Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

כרגע מותקנת באוטו (לנסר 92) המערכת הזאת:

HU: Kenwood kdc-bt8041u

מגבר: SOUNDSTREAM LW.4.500

סאב: JBL GTO 1204BR

רמקולים קדמיים: Kenwood KFC-1051S 4"

רמקולים אחוריים: DUB 256 6.5"

אני רוצה לשדרג בגלל שבווליום גבוהה הסאונד כבר לא עמוק ויפה אלא סתם עושה רעש..

עוד בעיה עם המערכת היא ב-HU, לפעמים קורה שלוחצים על כפתור והוא פשוט נכבה ונדלק.. לפעמים בזמן הזה המוזיקה ממשיכה לפעול ולפעמים לא, לרוב ממשיכה. אותה בעיה היתה בHU קודם של פיוניר. (בעצם החלפתי HU בגלל הבעיה הזו שנשארה) ניסיתי גם ללכת למקום אחר שיבדקו את החיבורים. אכן אמרו שחיבורים היו ברמה לא טובה הם כביכול "סידרו" את הבעיה ואחרי כמה ימים היא חזרה.

אשמח אם תכוונו אותי לרכיבים שצריך לשדרג ואיפה הבעיה עם הHU.

תודה.

HU: Alpine CDA-117 | Comp: Morel Hybrid Ovation II | AMP: SOUNDSTREAM LW.4.500 | Subwoofer: JBL GTO 1204BR

פורסם

3 וחצי אלף תקציב ראשוני, אבל אין לי בעיה להשקיע כמה שצריך כל עוד ההשקעה באמת משתלמת.

אבל אני קודם כל רוצה לדעת איזה רכיב באמת כדאי להחליף ואחרי זה נראה מה כדאי לקנות במקום.

אגב הדגם הנכון של הHU שלי הוא KDC-BT8141UY.

עוד כמה שאלות שיש לי,

המגבר שלי הוא 4 ערוצים. כרגע האחוריים מוגברים והסאב בגישור.

אם אני שם קומפוננט מקדימה (מה שהבנתי שמומלץ) הוא דורש הגברה, לא? אז זה אומר שהאחוריים לא צריכים הגברה? אשמח הסבר לגבי זה.

שאלה שניה, מה לגבי קומפוננט מאחורה ורמקולים רגילים אבל איכותיים מקדימה אבל ללא הגברה?

תודה.

HU: Alpine CDA-117 | Comp: Morel Hybrid Ovation II | AMP: SOUNDSTREAM LW.4.500 | Subwoofer: JBL GTO 1204BR

פורסם

בקשר לקדימה ואחורה, בדרך כלל לא מומלץ לשים רמקולים מאחורה.

ואם כן אז הם בדרך כלל להשלמת סאונד היקפי ולא החלק העיקרי.

תחשוב כמו בהופעה שהמוזיקה באה מקדימה ולא מאחורה..

בקיצור עדיף להגביר קומפוננט מקדימה ואם אתה רוצה אחוריים אז לחבר ישירות לרדיו דיסק..,

פורסם

דבר ראשון שהייתי משדרג,זה קומפוננט מקדימה,איטום,ומשם אם התוצאה עדיין לא מספקת,אפשר להמשיך למגבר,

אבל קומפוננט מוגבר ישפר המון,כמובן עם איטום דלתות.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

חלק את התקציב שווה בשווה בין רדיו דיסק , מגבר , קומפוננט.

כשיהיה לך עוד קצת תוסיף איטום.

אל תקנה סאב אלה אם כן יש לך 5000 להשקיע

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
דבר ראשון שהייתי משדרג,זה קומפוננט מקדימה,איטום,ומשם אם התוצאה עדיין לא מספקת,אפשר להמשיך למגבר,

אבל קומפוננט מוגבר ישפר המון,כמובן עם איטום דלתות.

הרמקולים הקדמיים לא יושבים בדלתות אלא בחלק התחתון של הדשבורד.

מידת הרמקולים היא 4" ואני לא יודע אם יש אופציה לשים מידה גדולה יותר ובוא נצא מנקודת הנחה שאי אפשר. כדאי לשים קומפוננט 4"? אם כן אשמח להמלצה לקומפוננט 4" וגם 5.25" במקרה שתהיה אפשרות להתקין מידה כזאת.

אני שומע אלקטרוני, האוס והיפ הופ אם זה משנה.

פורסם
הרמקולים הקדמיים לא יושבים בדלתות אלא בחלק התחתון של הדשבורד.

מידת הרמקולים היא 4" ואני לא יודע אם יש אופציה לשים מידה גדולה יותר ובוא נצא מנקודת הנחה שאי אפשר. כדאי לשים קומפוננט 4"? אם כן אשמח להמלצה לקומפוננט 4" וגם 5.25" במקרה שתהיה אפשרות להתקין מידה כזאת.

אני שומע אלקטרוני, האוס והיפ הופ אם זה משנה.

קודם כל תבדוק עם אתה יכול להגדיל את המיקום, עם לא אחרי זה נדבר על זה

בקשר להמלצות זה לא הבעיה לא חסר חברות שהם טובות ונותנים את הביצועים שאתה מחפש

תחלק את התקציב תבדוק עם יש אפשרות להגדיל את המיקום ואז נדבר

אל תדאג אתה תיהיה מרוצה בסוף

• תוכן חדש...