Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה אתה מנתק את ה3G? תנתק את הDATA

הטפטולק זה מאוד נוח, פשוט ונגיש, אני לא יודע אם קיים משהו יותר טוב מזה.

אשמח להסבר..

מה השפעתו של ה DATA על גילשה סלולרית? אני מספר פעמים חרגתי כבר מהחבילה ופשוט ניתקתי את 3G וזה עבד. פשוט לא גלש יותר על חשבון אינטרנט סללורי. ומנע חריגה מהחבילה.

איך כיבוי ה DATA יכול למנוע גלישה סללורית? סליחה על הבורות..

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שליאור התכוון זה שתיכנס להגדרות-כללי-רשת, ותכבה שם את "נתוני סלולר".

אין צורך לכבות את הדור השלישי.

אבל מה שיהיה יותר חכם, זה לקנות סים של הוט/גולן, עם חבילה בלתי מוגבלת, ואז לא תצטרך לדאוג יותר לעולם.

Stay Dirty

פורסם

הייתי יותר משמח לעבור מאורנג' ובכלל לקבל חבילה בלתי מוגבלת.

הבעיה היא שבאורנג' דורשים כ 10 אחוז מכל חשבונית ליתרת תקופת השימוש שנחתם. שזה סביב ה 450 -500 ש"ח

פורסם

רק רציתי לעדכן שמי שלא עידכן את IOS שלו אבל כן עידכן את ה SYNC.ME , האפליקציה לא תעבוד לו כשיידרש לעשות לה UPDATE , ראו הוזהרתם. :|

פורסם

שתבינו עם איזה בן אדם אתם מתעסקים פה, לא מספיק שהוא פותר לכל הפורום את הבעיות באייפון, הוא מוכן לעשות גם הרבה יותר.

לפני כמה זמן האייפון שלי נפל והגרוע מכל קרה, הזכוכית נשברה.

ישר הודעה לאסף על המלצה איפה לתקן - ונחשו מה -

אסף הגיעה עד אלי (ולא אחי, זה לא קשור לזה שאתה באזור - כבוד!) לקח את האייפון, תיקן, החזיר.

ובסוף, למרות שממש רציתי, הוא לא הסכים לקחת מעבר למחיר עלות - אז אסף, הלוואי וכולם היו בחצי שלך, אין הרבה מילים לתאר את האושר שגרמת לי היום - אתה פשוט תותח! תמשיך כך!

פורסם

שלום לכולם,

יש לי אייפון 3GS בבית , עד עכשיו היה לי סים של אורנג שעבד ללא שום בעיה

הכנסתי סים של סלקום , יש קליטה מלאה וגם רשום CELLCOM 3G

כלומר המכשיר מקבל ומוציא שיחות .

אבל אני לא מצליח לגלוש , בדקתי וראיתי שהפלא' לא מקבל IP

ניסיתי להיכנס לנתוני רשת אבל אין שם מקום להזין APN חדש.

מה אפשר לעשות??

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

לאחרונה שמתי לב שכונן C אצלי במחשב התמלא במקום (למרות שלא מותקן בו כלום מלבד אייטיונס ואנטי וירוס).

הבנתי שהמקום נתפס בגלל הגיבויים שהאייטיונס עושה לאייפון.

וכאן באה השאלה - איך אני מוחק את כל הגיבויים ושומר רק את הגיבוי האחרון? איפה הם נמצאים?

ואיך אני עושה שהאייטיונס לא יגבה לי אפליקציות? אין לי צורך בזה, אלא רק בגיבוי אנשי קשר ופתקים.

פורסם

דרך אייטונס קיימת אפשרות למחוק גיבויים יישנים.

EDIT--->PREFERENCES-->DEVICES ובחר את הגיבוי שברצונך למחוק.

אל תמחוק דרך הסייר של ווינדוס.

בכול מקרה הגיבוי הוא דיפרנציאלי כלומר גיבוי אחד מלא ולאחר מכן גיבויים משלימים של דברים ששונו מאז הגיבוי האחרון.

איזה כייף לי :)

פורסם

מחפש קישור למסך מקורי באייבי , נשברה לי כל הזכוכית ואני צריך להחליף ^_^ אייפון 4

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

שלום חברים, ואסף.

למי שמעודכן יצא לאחרונה עדכון גרסה לכלי הפריצה Redsn0w.

הכלי מאפשר לפרוץ את האייפון 3GS בעל הבוטרום הישן בלבד! בגרסא השישית.

הבוטרום הוא רכיב חומרתי.

איך אפשר לוודא שהאייפון הוא בעל בוטרום ישן?

פורסם

היי ג'יימס,

אפשר לגלות איזה בוטרום קיים במכשיר שלך לפי המספר הסידורי. כנס להגדרות-כללי-אודות ותבדוק מה המספר.

מה שמעניין אותך אלה שלושת הספרות השלישית-רביעית-חמישית.

זאת אומרת שאם הסיריאל שלך נראה ככה: XX945 ומטה, אתה מסודר. (מה שאומר שבוע 45 בשנת 2009).

לחילופין, אתה יכול להריץ את הכלי הזה:

https://sites.google.com/site/ih8sn0wcom/home/dl/iDetector-v1.0.1.zip?attredirects=0&d=1

לחילופין 2, אתה יכול להכניס את המכשיר למצב DFU (ע"י חיבור שלו למחשב, החזקה של כפתור כיבוי + בית למשך 15 שניות, עזיבה של הכיבוי אבל בלי לעזוב את כפתור הבית, עד שווינדוס מזהה חומרה חדשה והמסך של המכשיר נשאר שחור)

כשהמכשיר במצב הזה, קליק ימני על "המחשב שלי" -> מאפיינים -> לשונית "חומרה".

תלחץ על סימן ה + ליד UNIVERSAL SERIAL BUS CONTROLLERS

וקליק ימני על APPLE MOBILE DEVICE USB DRIVER -> מאפיינים.

תגיע למצב כזה (בתמונה נראה בוטרום ישן. החדש הוא 359.3.2) :

OldBootromWindows.jpg

Stay Dirty

פורסם
שתבינו עם איזה בן אדם אתם מתעסקים פה, לא מספיק שהוא פותר לכל הפורום את הבעיות באייפון, הוא מוכן לעשות גם הרבה יותר.

לפני כמה זמן האייפון שלי נפל והגרוע מכל קרה, הזכוכית נשברה.

ישר הודעה לאסף על המלצה איפה לתקן - ונחשו מה -

אסף הגיעה עד אלי (ולא אחי, זה לא קשור לזה שאתה באזור - כבוד!) לקח את האייפון, תיקן, החזיר.

ובסוף, למרות שממש רציתי, הוא לא הסכים לקחת מעבר למחיר עלות - אז אסף, הלוואי וכולם היו בחצי שלך, אין הרבה מילים לתאר את האושר שגרמת לי היום - אתה פשוט תותח! תמשיך כך!

אכן אין הרבה אנשים כאלה!! :king: :king:

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תוכן חדש...