Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מוצרי אפל אבל אני רוצה למצא אפליקציה לילד עם אייפד, אפליקציה שתלמד אותו קריאה וכתיבה בעברית.

מישהו מכיר אפליקציה שכזאת?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מיכאל אתה יכול לגבות את כול האנשי קשר ללא Exchange ישירות דרך ITUNES, פשוט תחבר את הפלאפון למחשב לך ללשונית INFO באייטונס ואז תסמן SYNC CONTACTS WITH GOOGLE CONTACTS.

אודי A4

דימה.

פורסם

אין יותר מנחוס מזה בבוקר החליפו לי מסך בערב נפל האייפון עם מגן ונשבר!!

הבחור לא רוצה להחליף לי מסך על חשבונו אומר שזאת אשמתי (אם זה היה נופל נפילה רצינית הייתי מבין אבל הוא נפל מגובה של חצי מטר ונשבר לא הגיוני!!)

אז בינתיים ביטלתי לו את החיוב בויזה ועכשיו נזמין מסך חדש מאיביי.

תודה רבה אסף!

פורסם

אסף וכל השאר ,איזה שלט רחוק אתם משתמשים?

יש לי TEAMVIEWER ו jumimouse +

יש משהו יותר רחב וטוב? (הTV להתחברות מרחוק אם צריך , והJM מאוד פונקציונלי)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

חג שמח לכולם.

מישהו מכיר אפליקציה טובה לחסימת שיחות וסמסים ממספר מסוים שמציק לי ? העניין בהול.

מדובר באייפון לא פרוץ, כיוון שבטעות שידרגתי ל 5.1 ונראה כי אין אפשרות לשנמך...

(אוכל לשקול פריצה קשורה במידה וישנה אפליקציה טובה וחינמית/לא חינמית)

תודה מראש לעוזרים.

8)
פורסם

חג שמח,

מקווה בשבילך שיש לך חתימה של 5.0.1 שמורה בסידיה, ואז תוכלי לשנמך. כדי לבדוק, תפעילי את זה:

http://cache.firmwareumbrella.com/downloads/tinyumbrella-5.10.12.exe

תבחרי את המכשיר שלך בצד שמאל למעלה, ואז תלחצי על SAVE SHSH. תמתיני כמה שניות וכשתהליך הסתיים, תסתכלי ברשימה של החתימות שהתוכנה הצליחה למשוך.

אם לא אז אין ברירה וצריך להישאר על 5.1 עם פריצה קשורה, אבל לפחות תוכלי להתקין iBLACKLIST מסידיה.

Stay Dirty

פורסם
אין יותר מנחוס מזה בבוקר החליפו לי מסך בערב נפל האייפון עם מגן ונשבר!!

הבחור לא רוצה להחליף לי מסך על חשבונו אומר שזאת אשמתי (אם זה היה נופל נפילה רצינית הייתי מבין אבל הוא נפל מגובה של חצי מטר ונשבר לא הגיוני!!)

אז בינתיים ביטלתי לו את החיוב בויזה ועכשיו נזמין מסך חדש מאיביי.

תודה רבה אסף!

מחצי מטר? איך זה קרה בדיוק?

אודי A4

דימה.

פורסם

כן, דרך אייטונס בעזרת WIFI SYNC נגיש בIOS5, ושאר הקבצים תעשה חיפוש בAPPSTORE משהו בסגנון WIFI FILES תקבל מיליון ואחת תוכנות לזה.

חוץ מזה אתה יכול להשתמש בשירות DROPBOX או בICLOUD אם יש לך IOS5.

אודי A4

דימה.

פורסם

תלוי מה אתה רוצה להעביר. אם המכשיר שלך פרוץ, אפשר להשתמש בiFile (מסידיה) כדי להעביר ישירות מהמחשב למכשיר ולהפך.

TFSI Power

פורסם

תחפש בPACKAGES בסידייה את uikittools תתקין מחדש או תמחק אותו.

אם אתה לא רואה אותו בPACKAGES תעבור לHACKER או DEVELOPER בסידייה

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...