Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Abergel לא ציינת באיזה מכשיר מדובר.

אם זה אייפון 3GS/3G אז אפשר להחליף רק LCD בעלות 50 שח מאיביי.

אם זה אייפון 4/4S אז צריך להחליף את כל מכלול התצוגה(זכוכית מגע + LCD) בעלות של 100 שח.

Stay Dirty

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אסף אייפון 4 ותודה על התגובה המהירה.

איפה ניתן להחליף ב100 שקלים?

ביררתי בחנות של אייפונים הוא רוצה 300 על מסך מקורי, יש הבדל בין מקורי/לא מקורי?

פורסם

אני לא בטוח שהוא באמת מרכיב מסך מקורי, אבל בכל מקרה אין שום הבדל נראה לעין.

להחליף לבד ב-100 שקל, או אם אתה מאזור השרון אני אחליף לך בביתך ב-150. (בכל מקרה כרגע נגמרו לי המסכים ואני ממתין למשלוח שאמור להגיע בקרוב מאוד)

Stay Dirty

פורסם

הלוואי הייתי מהשרון, אבל לצערי אני ירושלמי.

בכל אופן הציעו לי הכי זול כאן 200 שקל לפי מה שהבנתי בדוידקה בירושלים.

ולהרכיב לבד עד שיגיע מאיביי יקח זמן ואין לי את הזמן הזה לחכות.

יש עוד הצעות? :cry:

פורסם
amital4 תכבה את המכשיר ותעקוב אחר ההוראות או שישר תכנס לDFU וזה יתן לך להמשיך, זה משהו חדש בגרסה B6 הוא מודיע על המצב בוא האייפון נמצא ואם הוא דלוק ועלה אז הוא לא יתן לך להמשיך.

ביצעתי את מה שרשמת, הוא מתקין והכל, בסופו של דבר הוא נדלק ומראה סידיה ללא תמונה.

כאשר לוחצים אז זה לא נכנס לסידיה אלא רק עושה "הבזק" , לחלופין במידה ואני לוחץ על הספארי קורה את אותו המקרה.

פורסם

אברג'ל, 200 שקל זה מחיר סביר. אם זה באמת דחוף אז אולי כדאי ללכת על זה.

amital4 זה בגלל שזאת פריצה קשורה. תריץ עוד פעם את REDSNOW אבל הפעם במקום ללחוץ על JAILBREAK תלחץ על EXTRAS ואז JUST BOOT, ושוב תכניס את המכשיר למצב DFU.

ככה תעשה בכל פעם שהמכשיר נכבה/עשית לו ריסט.

Stay Dirty

פורסם

אם תחליט בכול זאת לחסוך ולהזמין מEBAY, אני יכול להרכיב לך אותו באזור ירושלים :)

אודי A4

דימה.

פורסם

מצטער על שאלת התם, אבל קניתי אייפון 4S ותהיתי אם יש אפשרות לפרוץ אותו או דרך חינמית אחרת להוריד מוזיקה וצלצולים ללא עלות.

תודה לעוזרים.

פורסם

hdal אם האייפון בגרסה 5.0.1/5.0 אז אתה יכול לפרוץ אותו , בכול שאר הגרסאות לא ניתן.

לשאלה השנייה שלך, אתה יכול להעביר מוזיקה לאייפון דרך ITUNES פשוט להוסיף את השירים שלך לספריית המוזיקה באייטונס ולסנכרן את האייפון.

לגבי צילצולים אם תפרוץ אז תוריד תוכנה בשם UNLIMTONES ודרכה תוכל לפמצוא כול צלצול שבא לך או להעביר דרך ITUNES אבל זה מסובך.

אודי A4

דימה.

פורסם

אסף, תודה רבה על עזרתך.

כיצד אני יכול לדעת את תאריך היצור של האייפון ברשותי?

מס' הסידורי של המכשיר: JV1320S2A4S

פורסם
מצטער על שאלת התם, אבל קניתי אייפון 4S ותהיתי אם יש אפשרות לפרוץ אותו או דרך חינמית אחרת להוריד מוזיקה וצלצולים ללא עלות.

תודה לעוזרים.

אחרי שאתה פורץ אפשר להוריד מוזיקה דרך תוכנה מהסידיה שנקראת Mewseek (אפשר להעביר ממנה ישירות לספריית המוזיקה במכשיר).

TFSI Power

• תוכן חדש...