Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פנגו כמובן! יש לך גם את סלופארק לתל אביב (ולעוד כמה ערים, אבל פנגו מכסה יותר ערים)

ולעניין אחר, אתר לצפייה ישירה בערוצים ישראלים דרך האייפון, דווקא לא רע ומשודר כמעט חלק:

http://tv-israel.pl.vu/

yna3zjzj2mdy.jpg

Stay Dirty

פורסם

יש לי אייפון 2G שמסתובב במשפחה ושכחו את הקוד. כרגע אין לנו שמץ מה הקוד שפותח אותו, יש דרך אחרת לפתוח אותו ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

1. חבר אותו לאייטונס.

2. תלחץ בו זמנית על כפתור ההדלקה+כפתור הבית (למשך 10 שניות).

3. בזמן השיחזור בחר באפשרות של הגדרת האייפון כמכשיר חדש.

כול המידע שהיה על האייפון נמחק.

איזה כייף לי :)

פורסם

רק להכניס למצב DFU ולבצע ריסטור דרך אייטונס.

כמובן להתקין קושחה שבאה פרוצה כבר עם אנלוק. אם לא תמצא לינק לקושחה כזאת באשכול או שדיברתי סינית ותוכל להמתין ל-8 בערב, נשב על זה יחד.

עריכה: מרק הקדים אותי.

Stay Dirty

פורסם

הצלחתי לפרוץ, יש לי סידיה, אבל:

א' - אין לי אינסטלוס.

ב' - כאשר אני מנסה להוריד תוכנות חינימות (WAZE, FACEBOOK) הוא רושם שצריך iOS 4. ניסיתי לקרוא ברשת אבל אני לא ממש מבין מה זה. אפשר קצת הסבר ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

ARKODrama

בתוך סידיה, תבחר בסורסים ואז למעלה עריכה והוסף, תוסיף את cydia.hackulo.us.

אחרי שאתה מתקין אותו כנס לבפנים תמצא את אינסטאלוס ותעשה לו התקן.

לגבי IOS4 אין לך אפשרות להתקין על אייפון 2G, הגרסה האחרונה שניתן להתקין עליו זה 3.1.3 אם אני זוכר נכון.

אולי אפשר להתקין קשוחת סטום של whited00r שמאפשרת לקבל פיצרים של גרסה 5, אבל לפי מה שאני זוכר היא עדיין מזדהה כמו 3.1.3 לתוכנות אחרות.

אבל אז אפשר להוריד מסידיה את firmware faker ובגלל שבwhited00r יש את כול הסיפריות הנחוצות זה אמור לעבוד ותוכל להתקין אפליקציות של IOS4 :)

אסף ומרק היקרים בגרסה 3 ניתן להשתמש בטריק LOCKDOWN להורדת סיסמה, חבל לעשות ריסטור.

אודי A4

דימה.

פורסם

איך אפשר לבטל את ה-VOICE CONTROL הזה בלחיצה ארוכה על כפתור הבית??

קניתי כיסוי לאייפון שיגן עליו מהאבק והחול בעבודה שלי והכיסוי הזה קצת מבליט את כפתור הבית.

כתוצאה מכך קורה הרבה שהכפתור נלחץ בכיס והאייפון "שומע" דברים שהוא מבין אותם כנראה כפקודות להתקשר לאנשים... יותר מידיי שיחות לא רצויות קרו לי בשבוע האחרון מהתופעה הזו. איך אפשר למנוע את זה??

פורסם

אבירן, אם המכשיר שלך פרוץ, תתקין מסידיה את SPRINGTOMIZE מהסורס הזה:

ihacksrepo.com

אחרי ההתקנה כנס להגדרות שלו ומשם ליכולות. תבטל את שליטה קולית ותעשה ריספרינג דרך התוכנה.

Stay Dirty

פורסם

אם המכשיר לא פרוץ אז אתה יכול לבטל רק חיוג קולי, אם הוא פרוץ אז DISABLE VOICE CONTROL בסידייה.

אודי A4

דימה.

פורסם

יש לבת דודה שלי אייפוד טאץ דור רביעי.

היא מורידה אפליקציה של סקייפ וזה לא מופיע לה, בהגדרות כן, במסך הבית לא.

גירסה 4.3.3 לא פרוץ ( אל תדאג, בדרך).

פורסם
ARKODrama

בתוך סידיה, תבחר בסורסים ואז למעלה עריכה והוסף, תוסיף את cydia.hackulo.us.

אחרי שאתה מתקין אותו כנס לבפנים תמצא את אינסטאלוס ותעשה לו התקן.

לגבי IOS4 אין לך אפשרות להתקין על אייפון 2G, הגרסה האחרונה שניתן להתקין עליו זה 3.1.3 אם אני זוכר נכון.

אולי אפשר להתקין קשוחת סטום של whited00r שמאפשרת לקבל פיצרים של גרסה 5, אבל לפי מה שאני זוכר היא עדיין מזדהה כמו 3.1.3 לתוכנות אחרות.

אבל אז אפשר להוריד מסידיה את firmware faker ובגלל שבwhited00r יש את כול הסיפריות הנחוצות זה אמור לעבוד ותוכל להתקין אפליקציות של IOS4 :)

אסף ומרק היקרים בגרסה 3 ניתן להשתמש בטריק LOCKDOWN להורדת סיסמה, חבל לעשות ריסטור.

עשיתי טעות התקנתי WHITED00R וכן, יש לי הרבה דברים מגניבים מאייפון 4 אבל אין לי את הסידיה.

רעיונות מישהו ?

הורדתי מפה את הקובץ הראשון: http://www.whited00r.com/iphone-2g/

פורסם

הצלחתי בשעה טובה להתקין הכל למעט firmware faker.. מאיפה אני מביא אותו בסידייה ?

• תוכן חדש...