Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז יש חתימה....אבל הוא לא מזהה אותה מהסידיה!

ז"א, הורדתי את 5.0.1 נקיה וניסית לעשות stich כשהאיפון במצב DFU אבל לא זז הרברס.

היות ואין לי זמן להתעסק בעניין אני כבר אתן לאיטיונס לעדכן לי ל 5.1.1 ויעשה פריצה קשורה לבינתים.

תודה בכל מקרה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם יש חתימה אתה יכול להיות רגוע. מוזר ש REDSNOW לא הצליח למשוך אותה, נסה למשוך בעזרת TINYUMBRELLA:

http://cache.firmwareumbrella.com/downloads/tinyumbrella-5.10.15.exe

תפעיל אותה, תגיע ללשונית ADVANCED, תוודא שמסומן "REQUEST SHSH FROM CYDIA" ושלא מסומן "SET HOSTS TO CYDIA".

עכשיו תלחץ על SAVE SHSH למעלה ותמתין כמה שניות. תבדוק מה הנתיב שאליו נשמרו החתימות, ואז תחזור ל REDSNOW, ובמקום להגיד לו למשוך חתימה מסידיה, תבחר ב LOCAL.

Stay Dirty

פורסם

אוקי, אני אנסה הערב

שוב.....תודה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עדיין לא עובד

אני מקבל הודעות שגיאה מוזרות.

ip1.JPG

ip2.JPG

ip3.JPG

פורסם

כנראה שאין מספיק זכרון בשביל לבנות את הקושחה. אם תוכל להשיג מחשב חזק יותר, אם לא אז תשתמש בשיטה של דימה.

Stay Dirty

פורסם

זה אחלה מחשב!

ליבה כפולה...לא מבין את העניין.

ננסה בשיטה השניה.

פורסם

אסף אני כרגע על I7, 16GB זכרון וזה גם נותן לי מדי פעם את השגיאה הזו :) זה בעייה בREDNOW בלי קשר לחומרה.

אודי A4

דימה.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות המאוד מהירות.

ברגעים אלו הSNOWBREEZE מכין את הקובץ.

מה עושים עם הקובץ החדש?

פורסם

SHIFT RESTORE באייטונס אבל לפני זה תעקוב אחרי ההוראות של SNOWBREEZE להכניס אותו לPWNAGE DFU

אודי A4

דימה.

פורסם

תודה ענקית לשניכם!

המסע ל 5.0.1 הסתיים בהצלחה.

למדתי דבר אחד או שתיים :)

אבי

פורסם

שלום לכולם.

יש לי באג ממש מעצבן בשעון מעורר.

שהשעון מעורר מצלצל רק שומעים את הצלצול אבל לא רואים את השעון מעורר מצלצל (רואים את התמונה של המסך הראשי כרגיל).

בקיצור הבעיה היא שאי אפשר לכבות את השעון מעורר !!!! רק reboot מכבה את שעון!

מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• תוכן חדש...