Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

013 חוצפנים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואחרי שעד היום אף אחד לא חזר אלי, דיברתי עם נציגה, שסוף סוף העבירה אותי למנהלת

שאחרי שהציע לי חצי שנה (!!!) חינם ו"נדבר אחרי החצי שנה" ללא התחייבות - ואמרתי לה "גם שנתיים חינם אני לא רוצה"

אמרה שתעביר אותי למנהל שינתק אותי.

אני ממתין ..

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כבר יומיים אחרי ש"יחזור אליך מנהל לנתק אותך תוך 24 שעות" וכמובן שאף אחד עוד לא חזר.

וזאת אחרי שהובטח לי "תיקון חוויה" ע"י אותה מנהלת שדיברה איתי.

רק מוכיח פי 1000 כמה החברה הזו עלובה, וכמה השירות בה עלוב, וכמה שקרנים המנהלים שם.

במשך 40 דקות היא ניסתה לשכנע אותי להישאר, בהבטחות שהשירות שקיבלתי היה משהו זמני ויטופל ובלה בלה בלה.

והנה שוב דופקים אותי.

מה כבר רציתי? להתנתק ? ממש גועל נפש. ממליץ להתרחק.

פורסם

מה אתה שובר את הראש עם היצורים האלה? תודיע להם שאתה חוסם את העסקה בחברת האשראי ואתה תראה איך דברים זזים.

רק ככה עובדים עם החבורת למלמים האלו.

שבת שעברה התקנתי אופיס מעודכן ושכחתי את הסיסמא של האימייל, התקשרתי לבזק בינלאומי ושהקשתי ת.ז הוא לא זיהה אותי והעביר אותי לנציג, מסתבר שכביכול אין לי ת.ז אצלם ואמצעי תשלום מעודכן. אז הנציג בשיא הנונשולנטיות מודיע לי על הדרך שיש לי חוב של שנה וחודשיים. אני מנסה להסביר לאהבל הזה שאין מצב כזה וגם אם כן אז למה הם לא יוצרים קשר להודיע או לעדכן אמצעי או משהו בסגנון, הוא גמגם ובלבל את המוח, אמר שתוך יום עסקים אחד יחזור אליי נציג בכיר. יום ראשון ביקשתי מחברת האשראי תדפיס של כל החיובים מיום ההתחברות אליהם שזה מלפני 3 שנים. הפלא ופלא, אכן הם גובים ממני באופן סדיר את מה שהם אמורים לקבל, לבסוף החלטתי להתנתק מהם בגלל כל העצבים עליהם על כל הזמן והשיחות שבזבזתי איתם וגם בגלל שאין לי שום התחייבות כלפיהם וגם ככה רציתי להתנתק מהם כי דרך העבודה יש לי עסקה מאוד משתלמת. לנציגה האחרונה שרצתה להעביר אותי למחלקת ''ניתוקים'' אמרתי שאם היא מעבירה אותי עכשיו ולא עונים לי מבחינתי אני מודיע לחברת האשראי לעצור את העסקה ושאין לי שום התחייבות או חוזה איתם והשיחה הזאת מוקלטת. החזיקה אותי על הקו כחצי דקה ואחר כך ענתה לי מישהי אחרת שעשתה איתי סיום שירות בטלפון. וזהו ככה נפתרתי מהצרה הצרורה הזאת.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

שבוע שלם כבר עבר ואני עדיין מחכה ש "יחזור אלי מנהל לנתק אותי"

אתמול אחרי קרוב ל 40 דקות ב 3 הזדמנויות שהמתנתי (פעמיים ענתה מוקדנית והשיחה התנתקה), הודיעו לי ש"זה בטיפול ורד"

ולשאלתי למה לוקח מעל לשבוע לנתק אותי, נאמר לי "אני לא יודעת זה בטיפול שלה"

ביקשתי שהיא תחזור אלי (כי חס ושלום לא יעבירו אותי אליה).

נראה כמה זמן זה עוד יקח.

פשוט חברה ביזיונית. נטויז'ן ללא ספק מקבלת השוואה מלאה להוט מבחינת שירות גרוע ואף גרוע יותר של ההנהלה.

פורסם

במקום לבלבל מוח לכולם, אולי תישתמשו בזה www.netek.co.il. שקל 1 עדיף על 10 שעות המתנה ועצבים...:roll:

נטוויזן היא חרא של חברה במלוא מובן של המילה. לפני שנה לקח לי 4 חודש לנתק אותם ממני. יש לי שיחות מוקלטות שכל נציג אומר משהו שונה לגבי התחייבות שאין/יש לי. הם גם מאיטים גלישה במהלך היום וערב. LAG MONSTER היה מתחבא רק במהלך הלילה.

במהלך 4 חודשי ניתוק, מנוי היה 3 חודש קפוא וחודש ניסיון בגיימר(שקר). בסופו הם גם גבו דמי שימוש של חצי חודש שבו הם ניסו לנתק אותי (כל הזמן זה מנוי היה לא פעיל). הם הבטיחו לזכות אותי (מוקלט) אך לא ראיתי מהם שקל מאז.

ב018 אולי מסלול יקר יותר (ללא התחייבות) אך גם אין לי אותם מגבלות ש013 כפו עליי.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

4 שיחות שביצעתי לבזק בינלאומי בשביל להתנתק, כל שיחה העבירו אותי לקשרי לקוחות וכל שיחה חיכית 40 דקות ואז ענה נציג וניתק.

ואז נזכרתי בשרשור הזה ובאתר נתק, תוך שנייה שלחתי את הפקס, יש לי אישור ביד.

וזהו כוש$^%$&% של בזק בינלאומי והשירות המגעיל ת'שועלים שלהם

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לא אכפת לי, גם ככה האשראי שמעודכן אצלם מבוטל.

יש לי פקס מודפס אצלי, שמור על המחשב, שמור בשני מיילים שונים, וגם הודעת אישור שהתקבלה פקס אצלם.

התקשרתי עוד פעם כדי לנסות לוודא שהתקבל הפקס, ענה לי נציג, דקלמתי לו טקסט שהכינותי מראש שבו אני מודיע על הפקס ועל ההתנתקות והוא כמובן אמר לי שוב, אני מעביר אותך לקשרי לקוחות ואני כבר ניתקתי.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

טרי מהיום: אבא שלי הוא לקוח עסקי בבזק בינלאומי והיום הוא שואל אותי למה החשבון האחרון שהגיע הוא 400 שקלים. לפני שהוא הראה לי את החשבונית חישבנו ביחד: לפי סיכום שאני אישית סיכמתי עם נציגת קשרי לקוחות עסקיים שלהם לפני חודשיים, בזק בינלאומי הם הספק של ארבעה חשבונות שונים של המשפחה על אינטרנט של 5, 10 ו-12 מגה, כל חשבון ב-30 שקלים כולל מע"מ, כלומר 120 שקלים. אני אחד מהחשבונות האלה - ומשלם בעצמי את התשתית של הוט. עוד שניים משלמים בעצמם את התשתית ורק התשתית של אבא שלי היא עליו (בזק - 79 שקלים כולל מע"מ). סה"כ: 200 שקלים.

ומה בחשבון?

120 שקל לפני מע"מ על "אינטרנט" בשביל החשבון שלו (בלי חלוקה לתשתית וספק - ואין לו באנדל...).

25 שקל לפני מע"מ על "אינטרנט" בשביל חשבון נוסף (בסדר)

120 שקל לפני מע"מ על "אינטרנט" לחשבון שלי ועוד סכום זהה עבור החשבון הנוסף.

סה"כ: 385 שקלים לפני מע"מ!

גנבים בני גנבים...

זה מצטרף לשיטת המצליח שניסו עלי אורנג' עם 100 שקלים בחשבון האחרון, ולקנס החנייה שאבא שלי קיבל מעיריית באר שבע, שלטענתה הוא חנה בה שלא לפי החוק בשנת 2009 עם מכונית שמספרה הוא 4551-29, או משהו (כן, שש ספרות). מיותר לציין שאין שום פרט מזהה אחר של המכונית ושכמובן שהיא מעולם לא הייתה בבעלותו. הקנס, אגב, עמד במקור על 100 שקלים וכעת הוא 177 שקלים - בגלל האיחור בתשלום (שוב, כנראה מיותר לציין שזו ההודעה הראשונה שקיבלנו בנושא).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה.

אצל הורים של חברה שלי נשרף המחשב שגם ככה היה בשימוש פעם בשבוע במקרה הטוב.

בגלל חוסר שימוש החלטנו לבטל את האינטרנט, במידה ויהייה צורך עז באיטרנט יש ברשותינו מחשבים ניידים שניתן לחבר לחבילת גלישה בסלולאר.

פנינו ביום ראשון בבקשה להתנתק. בשיחה עם HOT הניתוק היה יחסית מהיר, למרות שגם הם חייבו אנשים מבוגרים בלי רכב לנסוע לחיפה כדי להחזיר להם את המודם שגם ככה אף אחד לא צריך. לבסוף אחרי צעקות יגיע טכנאי כדי לאסוף את החומרה, גם זה נעשה בתור טובה של הטלפן.

פנינו ל013 בבקשה להתנתק אחרי המתנה של 40 דקות העבירו אותנו לקשרי לקוחות ששם אמרו שיחזרו אלינו להמשך טיפול.

עברה יממה וכלום. ניסינו להשתמש באתר NETEK וזה לא עוזר. ניסינו שוב להתקשר ולבקש את קשרי לקוחות ואלו אמרו שיחזרו תוך 72 שעות (טוב שלא אמרו חודש הבא).

קיצור התשלום ממשיך, תשתית אין אבל עצבים על השירות הגרוע יש והרבה ועכשיו אנחנו לא יודעים מה לעשות.

מישהו פה בפורום יודע מה לעשות כדי להיפטר מהעול הזה?

פורסם

רוצים סיפורי חברות תקשורת? הנה מבחר.

הוט - לפני כ-7 שנים עמד להסתיים המנוי שלי לטלויזיה בכבלים+תשתית אינטרנט. כשבועיים לפני סיומו התקשרתי כדי לרכוש חבלת"מבצע" חדשה, אבל התעקשו להשאיר אותי במחיר המופקע שגובים ממי שלא מתקשר. בסופו של דבר התקשרתי לבזק, עברתי ל-ADSL ובאותה הזדמנות גם ל"יס". מתי התקשרו מ"הוט" עם הצעה רלונטית - בשעה שטכנאי "יס" עסק בהתקנת הממירים. ביקשתי שיגיע טכנאי לאסוף את ממירי הוט וניתקתי מגע.

פלאפון - הייתי אמור לקבל זיכוי על הטלפון שרכשתי במסגרת התוכנית של מקום העבודה של אשתי. אני משלם 60 ש"ח לחודש, הזיכוי הולך למעביד.

אורנג' - אני מנוי ותיק מאוד. בממוצע פעם בשנה מופיע חיוב לא ברור. שיחת טלפון קצרה והחיוב מבוטל + זיכוי.

סלקום - משו טרי מאתמול. קיבלתי הודעה בדואר כי העבירו לי קו מתוכנית חיילים פיקס לחבילת דקות בכלל בלי לדבר אתי. נציג השירות הודיע שיאזין לשיחת הטלפון שבה אישרתי את השינוי ויחזור אלי. למותר לציין כי חלפו 24 שעות ולא שב. בכלל לא פלא, לא רק שהשיחה לא התקיימה, אלא שבתאריך שבו סלקום טוענת שהתקימה השיחה הייתי בחו"לולטלפון שלי היה מספר זר. לא לקחתי את הישראלי (שבכלל באורנג', הקו היה של אחד הבנים). הנזק מינימלי - הקו נוייד, בכלל בלי קשר, 3 ימים אחרי תאריך שינוי התוכנית.

בזק: בד"כ החשבונות בסדר, אבל לפני כחמה חודשים היה חיוב כפול על ADSL לאחר שינוי מסלול. לזכותם יאמר שסודר בשיחה קצרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...