Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני זוכר בזמנו שלNOKIA N95 הייתה אפשרות לעלות על תדר ריק של תחנת רדיו ולשדר עליו שירים מהטלפון, יש תוכנה לזהה לכך באייפון ?

מדובר על אייפון 4.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

זה לא תוכנה, זה חומרה.

לאייפון אפשר לקנות משדר קטן שמתחבר לשקע טעינה.

אודי A4

דימה.

פורסם

בהמשך לאייפון שלי שהשתגע -

תזכורת:

מדובר באייפון 3GS שנקנה כיד 2.

הוא נכבה שהסוללה הגיעה ל-70%.

לאחר מכן הוא עבד רק שהיה מחובר לחשמל בקיר.

פעם אחת הוא גם העביר זרמים חשמליים.

הוזמנה סוללה חדשה מ-EBAY.

הותקנה.

ו...יוק.

עדיין - עובד רק שמחובר לחשמל.

מה עכשיו?!

תודה!

פורסם
זה לא תוכנה, זה חומרה.

לאייפון אפשר לקנות משדר קטן שמתחבר לשקע טעינה.

אפשר לינק למוצר ? לא מצאתי על מה מדובר.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מתכוון לשדרג אייפון 4 לגרסא 5.1.1 ולפרוץ אותו. גיליתי שיש שני בילדים לגרסא הזאת: 9B208 ו9B206.

משנה לאיזה בילד אני משדרג?

פורסם

בשדרוג אין אפשרות לבחור, זה אוטומטית הולך על 9B208 , ל206 אפשר להגיע רק בעזרת קשוחה מותאמת אם חתימה מובנת.

מעבר לזה אין סיבה לנסות להגיע לישן יותר, שנייהם זהים מבחינת פריצה(אלא אם כן בה לך לפרוץ עלידי absinthe בגרסה הישנה).

אודי A4

דימה.

פורסם

דרך אגב, ניסיתי לפרוץ 5.1.1 לפי ההנחיות של אסף באמצעות אבסינט 2.0.4 וזה התרסק במהלך הפריצה, לאחר מכן היה צריך לשחזר את המכשיר ע"י כיבוי והדלקה. שחזרתי למצב 0 ולא ניסיתי לפרוץ שוב מאז.

אולי כדאי לבדוק תאימות של תוכנת הפריצה עם WIN7-64bit כי זה נראה יותר כמו בעיית תאימות WINDOWS.

זוהי הודעתי האחרונה בשרשור זה מכיוון שאני חוצה את הקווים לאנדרואיד, לא כי היה לי רע אלא כי עברתי לקו ומכשיר של העבודה ואני מעמיד למכירה את האייפון שלי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה בד״כ קורה כשהמכשיר שלך עמוס בתמונות ושירים. אבסינט עובד על עקרון של גיבוי ושחזור, ולפעמים לא מצליח להתמודד עם גיבוי של יותר מדי חומר. אין בעיה בקטע של 64 ביט.

עדיף לעשות ריסטור נקי, לפרוץ, ורק אחר כך להחזיר את המידע למכשיר.

צר לי לשמוע על העזיבה שלך.

Stay Dirty

פורסם
בשדרוג אין אפשרות לבחור, זה אוטומטית הולך על 9B208 , ל206 אפשר להגיע רק בעזרת קשוחה מותאמת אם חתימה מובנת.

מעבר לזה אין סיבה לנסות להגיע לישן יותר, שנייהם זהים מבחינת פריצה(אלא אם כן בה לך לפרוץ עלידי absinthe בגרסה הישנה).

סיימתי עכשיו את השדרוג בחרתי דרך SHIFT את הבילד הישן יותר וזה לא עשה בעיות.

הפריצה דרך אבסינט עברה גם כן בהצלחה (תותחים החברה האלו שביטלו את כל עניין הDFU, לחיצה אחת מחכים 5 דקות ויש אייפון פרוץ).

• תוכן חדש...