Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מתכוון "סייג לחוכמה, שתיקה"....

לא, התכוונתי למה שכתבתי, ציטוט מאחד הפרקים של העונה האחרונה של "היפה והחנון" (לא לשפוט אותי, זה ממש מצחיק אותי). זה היה בצחוק וברור שמשפט המקורי הוא כמו שכתבת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האוטו אחלה , צעקני ! , ומה התמונות של בר רפאלי לבלייזר לא צעקו לי מהדוכן של הקיוסק ? !

מה שכן האוטו חיוור, אתה חייב קצת לשבור את הלבן מדבקה שחורה על כל הגג או על המכסה מנוע ועל הספויילר זה גם נחמד ...

אבל קצת קצת לשבור את הלבן של הרכב , :lol:

פורסם

יש לי אהבה בעלתי מוסברת לצבע לבן.

רכב לבן, כיסוי לבן לפאלפון בגדים לבנים נעליים לבנות ואפילו לסלון שלי קניתי ספה לבנה, אוהב לבן, מה אני יעשה.

גם פנים הרכב שחור לבן אם תרצו אני יצלם ויעלה מחר. 

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

אם אתה רוצה באמת ביקורת בונה, לא אהבתי את איך שהטמבון לא צמוד כראוי לכנף ולא אהבתי את הכיתוב SPORT (של רנו?) על מכסה המנוע.

מעבר לזה, אוטו חמוד מאוד, מטופח, פרופורציני, הנאה יפה מאוד.

אם אתה מאושר מאיך שהוא נראה, זה הכי חשוב!

attachment.php?attachmentid=223418&d=1292059614

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בלי להיכנס לסוגיית יפה או לא (כל אחד והטעם שלו) , אני ממליץ לך לצבוע את הידיות בצבע הרכב ולהחליף את האיתותים באיתותים מושחרים , ככה הרכב יראה יותר טוב ,פנסים חלונות ואיתותים שחורים וכל שאר הרכב לבן.

אנשים קפצו למסקנה שהג'אנט כבד בגלל שג'אנט במידה הזאת עולה לא מעט , מצד שני לא נראה שאתה חוסך אז לא צריך לקפוץ למסקנות.

אז תפרט על הגאנט והצמיג .

בנוסף להמלצותי קודם אני גם ממליץ לך להוריד את הגבות ולשים את החלק הזה במקום , הוא גם יטפל בשקע שנשאר במכסה מנוע בגלל הסמל

LGIM0072.jpg

קישור למכירה באייביי http://cgi.ebay.co.uk/VW-Golf-MK4-4-Bonnet-Extension-AND-Debadged-Grill-/360295952772?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item53e34ff184

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

בעניין הטמבון אתה צודק אני צריך לטפח בזה הבעיה שלא היה לי זמן לפני פחות משבוע השתחררתי מהצבא עכשיו יש קצת זמן אבל העבודה כרגע בעדיפות כדי לכסות קצת את המינוס שנצבר.

בעניין הגבות אני מחפש גבה כמו בתמונה אם יש לכם מושג איפה ובכמה אני ישמח לשמוע.

פורסם
הוא הביא לך קישור ממש מתחת לתמונה לקנייה של המוצר ב-Ebay.

שמתי לך קישור לאייבי באנגליה יש גם באייבי ארה"ב , היום לא קשה למצוא את החלק הנ"ל.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

המקצוע היחיד שלא הצלחתי לעשות בו בגרות זה אנגלית, כן, בעיה גדולה.

מישהו אולי יכול לעזור לי בעניין?

כמה יעלה לי להזמין אחד עם המשלוח וכול הפרוצדורה?

כמה זמן יקח לזה להגיע?

ואיך זה מגיע בלי או עם צבע?

תודה מראש.

פורסם

בבקשה: http://cgi.ebay.co.uk/VW-Golf-MK4-4-Bonnet-Extension-Eye-Brow-Grill-Spoiler-/220693271740?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item33625814bc#ht_3859wt_905

היחיד שראיתי ששולח לארץ. מגיע מאנגליה.

המחיר כולל משלוח הוא כ450 ש"ח.

מגיע לא צבוע.

יגיע תוך חודש בממוצע לדואר המרכזי בתל אביב ומשם ישלחו לך מכתב יפה לבוא לשחרר אותו ולשלם מכס+מע"מ.

בהצלחה.

Kawasaki Versys !!!

פורסם

מנסיון אישי עם המידה הזו - היא לא חוקית על הגולף דור4. נכון ללפני 3 -4 שנים.

אין לי מושג איך היא אושרה על הרכב שהיה לי - קניתי אותו ככה.

לדעתי לקנות את הדגמים הפשוטים שהמחירון שלהם נמוך אולי ב1000 או 2000 ש"ח מתחת לג'נריישן זה מאוד מאכזב, כי הטמבונים עם הפסים השחורים, הפנסים הפשוטים עם איתות כתום אחורי, הפסי קישוט והידיות השחורות שהורסים את הלוק , חוסר הסאן רוף והאיבזור הפנימי (הגה עור, מושבים חצי ספורטיביים וכו' וכו') לא שווה את ההפרש.

ברוש: תתחיל מהרכבת ג'נטים של ג'נריישן או GTI (רצוי ג'נט כוורת) וצביעת כל החלקים החיצוניים השחורים (בלי תחתיות הפגושים) בצבע הרכב.

הרכב ייראה כמו מליון דולר. טוב נו , אולי לא אבל יראה כמו הדגמים הגבוהים :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חיפשתי ג׳נרישן האמת.

אבל עד שמצאתי דור 4 מעל שנת 00 עם מנוע 2.0 וגיר ידני וצבע לבן עם 137 אלף קילומטר יד2 וגם עברה בדיקה בהצטינות, קניתי, כי באמת לקח לי המון זמן למצוא. הבחור פרסם אותה ביד 2 באותו יום כבר ראיתי אותה ואחרי פחות מ24 שעות כבר העברנו בעלות.

בעניין הגבה450 כבד כרגע, מישהו אולי מכיר בזול יותר פה בארץ?

ובעניין הצמיגים בהזדמנות שאני יהיה עם מחשב אני יצלם לכם את הספר רכב עם המידה לכול מי שמעוניין לאשר צמיגים 16-18 בגולף.

פורסם

אהלן בני,

החיפושים שלנו היו זהים. גם אני חיפשתי ג'נריישן אבל הם פשוט בקושי קיימות במיוחד ידניות.

גם אני כמוך ראיתי 2 ליטר ידנית במצב טוב והחלטתי (בסופו של דבר) ללכת על זה. לדעתי, החלטה נכונה.

Bimmer

פורסם

טוב, כבר מזמן אין לשרשור הZה שום קשר לשיפורים.

בהתאם לזאת, ננעל!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...