Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה.

משהו מוזר עם הרכב,אחרי כל נסיעה אני יוצא לי להנאתי מהרכב ולא לפני שסיימתי לשמוע כמה שירים טובים.

ובום הרכב מחשמל לי את האצבע והוא נותן לי כזה זטטטטט שאני מתפתל כמו נחש עם צעקה של בחורה.

הכי גרוע זה בבוקר,הידיים שלי קפואות מהקור של הבוקר אני כל הנסיעה אומר לעצמי אל תשכח אתה יוצא את בועט את הדלת עם התחת

ואז לבחור עם מזל כמו שלי,שנייה לפני שאני יוצא מהרכב הדלת מתחילה להסגר ואני נאלץ לדחוף אותה עם היד באינסטינקט לא לקבל אותה בראש ובום אני מקבל את הזטטט וככה כל בוקר.

בימים גרועים אני מביא קללה בסגנון "פייי כו* אמ* "בפעם האחרונה אני מסתכל הצידה ורואה את המנכ"ל של החברה (ואני בחברת תוכנה)

ולא ממש נוח להסביר זה לא מה שאתה חושב אדוני,זה סתם חשמל מהדלת.

למישהו יש כיוון לעזור לי עם הרכב שמכריח אותי לעבור נזעי חשמל

פורסם

קורה במיוחד כשהאוויר מאוד יבש.

פעם הבאה כשאתה יוצא מהרכב, נסה להחזיק בדלק או במשקוף ובלי לעזוב לצאת. ככה אתה סוגר מעגל ולא תרגיש כלום.

פורסם

עומד ללכת לך ראש מנוע!

סתאאם, וברצינות, עכשיו זו תקופה כזו בגלל היובש, הרבה מהאנשים עוברים את זה ובכללם אני. זה תלוי גם בסוג הריפוד של המושב ובבגד שאתה לובש. בכ"א אני דוחף את הדלת בפתיחה עם הרגל ונעמד ועם הכתף (המכוסה בבגד) אני נוגע בדלת ואז שומעים את הגץ הזה מבין החולצה לדלת ולא מרגישים אותו ואז אפשר לגעת בדלת.

שים לב לא לתדלק את הרכב, לחזור לתוך הרכב ולצאת שוב כדי להוציא את אקדח התדלוק. בימים כאלו יש הרבה חשמל סטטי ואם אתה תפרוק את החשמל על אקדח התדלוק הוא פשוט יבער.

אם אין ברירה ונכנסת לרכב באמצע תדלוק כדי להוציא ויזה או כל דבר אחר שנחוץ אז תפרוק את החשמל על הדלת, תיגע ברצפה או בכל מקום אחר שייקח את המטען החשמלי לפני שאתה נוגע שוב באקדח התדלוק.

התחשמלות נעימה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...