף פעם, הבנתי שבקרוב צריכה לצאת פריצה לא קשורה ל-5.1? אני יעדיף לחכות

ולא לשדרג ל4.3 בכל מקרה..

פורסם

כן כן אז היום לאחר כחודשיים סירי החליטה לפעול על האייפון שלי!!

אין לכם מושג איזה פרצוף היה לי שהיא ענתה לי בחזרה :shock:

פורסם

חברים, אחרי שדרוג ל5.1, אין לי אופציה לערוך/למחוק אנשי קשר(אמור להיות רשום בצד ימין עריכה, הוא פשוט "נעלם"), מה עושים? :roll:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אתה יכול לשדרג לגרסא 4.3.3 שיש לה פריצה מלאה, או ל-5.1 אבל עם פריצה קשורה (כל פעם שתכבה את המכשיר הוא לא יידלק עד שתחבר למחשב)

סתם מסקרנות, RESPRING גם דורש חיבור למחשב?

TFSI Power

פורסם
יש אפשרות להריץ את iphoto על 4.3.3?

עקרונית זה אמור להיות רק ב5.1 ומעלה. ראיתי כבר כמה מדריכים באינטרנט שמאפשרים גם מ5.0.1 אבל ל4.3.3 לא ראיתי.

פורסם

GaBi_88 למה אתה עדיין על 4.3.3 ? אין לך חתימה של 5.0.1 ?

האמת אני לא משדרג לIOS 5 בגלל בעיית הסוללה שקראתי ברשת.

לפי סידיה יש לי חתימה נכון?

IMG_1369.jpg

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• תוכן חדש...