Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנסה לכייל את כפתור הבית:

1. תפעיל אפליקציה כלשהי

2. לחץ על "כפתור הכיבוי" למשך כמה שניות עד שהתצוגה מראה את מסך "החלק/י כדי לכבות", שחרר את הכפתור ואל תחליק כדי לכבות.

3. לחץ על "כפתור הבית" עד שהתצוגה תראה את מסך הבית.

אם הנ"ל לא עזר, אין מנוס מללכת לתקן.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסיפור של הכפתור גם אצלי ככה. כבר בסביבות החצי שנה,עובד כשבא לו.

חשבתי שזה קשור לתכניות שרצות ברקע אבל מסתבר שאין קשר לזה,מה שכן שמתי לב שכשאני נותן למכשיר מכה קטנה באזור הטעינה למטה ולאחר מכן לוחץ על הכפתור הוא עובד.

כנראה שחייב ללכת לתקן בחברה אבל הבעיה היא שאני לא רוצה את גרסה 5.1 כשאין עדיין פריצה. יש איזושהי תכנה שיכולה להגיד לי מה הבעיה של הכפתור?

תודה רבה,

אבירן

פורסם

זקוק לעזרה,

לפני שפרצתי את המכשיר ביצעתי סינכרון עם המחשב ותקייה של תמונות עברה אליי. באופן מעצבן היא תקועה לי מול העיניים כל פעם שאני ניכנס לתמונות שלי באייפון .

פעם הצלחתי למחוק את זה איכשהו דרך IFILE כשזה קרה לי אבל אני לא זוכר איך עשיתי את זה.

אשמח לקבל הכוונה על דרכים להפטר מהתקייה הזאת..

תודה.

פורסם

היי!

אסף אני רואה שהשרשור שלך ממש תפח,כל הכבוד!

קניתי אייפון חדש,ומיקרו סים עולה משום מה 7 שקלים בחודש ל 36 חודשים.

הנציגה של סלקום אמרה לי שסים חתוך הוא לא טוב והורס את הפלאפון,למה?זה נכון?

להשאיר את המיקרו סים או לחתוך בחנות?

בנוסף,

על איזה נרתיק היית ממליץ?אני רוצה משהו טוב וכמה שיותר זול.

תודה!!

כל הכבוד לך על השירשור

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

car4fun פשוט תחזור למחשב שסנכרנת דרכו, ותוריד את ה-וי בסנכרון התמונות באייטונס.

itunes-iphone-sync-photos-selected-folder.png

neon turtle תתחדש :) נשמע קצת יקר למיקרו סים. מן הסתם שהנציגה תגיד לך שלחתוך את הסים זה לא בסדר, יש לה אינטרס מובהק.

אם יש לך אופציה להזדכות על המיקרו סים, עשה זאת ותחתוך את הסים המקורי שלך - או בעצמך או בחנות בעזרת חותך ייעודי.

תזמין לך באמפר בדולר 1 מאיביי, אין צורך להשתגע עם המגנים. הרי רובם לא באמת מגנים על המסך אם המכשיר נופל על רצפה לא חלקה.

דרך אגב, זה 4 או 4S ? פרצת אותו כבר?

Stay Dirty

פורסם

תודה על התשובה המהירה!

זה 4S,לא פרוץ,אחי יפרוץ לי בהמשך!

איך צריך להטעין אותו?קודם לרוקן את הבטריה(לגמרי לגמרי כלומר,אחרי שזה נכבה גם ללחוץ עליו עד שאין ביכלל בטריה,או שמספיק שהאייפון יכבה?)ואז לכמה זמן להטעין אותו?מספר שעות או עד שהסוללה מלאה?

איזה פקודות אני יכול לתת לvoice משהו שלי?

יש רשימה מסויימת?

זה לא מקריא לי טוב את המספרים מהאנגלית שלי.

תודה.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

הי אסף

בזמנו נתתי לי את הכתובת שלך כדי להוריד את תוכנת הigo

מאז, אחרי ששיניתי חזרה את הכתובת חזרה לשלי

כשאני מנסה לעדכן דברים דברים דרך האפ סטור

מופיע הכתובת שלך ומבקשים את הסיסמה שלך

אפ' שאלו דברים שהורדתי דרך הכתובת שלי..

מה עושים?

מיכאל

(מקווה שאתה זוכר:wink:)

פורסם

neon turtle עד שזה יקרה, תיזהר לא לעדכן ל 5.1 כשהאייפון/אייטונס יציע לך.

לא צריך לדאוג בקשר לסוללה יותר מדי. תטעין את המכשיר כמה שעות טובות, כמובן שאפשר להשתמש בו תוך כדי. תן לסוללה להתרוקן כדי להשלים מחזור טעינה. בכל מקרה תמיד תוכל לחזור על זה בעתיד, ואפל ממליצה גם לעשות את זה פעם בחודש.

http://www.apple.com/batteries/iphone.html

Use iPhone Regularly

For proper maintenance of a lithium-based battery, it’s important to keep the electrons in it moving occasionally. Be sure to go through at least one charge cycle per month (charging the battery to 100% and then completely running it down).

ברגע שתפרוץ את האייפון תוכל להוסיף פקודות לסירי כרצונך. בינתים, זאת הזדמנות להתאמן על האנגלית שלך.

maiki101 יש מצב שהורדת עוד אפליקציות דרך החשבון שלי, ועכשיו אתה מנסה לעדכן אותן? כי ל IGO לא יצא עדכון מאז.

נסה לעבור על העדכונים אחד אחד במקום ללחוץ על UPDATE ALL. עדיין אתה מקבל את החשבון שלי למרות שאלו אפליקציות שהתקנת דרך החשבון שלך בוודאות ?

נסה גם להתקין את ACCOUNTCHANGER מסידיה, והוא יוסיף לך כפתור ACCOUNTS בלשונית UPDATES באפסטור, תלחץ עליו ותשנה את החשבון משם.

Stay Dirty

פורסם
ניסיתי לפרוץ אייפון 4S של גיסי, הוא עם גרסא 5.0.1 וה-absinthe-win-0.4 מודיע שהמכשיר אינו נתמך.

למה זה? האם בגלל שיצאה כבר גרסא 5.1?

אסף, יש לך אולי תשובה לזה? כל ניסיון הסתיים באותה הודעה שהמכשיר אינו נתמך

פורסם

אהלן אושרי,

אני מניח כמובן שמותקן אייטונס על המחשב שניסית לפרוץ דרכו. נסה להשתמש ב REDSNOW החדש, נראה כאילו DEV TEAM שילבו בתוכו את אבסינט.

https://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.10b6.zip?attredirects=0&d=1

תחבר את המכשיר למחשב, תלחץ על JAILBREAK ואז NEXT בלי להכניס ל DFU כמובן.

Stay Dirty

פורסם

שלום רב , מופיעה לי מדי פעם הודעה בסגנון " איבזר זה לא הותאם לשימוש עבור אייפון , יתכן ותחווה בעיות בקליטה " - המכשיר אייפון 4 . זה קורה שהמכשיר לא מחובר לכלום .

איך מתגברים על הבעייה ? .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

זה בד"כ קורה כשחיבור הטעינה נרטב. יש מצב שנכנסו לך מים לשם? או אפילו אדי מים אם האייפון היה בחדר מלא אדים.

תכבה את המכשיר, ובעזרת נייר/מכחול טבול בנוזל לניקוי מגעים, תנקה את אזור הטעינה. אם זה לא עזר אז כנראה שכבר נוצרה קורוזיה, ואז צריך להחליף את כל הדוק.

Stay Dirty

• תוכן חדש...