Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב סדאן\ספורטבק עד 550K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כעבור מספר מכוניות ספורטיביות, החלטתי שהגיע הזמן להתבגר ולחפש מכונית גדולה ומפנקת.

הלכתי לסוכנות של אאודי בהתעניינות לגבי הA7 החדשה שמגיעה לארץ ב14 לחודש.

לפי תמונות ונתונים התרשמתי מאוד, במיוחד מהמנוע היעיל ומהעיצוב האצילי של כל החלק האחורי, וכן, עד כמה שקשה לומר זאת,גם מהמחיר התחרותי ביחס למתחרות (הסדרה 5 GT והמרצדס CLS). נתנו לי להבין שימכרו אותה אחרי הנחה בסביבות ה530-550K (מנוע TFSI 3.0 מאיץ למאה ב5.6 שניות).

מישהו שנהג על הרכב בחו"ל\יודע על האיכויות שלו וכו' יכול לתת חוות דעת?

עוד אופציות שאשמח לקבל עליהן חוות דעת הן:

אינפיניטי G

אודי A5

אודי A6 החדשה שתצא

אני לוקח בחשבון גם רכבים בחצי מהתקציב המקסימאלי, כל עוד יהיו מעניינים ומפנקים.

כל הבימרים למיניהם נפסלו מראש מהסיבה התדמיתית וכי לאשתי יש אחת.

תודה מראש

פורסם

מה לגבי יבוא אישי ? האופציות הרבה יותר גדולות.

אם אתה מחפש מכונית גדולה ומפנקת אתה יכול ביבוא אישי לקנות S קלאס .

תפרט יותר מה הדרישות שלך מהרכב.

פורסם
מה לגבי יבוא אישי ? האופציות הרבה יותר גדולות.

אם אתה מחפש מכונית גדולה ומפנקת אתה יכול ביבוא אישי לקנות S קלאס .

תפרט יותר מה הדרישות שלך מהרכב.

ה-s קלאס זקנה לי מדי, בכל זאת, מעבר מרכב ספורטיבי לSקלאס זה מעבר חד מאוד.

לגבי הלקסוסים, הGS מרובעת לי מדי, אני לא אוהב את העיצוב אם כי אני לא שולל ישר.

לגבי הג'יפ ההיברידי, ג'יפ לא בא בחשבון.

פורסם

שאני לקחתי את האוטו שלי מהמכירות של צ'מפיון בבני ברק

ראיתי שם אוודי A5 לבנה 3 דלתות עם כסאות עור כתומים כאלו האוטו היה פשוט מדהים.

לא יודע איך הוא נוסע אבל הוא היה כל כך יפה. יש מצב שזה היה S5.

אני בדיעה פרימיטיבית שאומרת אם מוציאים חצי מיליון שקל על אוטו אז שיהיה או מרצדס או BMW.

תבדוק את הסדרה 5 אחרי הכל היא הסדאן הטובה בעולם.:wink:

פורסם
מה עם קדילק CTS או אולי יגואר XF ?

הCTS מכוערת בעיני, טעם אישי.

הxf אפשרות שאולי אני אבחן, אך אני מודה שיהיה לי קשה לשים את הכסף שלי על יגואר.

הA5 גם כן חבל לקנות עכשיו אחרי שאפשר להוסיף כמה עשרות אלפים ולקנות כבר A7, שזה רמה אחת מעל.

פורסם

תבדוק יגואר XF

אינפיניטי M

אינפיניטי FX

במוו סדרה 5

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

לא חושב שיש כאן מישהו שנהג על ה-A7, מדובר במכונית חדשה לגמרי שרק בימים אלו מגיעה ארצה.

מציע לך לקחת אותה לנסיעת מבחן (בתקווה ויהיה רכב מבחן), לבדוק גם את ה-CLS החדשה של מרצדס שאמורה גם היא להגיע, ולחשוב בנוסף על יגואר XF או אולי אפילו XJ החדשה - שתיהן מכוניות מעולות.

שים לב רק שבנושא של ירידת ערך, למרצדס ככל הנראה יתרון מסוים על פני אודי (וב.מ.וו). אם כי אי אפשר לדעת מה יהיה עם המכוניות החדשות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לגבי הCLS החדשה, לא התחברתי לעיצוב. הרכב נראה קצת זקן לטעמי.

הסיבה התדמיתית שבעקבותיה אני מעוניין בA7 היא חשובה מאוד. כלומר מכונית גדולה, אך לא בעלת אופי זקן.

על הXF אערוך נסיעת מבחן השבוע, אך הXJ חורגת בהרבה מהתקציב והיא כבר מתחרה ישירה בסדרה 7 ובA8.

פורסם

ה-A7 יושבת על פלטפורמה של A8 מאובזרת באותה מידה וכמעט באותו אורך,היא שילוב תכונות של A8 ו-S5

מהנה לנהיגה מעוצבת בסיגנון ספורטיבי יותר,אך לא בהכרח ספורטיבית. יותר מזכירה מכונית סלון מאשר סדאן ספורטיבית.

אני גם בספק אם היא תעלה 550K בארץ הגיוני שהמחיר יהיה ב-100\150 אלף ש"ח גבוהה יותר.

אם אתה מחפש סדאן ספורטיבית אמיתית הייתי ממליץ לך לבדוק יבוא אישי של 63 AMG c class.

פורסם
ה-A7 יושבת על פלטפורמה של A8 מאובזרת באותה מידה וכמעט באותו אורך,היא שילוב תכונות של A8 ו-S5

מהנה לנהיגה מעוצבת בסיגנון ספורטיבי יותר,אך לא בהכרח ספורטיבית. יותר מזכירה מכונית סלון מאשר סדאן ספורטיבית.

אני גם בספק אם היא תעלה 550K בארץ הגיוני שהמחיר יהיה ב-100\150 אלף ש"ח גבוהה יותר.

אם אתה מחפש סדאן ספורטיבית אמיתית הייתי ממליץ לך לבדוק יבוא אישי של 63 AMG c class.

דיברתי איתם לגבי המחיר. ב550K האוטו שלי, אם כי הגעתי לרושם שגם ב530K אפשר לסכם עסקה.

הAMG לא לטעמי, גם בגלל בעיה תדמיתית וגם בגלל בעיה עם אשתי.

כפי שכבר הבנתם אני פחות מתחבר לכל הקו עיצוב של מרצדס, מאשר הקו של אודי.

התלבטות חדשה שעלתה לי היא האם אולי עדיף S5 ספורטבק.

פורסם

S4 נכנסת בתקציב ואפילו נשאר קצת עודף.

סליפרית יחסית עם המון כח ולא יאכטה.

זאת היתה הבחירה שלי בתקציב שלך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...