Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים,

אני חדש כאן, אני בקרוב יוצר משלילה ארוכה שהייתה לי, שלושה שבועות מהיום, ואני מתלבט לאחר שנתיים שלא נהגתי איזה מכונית לקנות...

אני אוטוטו בן 25, ואני רוצה מכונית 2 מקומות בלבד, כרגע ביררתי על שני מכוניות שאשמח לקבל חוות דעת עדכנית מכם(קראתי בעבר על התגובות, אבל אשמח לשמוע עוד):

1. טויוטה MR2 אוטומטית.

2. BMW Z3 אוטומטית.

עכשיו הקטע הוא כזה, קודם כל אני מחפש רכב אוטומט, כי אני יודע שאחרי חודש עם הילוכים אני אשתגע ואתבאס שלא הבאתי אוטומט.

לגבי זה שזה אוטומט ויותר איטי מההילוכים, זה לא משנה לי, אני לא מתכוון לדפוק מהירויות, הרי במדינת ישראל גם ככה אי אפשר לסוע עם אוטו ספורט בצורה אמיתית, אז כל אלה שיגידו זה איטי יותר או בלה בלה, אז אני סגור על אוטומט.

שאלות:

1. טיויטה ראיתי יותר בכיוון השנות 2002-2003 אוטומט 120000-160000 ק"מ, התלהבתי מהצורה של האוטו, ממש מזכיר פורש, אבל משהו אחד שביאס אותי זה שאין תא מטען. השאלה היא אם יש דרך לעשות תא מטען באוטו? אם יש אפשרות איפה שהגלגל ספר לעשות שם שיפוץ להפוך זאת לתא מטען? או שאני חולם בהקיץ? :)

2. BMW z3 , אוטו חלומי בעיני, הזאד 4 בכלל פצצה אבל יקרה מדי לתקציב, בכל מקרה הזאד 3 ראיתי שנת 99 166000 ק"מ,

אוטומט יד 4.

ההתלבטות היא בכמה דברים:

1. לזאד 3 יש תא מטען, נכון הוא קטן, אבל עדיין זה תא מטען.

2. הטויטה הרבה יותר יפה, אבל בעיית תא המטען...

3. כמה מנועי טויטה אמ ר 2 יכולים להחזיק מבחינת הק"מ? וכמה הבמו זאד 3?

4. טיפולים, הבנתי ששניהם יקרים למכוניות הללו, תקנו אותי אם אני טועה..?

5. אל תציעו לי את המיאטה, כי לא אהבתי את הצורה שלה.

6. ביטוח לאמ ר 2 שנתון 2002 ומעלה, כמה מחיר בערך? יקר בגלל הגג נפתח? ולגבי הזאד 3? יש הבדל לגבי הגג נפתח, בגלל שזה שנתון נמוך יותר?

תאמת, התלהבתי גם כן מהאאודי TT שנת 2000, הבעיה היא שאין אוטומט בשנתונים הללו, רק מ2004 ומעלה, ואני לא מעוניין להוציא בתקציב הזה.

אשמח לשמוע תגובות?

פורסם

אם אתה נעול על 2 האלטרנטיבות הללו,הטויוטה עדיפה,מהנה יותר לנהיגה,אני חושב שהגיר שלה הינו רציף(או רובוטי לא זוכר בדיוק),מן הסתם יש לקחת את הרכב לבדיקה מקיפה בטרם הקנייה.

קרא לך כמה מבחני רכב על מנת להתחבר או לסלוד

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-392852,00.html

הZ3 תהיה יקרה יותר לאחזקה.

כנראה מהטויוטה אין הרבה חתיכות וסביר להניח שרובן עברו הרבה,גם הZ3 עברה הרבה,שים לב לכמות הידיים,ק''מ.

המאזדה הינה אידיאלית כאן כמעט מכל הבחינות למרות שאינך מעוניין בה.

פורסם

כמובן שניקח את המכוניות לבדיקה :)

תודה על התגובה... וקראתי את הקישור תודה.

עדיין לא קיבלתי מענה לשאלות:

1. לזאד 3 יש תא מטען, נכון הוא קטן, אבל עדיין זה תא מטען.

2. הטויטה הרבה יותר יפה, אבל בעיית תא המטען...

4. טיפולים, הבנתי ששניהם יקרים למכוניות הללו, תקנו אותי אם אני טועה..?

5. אל תציעו לי את המיאטה, כי לא אהבתי את הצורה שלה.

6. ביטוח לאמ ר 2 שנתון 2002 ומעלה, כמה מחיר בערך? יקר בגלל הגג נפתח? ולגבי הזאד 3? יש הבדל לגבי הגג נפתח, בגלל שזה שנתון נמוך יותר?

פורסם

שני דברים אשר אתה מתעלם מהם.

זה זניח למדיי. ראשית, רוב המנועים לא מסיימים את החיים שלהם מבלאי אלא כתוצאה של תקלות עקיפות או תחזוקה גרועה. למשל, שמן מנוע באיכות נמוכה הגורם לבוצה או אי החלפת נוזל קירור/שימוש במים הגורמת לנזקים. שנית, הרכב אינו רק מנוע, חלקים אחרים ויקרים עלולים להשבית את הרכב. מחיר יחידות האלקטרוניקה בבימר (ABS, מחשב גיר) גבוה יותר משיפוץ מנוע.

בחייאת, מה אתה שואל כאן? הרם טלפון לסוכן הביטוח שלך ושאל: האם יוכל למצוא לך חברת ביטוח שתסכים לבטח ביטוח מקיף רכב המוגדר ספורטיבי לנהג בן 25 עם שלילה בעברו. אם הוא יצליח להשיג לך ביטוח (חלק מהחברות אינן מבטחות רכבים ספורטיבים או נהגים צעירים עם שלילה ), שב לפני שתשאל מהי עלות הפוליסה. בנוסף, הבנתי מקריאה בפורום כי עלויות הביטוח המקיף לרכבים בעלי גג נפתח גבוהות בהרבה מיכוון שחברות הביטוח טוענות כי גג כזה ניתן לפריצה באמצעות סכין ולכן הרכב גניב יותר.

ד"א, על מה קיבלת שלילה אם אפשר לשאול?

• תוכן חדש...