Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור מישהו שנסע תקופה ארוכה עם ג'נט 18 על גולף MK4 אני יכול לומר לך ש17 שהמקסימום שמומלץ לשים על הרכב.

הרכב הופך ללא נוח בעליל, כל הפלסטיקה בפנים מתחילה לקרקש (בהשוואה לרכבים זהים עם ג'נט 16 מקורי ) , אתה סובל מהתנגדות אופנים מוגברת (מה שאתה מכנה : איבד מהזריזות) ומבלאי מואץ של כל מכלולי הסרן.

בקיצור אלא אם כן מדובר בג'נטים אולטרא קלים שעולים אלפי שקלים , לדעתי מיותר.

מיותר לציין שצ'יפ במנוע 2.0 אטמוספירי לא יוסיף יותר מדי.

מצ"ב תמונה של ה"בהמה" עם המשקולות.

Copy of IMGP0408-1024.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שיצא לי לראות את הרכב שלך, אבל אם אני לא טועה היו לו ג'אנטים שחורים.

בכל אופן הג'אנט מאוד מחמיא לרכב אבל כמו שאמרו הבלאי יהיה גבוה יותר למכלולי המתלים וצריכת הדלק תהיה גבוהה מעט יותר.

רק מה לדעתי צ'יפ יהיה מיותר ברכב אטמוספרי, אבל אם יש לך אפשרות לנסוע עם גרסת ניסיון אז לך על זה, אולי תופתע בסוף.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

-שינוי תוכנת ניהול מנוע (צ'יפ) תוסיף להספק הקיים בין 8-10 כ"ס ו 1-2 קג"מ למומנט.

עלות התוכנה נעה בין 1500-2500 ש"ח. אתה כבר תחליט האם זה משתלם.

-אין קשר בין פילטר INBOX לזריזות. פילטר אוויר פתוח יתן אולי תגובה טיפה יותר טובה למצערת. אבל זה גם נתון למחלוקת

ברכב אטמוספרי.

האם ביצעת השוואת קוטר גלגל הנוכחי (יחד עם הצמיג), לעומת מה שהיה לך לפני ?

פורסם

צריכת הדלק כרגע לא מרגשת אותי כי אני עובד כול יום מ6 בבוקר עד 5 בערב ואוספים אותי מהבית ככה שהרכב רוב הזמן עומד, כמה פעמים בשבוע אני נוסע לחברים או לחוף ובסופי שבוע נסיעה אחת מחוץ לעיר.

אני נוסע רגוע רוב הזמן.

בשנה שלמה הרכב עשה כ5 אלף קילומטר, תעשו חישוב.

ליאור הרכב שלי היה עם ג׳נט שחור.

ומבחינת מהירות לא יצא לי לבדוק זיוף.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
מצטער על האיכות, זה מהפאלפון.

מי שבכל זאת יש לו דברים רעים להגיד שישמור אותם בבטן בבקשה, אין לי חשק להתעצבן סתם בגלל טעם של מישהו אחר.

ההנמכות האלה הגיעו עם הרכב אושהוספת אותן? זה חוקי?

פורסם

לדעתי הקפיצה בגודל הגאנט היתה גדולה מידי,אבל אתה הבעלים תתחדש(מה לגבי אישור ברשיון?)

לגבי ציפ,זה ללא התחיבות קח לנסיון שיפר טוב,לא שיפר תודה ושלום,לא עלה כלום e&a בבני ברק

פילטר יעשה רק טוב והמחיר ממש זול,שיפור ודאי

פורסם

כרגע נבדק עניין זיוף המד מהירות.

נבדק עם גולף דור 4 על 40 80 ומהירות גבוהה יותר.

אין זיוף.

קוטר הגלגל גדל ב2 וחצי ס״מ מבחינת גובה מהריצפה עד סוף הצמיג.

המשקל יבדק בשבוע הקרוב.

פילטר מורכב על הרכב מקורי איכותי ומחופה.

יש גם אגזוז אם זה משנה.

פורסם
ההנמכות האלה הגיעו עם הרכב אושהוספת אותן? זה חוקי?

כשקניתי את הרכב חיפשתי סטנדארטי לגמרי וזה מה שקניתי.

כול התוספות אני הוספתי, ואין שום בעיה עם החוקיות. (על חלק מהחלקים יש הטבעה של פולקסוואגן).

פורסם
מצטער על האיכות, זה מהפאלפון.

מי שבכל זאת יש לו דברים רעים להגיד שישמור אותם בבטן בבקשה, אין לי חשק להתעצבן סתם בגלל טעם של מישהו אחר.

זה פורום ולכל אחד זכות להביע את דעתו אפילו אם לא בא לך לשמוע או שזה עלול לעצבן אותך

דעתי שהגאנט לא יפה בלשון המעטה ולא נראה בכלל כמו 18" אלא הרבה פחות.

כרגע אחרי שנפגמו ביצועי הרכב השאלה היא כמה אתה מוכן להשקיע בשיפור, כי לא בטוח שצים יספיק להחזיר לך את התחושות הקודמות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
זה פורום ולכל אחד זכות להביע את דעתו אפילו אם לא בא לך לשמוע או שזה עלול לעצבן אותך

דעתי שהגאנט לא יפה בלשון המעטה ולא נראה בכלל כמו 18" אלא הרבה פחות.

כרגע אחרי שנפגמו ביצועי הרכב השאלה היא כמה אתה מוכן להשקיע בשיפור, כי לא בטוח שצים יספיק להחזיר לך את התחושות הקודמות

אני אוהב אנשים כמוך, מכיר כמה לצערי.

הג׳נט לא נראה 18׳, הוא נראה 20׳.

צבע אחיד,צלעות ישרות, הצלעות יוצאות ממרכז הג׳נט ונגמרות ביחד עם הקאנט.

אם זה לא נראה גדול אז מה כן?

אה ובקשר להאצה שנפגמה, הסר דאגה מלבך הרכב לא נהיה גולף1.4 הוא רק איבד טיפה זריזות, שווה איבוד כמעט אפסי כזה תמורת אחיזה אדירה ויופי עוצר נשימה. שבוע טוב

פורסם

אה ובקשר להאצה שנפגמה, הסר דאגה מלבך הרכב לא נהיה גולף1.4 הוא רק איבד טיפה זריזות, שווה איבוד כמעט אפסי כזה תמורת אחיזה אדירה ויופי עוצר נשימה. שבוע טוב

אני חושב שהרכב שלך מקסים , רק חבל לי על הסמל של VW בפרונט .. מוסיף לא מעט לגאוות היחידה :wink:

הבוז לך.

פורסם

מעבר לבעיית פרופורציות חמורה שיש לך,

יש לך גם בעיית אישיות קשה.

מקווה שיעבור לך מהר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...