Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שאני הספקתי כבר ללמוד בחיים - יושר הוא קודם כל בשבילך ורק אחרי זה בשביל אחרים.

לדוגמא: כאשר הייתי חייל (350 ש"ח לחודש) ויצאתי עם חברים למסעדה, הזמנתי שתייה פעמיים וחוייבתי רק על פעם אחת.

שנייה לאחר שהסתכלתי על החשבון , קראתיי למלצרת והפנתי את תשומת ליבה לכך. האחרונה ישר שינתה את החיוב והוסיפה 15 ש"ח לחשבון.

שילמתי את יתרת החיוב בשמחה, למרות מורת רוחם של החברים (טעו לטובתך? שיחקת אותה).

דרך אגב, אם מישהו חושב שיושר תמיד מתקבל בברכה - הוא טועה ודי בגדול.

נ.ב

עניין אותי אם המלצרת תודה בטעות ולא תחייב אותי, אך היא אפילו לא ביקשה סליחה.

פורסם
טעות לומר משפט כזה.

במקרה הספציפי הזה לדעתי הילד איבד את הכסף בדרך לאימו, וזו תמימות.

במקרה דומה שהיה אצלי בחנות לפני מספר שנים (חנות יילו), הגיע אדם ששילם בשטר של 50 ש"ח, רכש מוצר וקיבל עודף מ 50.

הקונה לוקח את העודף ועם בטחון עצמי מופגן אומר לי שנתן לי 100 ש"ח, כמובן שהיו לקוחות בחנות, שהמתינו לחשבון, והוא ניסה כל הזמן להלחיץ, אמרתי לו שאין בעיה, יש לי מצלמה מעל הקופה והתקשרתי למשטרה כדי להזמין ניידת למקום כי הבנתי שמדובר בנוכל.

הלקוח לקח את העודף ועזב את החנות בחופזה ולא המתין לניידת, מיותר לציין שבצילומים רואים בבירור כי הוא נתן לי שטר של 50 ש"ח ולא 100.

מצלמות הם דבר מעולה במקרים מסוג זה, ולכן הייתי מנחה את כל העובדים שלי כאשר הם מקבלים כסף או כאשר נותנים עודף ליישר אותו מול הדלפק לפני הכנסתו לקופה כדי למנוע מנוכלים לנסות "ולעקוץ", גם כאשר קיבלו לדוגמא 300 ש"ח בשטרות של 100 לספור אותן מול הלקוח.

ל'

מצלמות מתעדות הכל, הא גברת?

אוקי.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

סופרים את הכסף שיש בקופה ורואים אם יש יותר\פחות. אלא אם לחבר שלך יש עסק שמגלגל אלפים כל יום וקשה לעשות ספירה בכמה דק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
סופרים את הכסף שיש בקופה ורואים אם יש יותר\פחות. אלא אם לחבר שלך יש עסק שמגלגל אלפים כל יום וקשה לעשות ספירה בכמה דק.

ואם יש לו 20 לקוחות כאלה ביום?

מה עשוי לעזור עוד מלבד המצלמות?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

לדעתי עדיף לספור קופה ולא לראות מה צולם אם בכלל במצלמה, יקח לו יותר זמן. למשפחתי היה עסק שהיו קונים בו מעל 300 איש ביום, לא באזור של "עשירים" ( בת ים) ולא היה יום שהיו יותר מ2-3 אנשים שרבו על העודף.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לדעתי עדיף לספור קופה ולא לראות מה צולם אם בכלל במצלמה, יקח לו יותר זמן. למשפחתי היה עסק שהיו קונים בו מעל 300 איש ביום, לא באזור של "עשירים" ( בת ים) ולא היה יום שהיו יותר מ2-3 אנשים שרבו על העודף.

אבל אןם יש מצלמה בעסק, אז עדיף/רצוי/כדאי (סמנו את המועדף עליכם) שאחת מהן לפחותתהיה מפוקסת על המגירה של הקופה לא?

אני חושב שאני במקומו, הייתי רומר לילד להתראות וביי.

חלק ממכם אמרו פה שיש מצב שהוא איבד, חלק אמרו אולי קנה בזה משהו. כנראה שאיבד כי ע"פ חברי המרחק לאימו (המחכה בחוץ) היו כמה צעדים.

פורסם
ממה שאני הספקתי כבר ללמוד בחיים - יושר הוא קודם כל בשבילך ורק אחרי זה בשביל אחרים.

לדוגמא: כאשר הייתי חייל (350 ש"ח לחודש) ויצאתי עם חברים למסעדה, הזמנתי שתייה פעמיים וחוייבתי רק על פעם אחת.

שנייה לאחר שהסתכלתי על החשבון , קראתיי למלצרת והפנתי את תשומת ליבה לכך. האחרונה ישר שינתה את החיוב והוסיפה 15 ש"ח לחשבון.

שילמתי את יתרת החיוב בשמחה, למרות מורת רוחם של החברים (טעו לטובתך? שיחקת אותה).

דרך אגב, אם מישהו חושב שיושר תמיד מתקבל בברכה - הוא טועה ודי בגדול.

נ.ב

עניין אותי אם המלצרת תודה בטעות ולא תחייב אותי, אך היא אפילו לא ביקשה סליחה.

אהבתי את דבריך, ואני נוהג כמוך.

לאחרונה רכשתי סט מיתרים לגיטרה באיביי, בעלות של 9$. בדף המוצר צויין שמדובר בשלושה סטים, אם כי המחיר היה בוודאות של סט אחד. שילמתי בהנחה שאקבל סט אחד, ואם פתאום יגיעו שלושה אהיה מבסוט.

הגיע סט אחד. כמה ימים לאחר מכן אני מקבל מייל מהחנות שמודיע לי שהם החזירו לי את הכסף (זיכו בפייפל) בגלל הטעות בדף המוצר. שלחתי חזרה מייל בו כתבתי שאני מעוניין בכ"ז לשלם להם, כיוון שמבחינתי לא קרה כלום - ואני קיבלתי בדיוק מה ששילמתי עליו. הם לא היו מוכנים לקבל ממני כסף, וביקשו ממני להתייחס לקניה כמתנה מהם. ביקשתי שוב, קיבלתי שוב אותה תשובה.

מה אני "הרווחתי"? 9$. מה הם הרוויחו? אותי כלקוח לשנים קדימה, ואת כל חברי שצורכים ציוד לכלי נגינה (מי שרוצה המלצה על חנות איביי מצויינת - אשמח 8)).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...