Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום לאזעקת הרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקנות הרעש באזורי מגורים של המשרד להגנת הסביבה אושרו היום בכנסת. תיאסר התקנתן של אזעקות ברכב חדש בתוך חצי שנה

לכתבה המלאה:

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1761334&m=1&mid=104730

אני אצטט קטע מהכתבה:

"הנזק הסביבתי של אזעקות שווא גדול יותר. מי שרוצה יכול להתקין אזעקה שמודיעה לו בביפר או בסלולרי על ניסיון הפריצה"

והסנקציה:

"מה יהיה עונשו של בעל רכב בו הותקנה אזעקה בניגוד לחוק? במשרד מציינים כי העונש הקבוע בחוק הוא חצי שנת מאסר או קנס של 150 אלף שקלים"

ואני שואל את דעתכם...

1. עם כל הכבוד לנושא הרעש, ואני מאוד בעד תקנות שמפחיתות את הרעש (למשל מוזיקה בפול ווליום מאיזה רכב חונה ב-12 בלילה), מדוע אזעקה כל כך מפריעה? הרי יש כאן מטרה ראויה, שהיא מניעת פריצות. זה לא שאתה מפעיל את האזעקה להנאתך האישית (ע"ע הדוגמא עם המוזיקה), זה אמצעי עזר למנוע פריצות...אז כאן מענישים את מי? את הגנבים, או את בעל הרכב, שבסה"כ רוצה לשמור על רכבו? הפוליטיקאים עד כדי כך מנותקים מהעם? הם שכחו שלא לכולם יש חנייה פרטית בבית מוגן עם מאבטח? יש כאלו שהחנייה שלהם היא ברחוב - לי למשל אין חניה פרטית בדירה שאני מתגורר בה כסטודנט, אני חונה בצד הרחוב סמוך למדרכה...זו אשמתי?

2. מי רוצה שיתקין לו אזעקה שמודיעה בביפר או בפלאפון? אם הח"כים יממנו לי שירות כזה אני אשמח...אבל למה לוותר על שירות שמגיע לי כחלק ממה ששילמתי על הרכב?

אני חושב שמדובר באטימות. עזבו רגע את עניין האכיפה, שאני לא יודע עד כמה היא פרקטית, אבל יש כאן בהחלט אלמנט של חוסר התחשבות

מה דעתכם?

• תוכן חדש...