Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם הרדיו שלי התחיל לעשות לי בעיות וחשבתי על הדרך לעבול משו טיפה יותר מיתקדם וטוב ואיכותי +usb

חשבתי על הjvc הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733035 והוא גם במחיר שלי 600 שקל

או על הפיוניר הזה

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687206

שהוא גם ניראה טוב

באיזה רדיו יש יותר אופציות של אקולייזר ושומעים יותר טוב בקיצור יותר משכלל וגם שהיה נוח לתפעול

כגון השמות של השירים בעברית ושהיה איפשר לעשות תקיות בusb ולדפדפ בין נהם בלי בעיה

ועם יש רדיו דיסק במחיר 600 +usb אשמח להמלצות

ואגב בעזרת ה' אני מתכוון להוסיף מעכרת אז שהוא היה מתאים

תודה לעוזרים

פורסם

גם אני אני הייתי ממליץ לך על הפיוניר רק שאין אותו במלאי לאף חנות בארץ כי הוא משנת 2007 בערך ! גימיק שיווקי של חנויות אינטרנט !

אני הייתי ממליץ לך על הקלריון CZ 200A שהוא מכשיר פגז עם 4 יציאות מגבר ( כולל שליטה בסאב ).עבודה עם אייפון וכמובן איכות של קלריון !

פורסם

אז אני לא יכול להשיג את הפיוניר ?

וקרוליין CZ200 אני רואה שיש לא רק 2 יציאות למגבר שזה לא כול כך חשוב לי עכשיו

ושהוא טיפה יותר יקר ובסך הכול ניראה מכשיר נחמד

פורסם

דוד, ההבדל בין פיונר לקלריון הזה האיכות.

אולי הפיונר יפה, מעוצב טוב ונראה טוב לעין, אבל האיכות של קלריון עולה על הפיונר.

לכן המליצו לך על קלריון.

תעשה את השיקולים שלך, בין יופי לאיכות.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

ואיך הקרוליין נוח לשימוש והכול ?

ואני רואה שיש לא רק 2 יציאות למגבר ואמרו לי שאני ירצה לסים מגבר וסאב אני יצטרך 3 יציאות

עם אני הבנתי נכון לשני הצדדים ולסאב ?

ויש איזה מקום מומלץ לקניה והתקנה במחיר סביר באזור חדרה ?

• תוכן חדש...