Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את האמת שאין לי נסיון עם המתאמים המקוריים של אפל, אני קונה מזוייפים בדולרים בודדים באיביי (אומנם לא HDMI) ואז מתקין את RESUPPORTED מסידיה כדי שהאייפון יתמוך בהם.

אתה יכול לנסות, אין לך מה להפסיד - תתקין את RESUPPORTED 4, ותבצע ריסט למכשיר.

תחבר אותו למחשב, תפעיל את התוכנה הזאת:

http://www.mediafire.com/?w2u1u61zu245dbd

תבחר גרסא 5.0.1, תוודא שהתוכנה זיהתה את ה UDID, ולבסוף תלחץ על MAKE PLIST.

עכשיו RESUPPORTED אמור להיות פרוץ, תיכנס אליו דרך הגדרות האייפון, ותוודא שבאמת יש רשיון.

אם זה עדיין לא עובד, תשדרג ל 5.1.1 ותפרוץ מחדש.

Stay Dirty

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוקר טוב אנשים,

אני צריך תוכנה למעקב אחרי הצריכת נתונים של האינטרנט שפועלת ברקע ושאני יכנס אליה אז אני יראה כמה מהחבילה נוצלה.

כמה דיברתי לא עוזרת בגלל שעברתי להוט.

תודה רבה לכם.

פורסם

נסה את DATA USAGE MONITOR מהסורס הזה:

http://ihacksrepo.com

-----------------------------------------------

עריכה: DEV TEAM הוציאו שינמוך למודם של האייפד למי ששדרג בזמנו ונתקע עם GPS שלא מתפקד.

http://blog.iphone-dev.org/

REDSNOW החדש משנמך את המודם ל-05.13.04 מה שאומר שאפשר לפרוץ אותו עם ULTRASNOW.

Stay Dirty

פורסם
Dark_Viper נסה להשתמש בגרסא 2.0.1, הם שיחררו אותה כמה שעות אחרי.

R'n'B יש לך את XBACKUP כדי לגבות חבילות מסידיה.

אסף תודה! בשדרוג ל5.1.1 הXBACKUP חסך לי זמן בשיחזור כל ההתקנות.

מה שכן נתקלתי בבעיה קטנה ב5.1.1 וSBSETTINGS.

יש לי בSBSETTINGS תוסף של שיתוף אינטרנט PERSONAL HOT SPOT, כאשר אני מדליק אותו האייקון משתנה לעובד. לאחר שאני סגור את הSBSETTINGS ופותח אותו לשם סגירה השיתוף האייקון חוזר להיות כבוי ואז הכיבוי היחיד שאני יכול לבצע זה רק דרך ההגדרות של המכשיר.

נקלת אולי בבעיה הזאת? יש לזה פתרון?

פורסם

שאלת תדרים

אייפון 4S מארה"ב, תומך תדרים של אורנג'\סלקום או פלאפון? או שהוא תומך בהכל בכלל?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש לי בעיה עם ההפעלת iMessage בגולן ,

מישהו יכול יודע אם אפשרי לסדר או שזו בעיה גורפת כרגע ?

8)
פורסם

אסף

מהיום שאמרת לי שיצא תיקון של 06.15 אני מנסה להתקין אותו עם המחשב הנייד שלי ולא מצליח.

בקושי יושן בלילה אבל לא מתייאש.

עכשיו ניקיתי את האבק מהמחשב השולחני, חיברתי את הדיסק קשיח, חלונות XP עדיין עובד, מריץ את redsn0w ועכשיו הGPS עובד.

הטלפון כבר עתיק אבל סוף סוף יש לו GPS

אייל

פורסם

היי אסף (וכולם) , שאלה חומרתית לי אליך.

יש לי אייפון 4 עם מגן של LIFE PROOF שהוא חסין למים , היום שחיתי , ולאחר מכן לקחתי אותו איתי לסאונה וכנראה בגלל החום בסופו של דבר נכנסו אדים לתוך המצלמה לעינית , לא היה לי פן וייבשתי רק לאחר כמה זמן ,

עכשיו נקי , אבל במהלך שהותי במקום ההבזק של המצלמה נדלק (לא בשיא עוצמתו) ולא ניתן לכיבוי , הרמקול עובד לסירוגין אבל כשהוא עובד הוא עובד טוב , והטלפון עובד טוב וגם שיחה , נגמרה הסוללה כבר לפני חצי שעה והפלאפון סוף סוף נכבה (לחיצה על הנעילה וכיבוי לא ביצע בעצם כיבוי הוא חזר להדלק) אבל הפלאש עדיין עובד ומסרב להכבות , יש מה לעשות ? לחכות שהסוללה תתרוקן לגמרי ואז להפעיל? לא לתת לו חשמל עד שאני אלך למעבדה? או שאולי לחבר ולהכנס ל DFU? אובד עצות.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לפני שתעשה כל דבר - פשוט לקבור אותו באורז, יספח את הלחות הכי טוב.

יש לך אפשרות לפרק אותו? לנתק סוללה וכו'?

פורסם

יש לי ערכה קטנה שקניתי מאיביי לפתיחת האייפון אבל לא יודע איך להשתמש בה , שמתי באורז בכל מקרה , אבל הפלאש לא מתכבה עדיין וכבר מעלה שעה שהסוללה כביכול נגמרה והאייפון נכבה , ועם הפן גם רואים כבר את העדשה טוב ז"א שאני דיי סבור שאין בפנים כבר לחות , השאלה עכשיו אם אפשר לתקן או שזה יסתדר לבד או ללכת למעבדה ולסדר שם אני בטוח זה משהו חשמלי כי הטלפון עצמו עבד

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

יש קצר בגלל הלחות, אם זה לא היה אייפון, הייתי אומר לך לפרק מיד את הסוללה, אבל קשה לי לייעץ לך בגלל שהעניין מצריך פירוק פיזי.

• תוכן חדש...