Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי-פון-4 או סמנסוג גאלאקסי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין לא חרגתי מ3 החודשים. ואין לי דרך לטפל בזה, זאת פשלה שלהם לא שלי (כבר חודשיים שהם מחפשים את המסמכים שלי).

אבל נחמד לדעת שאני יכול לקבל החזר, אני חושב שאני יכול לקמבן את זה אם המס יהיה מאד גבוה.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תגובות 307
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תשכח רק שכדי לקבל את ההחזר, תצטרך לצאת מגבולות גרמניה (כלומר להיות בשדה תעופה עם כרטיס טיסה אחרי check in).

Veni Vidi Vici

פורסם
קראתי שהוא כבר נפרץ, ושהוא טוב יותר מהגלקסי.

האמת היא שהוא פחות טוב מהגלאקסי.

מצלמת וידאו WVGA לעומת 720p בגלאקסי.

חסרה האפשרות להרחבת נפח איכסון ע"י MicroSD, מה שקיים בגלאקסי.

מצד שני יש לו פלאש למצלמה. ומערכת הפעלה מעודכנת, למרות שדי צפוי שהגלאקסי יקבל אותה גם בסופו של דבר.

אני העדפתי מבין שניהם את הגלאקסי.

פורסם

ברשת קראתי שגם מה שנמכר כ"סים פרי", הוא למעשה TMOBILE, רק ללא התוכנית עם ההתחייבות.

שים לב- שגם אם תקנה בגרמניה, לא את כל המע"מ אתה מקבל חזרה (ממה שאני זוכר מהתקופה שעבדתי במינכן).

אגב, איפה אתה גר ומה אתה לומד שם? (או שכבר כתבת לי שאתה לומד בהמבורג? זה אתה?)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לפני כחודש דיברתי עם גרמני ובדקתי איתו.

על הכל יש החזר של 19 אחוזים, על אוכל יש החזר של 7 אחוזים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ברשת קראתי שגם מה שנמכר כ"סים פרי", הוא למעשה TMOBILE, רק ללא התוכנית עם ההתחייבות.

שים לב- שגם אם תקנה בגרמניה, לא את כל המע"מ אתה מקבל חזרה (ממה שאני זוכר מהתקופה שעבדתי במינכן).

אגב, איפה אתה גר ומה אתה לומד שם?

המבורג. רפואת שיניים.

האמת היא שהוא פחות טוב מהגלאקסי.

מצלמת וידאו WVGA לעומת 720p בגלאקסי.

חסרה האפשרות להרחבת נפח איכסון ע"י MicroSD, מה שקיים בגלאקסי.

מצד שני יש לו פלאש למצלמה. ומערכת הפעלה מעודכנת, למרות שדי צפוי שהגלאקסי יקבל אותה גם בסופו של דבר.

אני העדפתי מבין שניהם את הגלאקסי.

צודק, אין באמת סיבה להעדיף את הנקסוס על פני הגלאקסי. מה שהטה אצלי את הכף לנקסוס זה היותו Pure Google, אתה לא יודע מתי סמסונג יפסיקו להוציא שדרוגים לגלאקסי, במיוחד שעכשיו יש להם מערכת הפעלה משלהם.

חוץ מזה כבר הרבה זמן שלא קניתי טלפון אז חשוב לי גם שיהיה אחד אקטואלי ולא משהו שכבר לכל העולם יש (AKA גלאקסי, אייפון).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

כל הפורום הזה עובר להמבורג? על כל פנים, אני מאוד אוהב את העיר. שיהיה בהצלחה בלימודים :-) (חיוך שלא חושף שיניים)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כיום, שאין אייפון 4 במלאי(יש צפי מתי יגיע?), WAVE לא בליגה בגלל מערכת ההפעלה(היא כזו נוראית?) מה הכי טוב לקחת ? גאלקסי או נוקיה N8 יש במפעילות הסלולריות ? HTC גבוה ? VIVAZ של סוני ?

מבחינתי הביטוח הוא חיסרון , והאייטונס(למרות שיש את אסף:))

היתרונות כמובן , כמות האפליקציות המטורפת.

אותו דבר רק הפוך בנוגע לשאר המכשירים, עם ביטוח, ללא איטונס, אבל אינם בעלי כמות כזו של אפליקציות.

*לא מעוניין בבלקברי או בE72 ובדומיהם

פורסם

גלקסי יכסה את צרכיך. כמות האפליקציות לאנדרויד מספקת ביותר ובנוסף, באירופה ובארה"ב נמכרים יותר מכשירי אנדרויד מכל סוג אחר של מע' הפעלה ולפיכך כמות ורמת הפיתוח בהתאם.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
כיום, שאין אייפון 4 במלאי(יש צפי מתי יגיע?), WAVE לא בליגה בגלל מערכת ההפעלה(היא כזו נוראית?) מה הכי טוב לקחת ? גאלקסי או נוקיה N8 יש במפעילות הסלולריות ? HTC גבוה ? VIVAZ של סוני ?

מבחינתי הביטוח הוא חיסרון , והאייטונס(למרות שיש את אסף:))

היתרונות כמובן , כמות האפליקציות המטורפת.

אותו דבר רק הפוך בנוגע לשאר המכשירים, עם ביטוח, ללא איטונס, אבל אינם בעלי כמות כזו של אפליקציות.

*לא מעוניין בבלקברי או בE72 ובדומיהם

אין עדיין N8

למעשה כל המכשירים המעניינים באמת נעלמו מהמדפים של כל החברות הסלולריות מה שמעלה שאלה אולי לקראת סוף השנה הם מנסים להראות מכירות של מכשירים מדגמים אחרים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תהנה, גלאקסי S במחיר מופקע באורנג'

http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/Samsung/samsung_galaxy_S/

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...