Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאייפוניסטים..

האייפון 4 שלי הגיעה לעדנה(בן שנה וחצי)

החלטתי להחליף את הבטריה , ראיתי שיש בEBAY 2 סוגים אחת 1900MAH והשני 2340MAH ,

שאלתי האם מישהו החליף לבטריה עם הקיבולת הגדולה יותר והאם רואים הבדלים..

תודה.

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סלולה של אייפון 4 צריכה להיות 1420 מיליאמפר, אתה בטוח שזה לא כיסוי סלולה?

בכול מקרה ניסיתה לחפש ולא מצאתי אף אחת מאלו שאתה אמרתה, יש לך אולי קישור?

אודי A4

דימה.

פורסם

אני לא יודע לגבי הסלולה הזו אבל אני כן מבין קצת בחשמל VOLT * AMP = WATT.

או בצורה אחרת WATT/VOLT=AMP במקרה של 5.25/3.7=1.418 או במילים אחרות 1420 בדיוק כמו שאמרתי לך.

אודי A4

דימה.

פורסם

וואלה לא טעיתי קראתי את הנתונים מהתמונה, בכול מקרה סלולה 2340 אמפר בגלקסי 2 מצריכה מכסה סלולה אחר כי היא עבה יותר כפליים.

חוץ מזה נתונים יבשים סלולה של 2340 אמפר במתח 3.7V צריכה להיות 9Whr , אני 100% בטוח שהכול שם זיוף אחד גדול.

אתה מוזמן לבדוק את החישוב שלי במחשבון http://www.sengpielaudio.com/calculator-ohm.htm

אודי A4

דימה.

פורסם

כבר לא זוכר איפה שאלתי אבל טרם קיבלתי מענה לאלו:

1. האם יש מחליף חינמי ל busy sms שהחלה להיות בתשלום

2. האם יש מחליף חינמי ל analyzer wifi (שם ניתן לראות פרטים על רשתות אלחוטיות) שהחלה להיות בתשלום

3. האם\איך ניתן לבטל את המולטי-טאסקינג בגרסה 5.0.1 (ושזה באמת יבטל אותו) בלי להכנס לקרבי המכשיר

4. יש לי על המכשיר (3GS)זיכרון בנפח 250 מגה, למה תמיד יש לי פנוי רק 80 בעוד שבעבר היה לי 170~, בלי שומדבר פתוח ברקע ואין לי כמעת דברים מותקנים וכל מיני טויקים חוץ מ SBS..

5. איך קוראים לתכנה שאיתה ניתן לסדר את האיקונים איך שרוצים וגם לעשות 5 שורות

6.האם יש תכנה שאינה GPS שלם עם מפות שנותנת דיווחי תנועה עפ מיקום? פשוטה וקלילה, שרק אפתח אותה ואקבל דיווח לרדיוס או בכיוון נסיעה מסויים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

2. האם יש מחליף חינמי ל analyzer wifi (שם ניתן לראות פרטים על רשתות אלחוטיות) שהחלה להיות בתשלום

3. האם\איך ניתן לבטל את המולטי-טאסקינג בגרסה 5.0.1 (ושזה באמת יבטל אותו) בלי להכנס לקרבי המכשיר

4. יש לי על המכשיר (3GS)זיכרון בנפח 250 מגה, למה תמיד יש לי פנוי רק 80 בעוד שבעבר היה לי 170~, בלי שומדבר פתוח ברקע ואין לי כמעת דברים מותקנים וכל מיני טויקים חוץ מ SBS..

6.האם יש תכנה שאינה GPS שלם עם מפות שנותנת דיווחי תנועה עפ מיקום? פשוטה וקלילה, שרק אפתח אותה ואקבל דיווח לרדיוס או בכיוון נסיעה מסויים

5. ישנן 2 כאלו: Infinifolders/Folder Enhacer

6. האפליקציה WAZE תעשה את העבודה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

האם מישהו מכם משתמש בכיסוי שהוא גם סוללה נוספת?

לא תמיד יש לי אופציה להטעין את המכשיר. ולפעמים, קצת לפני סוף היום, אני מגיע למצב של אחוזים בודדים.

מחפש דרך להאריך את השימוש מבלי לחשוש שאשר ללא סוללה.

תודה!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

היי עודד, יש את זה ב-40 שקל:

http://www.ebay.com/itm/1900mAh-External-Backup-Battery-Charger-Protect-Case-Cover-For-iPhone4-4G-4S-/220989594056?pt=PDA_Accessories&hash=item33740199c8#ht_5428wt_934

אחותי קנתה את זה פה בארץ ב-150 :\ לצערי לא הספקתי לעצור אותה בזמן. היא אומרת שזה מספיק לה לכמה שעות טובות.

1+2 ביחד, כל מה שהתחיל להיות בתשלום תוכל להשיג דרך אינסטולוס, או דרך סידיה מהסורס הזה: ihacksrepo.com

וודאי, תתקין את SPRINGTOMIZE מסידיה, כנס אליו ומשם ל "יכולות". תבטל שם אופציות כרצונך.

בניגוד למה שכתב Mr_Shankly, לדעתי התכוונת ל GRIDLOCK (מסידיה כמובן). בקשר ל-5 שורות, תשתמש ב SPRINGTOMIZE שהורדת כבר קודם.

Stay Dirty

פורסם

1. תוריד מסידיה bitesms

4. דרך הSBS כנס ל processes ותלחץ על free up memory

TFSI Power

פורסם

גדול אתה! תודה! :wink:

עריכה:

הורדתי את הbattery detective וראיתי שהmax capacity שלי הוא 1190 mAh.

האם כדאי כבר להחליף סוללה לחדשה?

פורסם

adamd1, בכיף! :wink:

ועוד שאלה.

יש למישהו קישור באיביי לפאנל אחורי דמוי קרבון לאייפון4?

תודה!

• תוכן חדש...