Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדבקה לא מפחיתה משקל, זה מאבד את כל הרעיון של קרבון :D אם כבר קרבון אז להחליף את כל גב המכשיר:

http://www.ebay.com/itm/carbon-fiber-hard-back-cover-housing-For-iPhone-4-/250920464502?pt=PDA_Accessories&hash=item3a6c067076#ht_2151wt_1415

ובקשר לסוללה, אני לא הייתי רץ להחליף אותה, אצלי ה MAX CAPACITY הוא 1200 mAh אחרי שנה וחצי של שימוש במכשיר, והיא עדיין מחזיקה יפה.

Stay Dirty

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מכיר מדבקות.

אני מחפש משהו כמו שאסף אמר. פאנל שלם דמוי קרבון.

אסף, בקישור שנתת זה נראה כמו מדבקה שהדביקו על פאנל רגיל.

במידה ולא, האם יש פאנל כזה בלי הסמיילי?

תודה!! :wink:

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

היי עודד,

הם כנראה פוחדים מפגיעה בזכויות יוצרים, אז הם מחביאים את התפוח בתמונה מאחורי כל מיני דברים, במקרה הזה סמיילי :)

בתמונה השניה, אם תשים לב, אפשר לראות את התפוח מבצבץ.

בכל מקרה, אני אנסה למצוא לך משהו יותר איכותי.

Stay Dirty

פורסם
adamd1, בכיף! :wink:

ועוד שאלה.

יש למישהו קישור באיביי לפאנל אחורי דמוי קרבון לאייפון4?

תודה!

בדיוק מצאתי לפני כמה ימים משהו כזה. נראה טוב, וגם של חברה איכותית (אם זה לא זיוף) :

http://www.ebay.com/itm/Griffin-Reveal-Etch-Carbon-Fiber-Back-Case-for-iPhone4-4S-SoftBank-SELECTION-/370608434334?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item5649fbec9e

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

הי Mr_Shankly.

תודה!

מה שהצעת זהו מגן (של חברה מוכרת וטובה), שחלקו האחורי הוא דמוי קרבון.

מה שאני התכוונתי זה לפאנל אחורי דמוי קרבון.

למרות שעכשיו, אחרי שראיתי את מה שנתת, אני חושב אולי לוותר על הפאנל ולרכוש מגן שכזה.

כבר היה לי אחד של גריפין, רק שבצדדים הוא היה מפלסטיק. ויום אחד הוא נשבר כשניסיתי להסיר אותו. (וזה מוזר, כי הוא שרד נפילה :shock: ).

זה שאתה הצעת, עשוי מגומי בצדדים.

באחת הפעמים שהייתי בבודפשט, נכנסתי לחנות של אפל וראיתי מגן של גריפין שעשוי מקרבון אמיתי!

זה היה כל כך מגניב! אך לצערי הוא "התלבש" בול על האייפון שלי, כי באותו זמן היה לי INVISIBLE SHILD.

שוב תודה! :mm_yeah:

עודד.

פורסם

בכיף :-D

אם כבר אנו עוסקים במגינים - אני בדיוק מתלבט אם לרכוש את המגן הנ"ל של גריפין לבין זה:

http://www.ebay.com/itm/261009668596?var=560114656350&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

למישהו יש נסיון עם הנ"ל? מה יותר כדאי?

פורסם
בכיף :-D

אם כבר אנו עוסקים במגינים - אני בדיוק מתלבט אם לרכוש את המגן הנ"ל של גריפין לבין זה:

http://www.ebay.com/itm/261009668596?var=560114656350&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

למישהו יש נסיון עם הנ"ל? מה יותר כדאי?

אני כרגע עם ה Speck CandyShell.

האייפון לא נפל לי איתו (תודה לאל), כך שאני לא יודע להגיד אם הוא עמיד.

סביר להניח שהוא יהיה מעט עמיד יותר מהגריפין, בגלל הסיליקון שיש לו בפנים. יש לי הרגשה שהוא יספוג יותר אנרגיה בנפילה.

מה שכן, הגומי שנמצא שצידי המסך, מתחיל מעט להתקלף. לא משהו קריטי בכלל.

חוץ מזה, הוא ממש בסדר!

הוא נוח והוא לא מעבה את האייפון יותר מידי.

עודד.

פורסם

רב תודות לעוזרים, אנסה את ההמלצות

לגבי

4. יש לי כבר תגנה שסוגרת אותם, אני מעוניין בכלל לבטל את האפשרות של הmt

שחא ישאר כלום פתוח כמו שהיה ב ztogle

ושמסך החיפוש יעלה בקליק כפל על מסך הבית

6. בכונה רשמתי שהיא לא תהיה תכנת gps אלה רק דיווחים נטו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה.

יש לי אותו על האייפד, אבל תהיתי איך הוא מרגיש (ואם הוא עמיד) על האייפון.

נראה לי שאלך עליו בסופו של דבר (או שאקנה את שניהם ואגוון :lol: ).

פורסם

Hi Asaf

Sorry for writing in English

I have a jailbreaked iPhone and I want to upgrade to IOS 5.1 or higher

If I just do it from the settings, I assume it will re-lock the jailbreak

Will it erase or change any of the applications I have on the phone today?

Will it change any other settings I have like emails, bookmarks or anything else?

It's OK if the phone is locked again but I need all material on it now to stay

You can answer in Hebrew

Thanks

פורסם

כיבוי ה MT ב SPRINGTOMIZE אינו מבטל MT

הוא רק אשליה שמעלימה את שורת המשימות ו הישומים עדיין תופסים זיכרון כשיוצאים מהם וגם נמצאים ב PROSSES

ובכל אופן גם לא מצאתי שם אפשרות לבטל את הסידור האוטומטי של האייקונים כך שאוכל למקם אותם איפה שארצה עם רווח ביניהם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

Laurence למה דווקא 5.1 ? אין לך חתימה של 5.0.1 בסידיה? אם אתה לא יודע על מה אני מדבר, פשוט כנס לסידיה, תסתכל במסך הראשי שלה, וחפש שורה ירוקה שנראית כך:

saved-shsh-cydia-ios4.1.jpg

אם כן מופיע שם 5.0.1, אז אתה יכול לשדרג ועדיין לפרוץ פריצה מלאה. כמובן שאחרי השדרוג תוכל להחזיר חזרה את כל החומר שלך למכשיר.

gsi16v אני לא מאמין שזה לא באמת מבטל את המולטי-טאסקינג, אבל אני אבדוק לך את זה על המכשיר שלי.

בקשר לסידור האוטומטי של האייקונים, כנראה פספסת את זה בתגובה הקודמת שלי, אבל הצעתי לך להתקין את GRIDLOCK מסידיה.

Stay Dirty

פורסם

Hi Asaf,

Thanks for your reply,

I don't care if its 5.01 or 5.1, I bought the phone 2nd hand and it is jailbreaked, I don't need the jailbreak since I"m not looking to install any free SW,

I just want to make sure that if I upgrade to the latest IOS, I will not loose anything that already there regardlless if it was purchased or downloaded free with the jailbreak.

Do I have to download everything to iTunes first before I do it or will everything stay in place on the phone during the upgrade?

Thanks

• תוכן חדש...