Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בעקבות שרשור שהיה פה קודם (ונמחק עקב היותו כבר לא רלוונטי) ע"י משתמש פורום, חשבתי שכדאי שניצור שרשור עם מספרי הטלפון שלנו, ע"מ שיהיה אפשר להעזר אחד בשני לחילוצים תקיעות ובעיות.

אז ככה:

מספר הטלפון שלי הוא 050-8785552, נמצא באיזור המרכז, אם לא פנוי יכול להפנות לאנשים אחרים (לעיתים גם בתשלום, אז מי שמחפש עזרה בלבד, שיקח בחשבון).

בברכת חורף נעים ומלא בוצ :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור שלום.

רציתי לפתוח שרשור מהסוג הזה גם(הקדמת):-).

הנה לכם עוד אחד זמין לחילוצים(בשישי שבת מתכוון להנות בירקון גם).

לכל המתבוננים בתמונה אבקש לא לזלזל!

054-6225782

IMG_2899.jpg

פורסם

לכל המתבוננים בתמונה אבקש לא לזלזל!

הסמוראי שלך? ניראית פשוט מדהים. בכלל הסמוראי וג'ימני זה כלים מדהימים שיכולים לעשות בית ספר להרבה מאוד רכבי שטח: סרן חי מקדימה ומאחורה, משקל נמוך, רוחק סרנים שמאפשר לעבור במקומות שרכב אחר כבר לא יכול.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חברה, בזהירות עם פירסום חופשי כזה של מספרי טלפון ברשת.

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

פורסם

חח וכי למה ומדוע להזהר ?

עשיתי משהו לא בסדר ?

סהכ מציע עזרה למי שתקוע, לא רואה כאן שום בעיה :)

פורסם
חח וכי למה ומדוע להזהר ?

עשיתי משהו לא בסדר ?

סהכ מציע עזרה למי שתקוע, לא רואה כאן שום בעיה :)

+1.

מה כבר יכול ליהיות? פעם שהיה את זה(בתמונה) כן היתי נימנע מפרסום הלוחית, הנייד והמיקום. אבל עכשיו שהכל חוקי לחלוטין אין ממה/ממי לפחד.

סה"כ רוצים לעזור, חלק מהחוויה.

RAMURAI ואמיר.JPG

פורסם

רמי, בפורום הזה, בניגוד למה שאנחנו רגילים מהג'יפאים, יש אנשים שחושבים שכל הזמן עוקבים אחריהם.

יש חברים בפורום הזה שנמנעים מפרסום שמם הפרטי ע"מ שלא להחשף.

כל מיני דברים שלעולם לא אבין.

מצד שני, אולי אנחנו אנשים פשוטים, והם אולגרכים או משהו כזה.

פורסם

שלום לכולם

אני מראשון לציון

המספר שלי 0508370550

יש ברשותי לנד קרוזר אשמח מאד לעזור לחברי הפורום

כמו כן הייתי שמח להצטרף לחברה ולארגן טיולים ביחד

שיהיה המשך ערב נעים

רועי

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...