Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שאולי תנסה לפרוץ עם אבסינט 2.1 או שתוריד את 2.2 ממקור אחר

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טוב. בינתיים אני לא רואה שום הבדל בסוללה!

לדעתי עשו לנו שטיפת מוח.

עודד.

אני דווקא לא מסכים איתך..

כשאני נוסע לבסיס או בחזור(נסיעה של 3-4 שעות) אני משתמש הרבה באינטרנט/וואזאפ ועוד כל מיני קישקושים, ההבדל לא ענק, אבל חל שיפור יחסית מעט שלפחות אני מרגיש אותו ועוד כמה מהחברים שלי.

פורסם

hagggg55

לא צריך לשבור את הראש, תפרוץ אם רדסנאו האחרון, פריצה קשורה, תעלה את האייפון דרך רדסנאו שוב ותתקין את Rocky Racoon 5.1.1 Untethered דרך סידיה.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני כניראה אפרוץ היום את האייפון שלי לראשונה(ניקנה לפני כחודש חודשיים) ואשמח אם תגידו לי על כל מיני דברים שאני צריך לשים לב אליהם כשאני פורץ.(4S 5.1.1)

לדוגמא האם להתחבר לאייטונס ומבחינת אורנג' לדוגמא אם זה משנה להם אם אני פרוץ או לא אם זה ישפיע על הטיפול שלהם בבעיות שקורות לי? מין מדריך בסיסי כזה לפורץ המתחיל :)

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

אם אורנג יעשו לך פרצוף, תמיד תוכל לעשות ריסטור למכשיר ולבוא אליהם בלי הפריצה.

בכל מקרה, בגלל שהפריצה עובדת על עקרון של גיבוי ואז שחזור תוך כדי שהיא מזריקה את סידיה למכשיר, כדאי שהמכשיר יהיה כמה שפחות עמוס. קרה לי כבר כמה פעמים שתוכנת הפריצה פשוט קרסה באמצע עם מכשירים שהיו מלאים בתמונות למשל.

הכי טוב לעשות ריסטור נקי למכשיר, לפרוץ אותו, ואז להעלות את הגיבוי. (אלא אם כן אין לך יותר מדי שטויות עליו כרגע.)

זאת תוכנת הפריצה:

https://sites.google.com/site/greenpois0nabsinthe/absinthe-win-2.0.4.zip?attredirects=0&d=1

חלץ אותה מהזיפ, תפעיל את ה EXE, תמתין שהוא יסיים לחלץ את עצמו לתיקייה חדשה שנפתחה לידו.

כנס לתיקיה החדשה שנוצרה ותריץ את ה EXE שבתוכה, תלחץ על הכפתור ותמתין שהתהליך יסתיים.

כשהוא הסתיים, אתה תראה אייקון חדש בשם CYDIA על המכשיר שלך. כנס אליו, תמתין דקה בזמן שסידיה מסדרת את עצמה.

בסוף התהליך היא תסגור את עצמה. כנס אליה שוב, תן לה לרענן את המקורות, וכשהיא סיימה, תחלץ על MANAGE למטה ומשם לך ל SOURCES.

EDIT למעלה ואז ADD. תוסיף את הסורס הזה:

http://cydia.hackulo.us

ואחריו את זה:

http://ihacksrepo.com

אל תיבהל מהאזהרות שקופצות, פשוט תלחץ על ADD ANYWAY.

עכשיו אתה יכול להתקין את אינסטולוס למשל (נמצא בסורס הראשון שהוספת), שנותן לך להתקין אפליקציות "מחנויות אחרות".

ועוד מליון ואחת תוספות מסידיה כדי להתאים את המכשיר שלך כרצונך.

Stay Dirty

פורסם

אם אני מגבה ועושה ריסטור ואז SET UP AS NEW, אני יכול אח"כ להעלות את הגיבוי?

האם שום מידע מהגיבוי לא "יילך לאיבוד" מכיוון שעשיתי SET UP AS NEW?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אין בעיה להעלות אחר כך את הגיבוי, פשוט תלחץ קליק ימני על המכשיר ואז RESTORE FROM BACKUP.

restore-iphone-backup.jpg

שום דבר לא אמור ללכת לאיבוד, אבל רק ליתר בטחון תגבה את הדברים החשובים גם במקומות נוספים, כמו את אנשי הקשר דרך האפליקציה החינמית IDRIVE CONTACTS, ואת התמונות שצילמת פשוט תעתיק למחשב כמו מצלמה דיגיטלית.

Stay Dirty

פורסם
אם אורנג יעשו לך פרצוף, תמיד תוכל לעשות ריסטור למכשיר ולבוא אליהם בלי הפריצה.

בכל מקרה, בגלל שהפריצה עובדת על עקרון של גיבוי ואז שחזור תוך כדי שהיא מזריקה את סידיה למכשיר, כדאי שהמכשיר יהיה כמה שפחות עמוס. קרה לי כבר כמה פעמים שתוכנת הפריצה פשוט קרסה באמצע עם מכשירים שהיו מלאים בתמונות למשל.

הכי טוב לעשות ריסטור נקי למכשיר, לפרוץ אותו, ואז להעלות את הגיבוי. (אלא אם כן אין לך יותר מדי שטויות עליו כרגע.)

זאת תוכנת הפריצה:

https://sites.google.com/site/greenpois0nabsinthe/absinthe-win-2.0.4.zip?attredirects=0&d=1

חלץ אותה מהזיפ, תפעיל את ה EXE, תמתין שהוא יסיים לחלץ את עצמו לתיקייה חדשה שנפתחה לידו.

כנס לתיקיה החדשה שנוצרה ותריץ את ה EXE שבתוכה, תלחץ על הכפתור ותמתין שהתהליך יסתיים.

כשהוא הסתיים, אתה תראה אייקון חדש בשם CYDIA על המכשיר שלך. כנס אליו, תמתין דקה בזמן שסידיה מסדרת את עצמה.

בסוף התהליך היא תסגור את עצמה. כנס אליה שוב, תן לה לרענן את המקורות, וכשהיא סיימה, תחלץ על MANAGE למטה ומשם לך ל SOURCES.

EDIT למעלה ואז ADD. תוסיף את הסורס הזה:

http://cydia.hackulo.us

ואחריו את זה:

http://ihacksrepo.com

אל תיבהל מהאזהרות שקופצות, פשוט תלחץ על ADD ANYWAY.

עכשיו אתה יכול להתקין את אינסטולוס למשל (נמצא בסורס הראשון שהוספת), שנותן לך להתקין אפליקציות "מחנויות אחרות".

ועוד מליון ואחת תוספות מסידיה כדי להתאים את המכשיר שלך כרצונך.

מזה אומר שהמכשיר לא יהיה עמוס? יש לי איזה 30 תמונות ודיי הרבה אפליקציות(6 תיקיות מלאות בערך) זה בסדר לא עמוס?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

האייפון 3GS מתחבר לרשתות אלחוטיות אבל לא לזאת שבבית. מה יכול להיות הגורם?

אייפון נוסף בבית 4, מתחבר ללא בעיה, גם אייפון דור ראשון שיש בבית מתחבר

תודה

פורסם
אין בעיה להעלות אחר כך את הגיבוי, פשוט תלחץ קליק ימני על המכשיר ואז RESTORE FROM BACKUP.

restore-iphone-backup.jpg

שום דבר לא אמור ללכת לאיבוד, אבל רק ליתר בטחון תגבה את הדברים החשובים גם במקומות נוספים, כמו את אנשי הקשר דרך האפליקציה החינמית IDRIVE CONTACTS, ואת התמונות שצילמת פשוט תעתיק למחשב כמו מצלמה דיגיטלית.

תודה! :-)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

היי חברים, צריך את עזרתכם.

יש לי בעיה באייפון 3GS פרוץ על ידי CYDIA גרסה 5.0.1. או 5.1.0

כאשר הסוללה יורדת מתחת ל-70% המכשיר נתקע/נכבה ובכלליות אני חווה לא מעט פעמים שהוא פשוט נתקע.

אני רוצה לגבות את מה שיש על המכשיר לעדכן גרסה לגרסה החדשה 5.1.1. כרגע לא רוצה לפרוץ שוב.

2 שאלות:

1. אתם חושבים שהבעיה יכולה לנבוע מהפריצה? (לא יודע מה היה לפני, המכשיר נקנה ככה משומש).

2. אם לא - אז מה לדעתכם הבעיה? (צריך להחליף סוללה?)

פורסם

Nakamichi בגלל שהמכשיר יד שנייה, ועל אחת כמה וכמה בגלל הבעיות שאתה חווה, כדאי לעשות לו ריסטור נקי.

זאת אומרת תגבה את התמונות ואנשי הקשר על המחשב בצורה ידנית (דרך סנכרון ולא גיבוי של אייטונס). האפליקציות והמוזיקה כבר נמצאות על המחשב שלך בספרייה של אייטונס.

תעשה ריסטור נקי לגרסא 5.1.1 (ז"א לאחר הריסטור לבחור ב SET UP AS A NEW IPHONE), תפרוץ את המכשיר (אין סיבה לא לפרוץ, זאת לא הפריצה שגורמת לבלאגן הזה), ואז תסנכרן חזרה את כל הקבצים שלך למכשיר.

Stay Dirty

פורסם

זה המכשיר של חברה שלי ואני לא בטוח שמשהו מגובה על ה-ITUNES.

אז אני רק רוצה להיות בטוח שאני מבין מה לעשות:

1. לעשות גיבוי ידני כך:

1.Connect your iOS device to a computer with the latest version of iTunes installed

2.Select your iOS device in iTunes under Devices

3.Right-click (or Control-click) the device and select Back Up

2. לעשות ריסטור ככה:

1.Verify that you are using the latest version of iTunes before attempting to update.

2.Connect your device to your computer.

3.Select your iPhone, iPad, or iPod touch when it appears in iTunes under Devices.

4.Select the Summary tab.

5.Select the Restore option.

6.When prompted to back up your settings before restoring, select the Back Up option (see in the image below). If you have just backed up the device, it is not necessary to create another.

7.Select the Restore option when iTunes prompts you (as long as you've backed up, you should not have to worry about restoring your iOS device).

8.When the restore process has completed, the device restarts and displays the Apple logo while starting up:

After a restore, the iOS device displays the "Connect to iTunes" screen. For updating to iOS 5 or later, follow the steps in the iOS Setup Assistant. For earlier versions of iOS, keep your device connected until the "Connect to iTunes" screen goes away or you see "iPhone is activated."

נכון?

(מצטער, אני לא משתמש ב-ITUNES ולא מכיר את התוכנה כל כך)

פורסם

מה שאתה מדבר עליו זה גיבוי דרך אייטונס, מה שלא כדאי להשתמש בו כשיש בעיות כאלה.

אם תוכל להמתין שעה, אני אתחבר אליך בסיוע מרחוק ונעשה את זה יחד.

בינתים כדי לחסוך זמן, תיכנס לאתר הזה:

Getios.com

ותוריד את קושחה 5.1.1 של 3GS.

Stay Dirty

• תוכן חדש...