Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משתדרגת והולכת, הפלקון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם וגם...

על השיניים ניתן איכשהוא להתגבר. הבעיה היא המנגנון עצמו (המספרים, או בלשון גויים, "רגולטור")

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תן לחרט/כרסם להעתיק לך את המערכת או את החלק השבור. או שבאופן זמני/קבוע תתקין חלון חשמלי...

שלמה דן גדרון

פורסם

האח הידד!

פעם ראשונה בחיי הארוכים זכיתי במכרז של האי ביי.

ועוד על מה? (תעמדו בדום מתוח)

מכסה מיכל דלק אופייני לפלקון 1960 - 1963, כולו 7 דולר.

וההתמודדות היתה רווית מתח כי הייתי המתמודד היחיד....:)

איך נסכם, לכל פלקון יש מכסה...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם
האח הידד!

בשעה טובה.

בני, למרות שעד עתה לא זכית בחלק כלשהו במכרז,

זכית להביא חלקים רבים לחבריך שכן זכו.

על זה אומרים: "יש לך חלק במכוניות של חברים רבים..."

תודה על שירותי הבלדרות שעשית עבורי,

וערב טוב,

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

איזה שרשור משמח, אני זוכר כשרכשת את הרכב כמה מבסוט עשית אותי כשקראתי על זיכרונות ילדותך :)

תהנה ממנה היא יפייפיה, יש לי 3 פלקון ברחוב, כל פעם כשאני חוזר הביתה הן מעלות בי חיוך .

haters will hate

פורסם
איזה יופי לראות שלישייה כזאת פשוט באמצע הרחוב.

איפה אתה גר?

טרזנה, קליפורניה, אני צריך לצאת לטייל עם המצלמה :)

haters will hate

פורסם
האח הידד!

מכסה מיכל דלק

רגעים קטנים של אושר גדול.

:-P

מזל טוב בני ליום ההולדת שחל היום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
האח הידד!

כמו שכבר הבנתם אני אוהד גדול של הסדרה נשואים פלוס.

הזכרת לי פרק שמאוד מאוד אהבתי בו אל וסטיב משפצים מוסטנג ואחרי מאמצים בלתי רגילים הם השיגו מאפרה מקורית. אותם רמות של שמחה :) אני מאחל לעצמי להגיע למצב כזה בעתיד.

Bimmer

פורסם
האח הידד!

דפקו אותך , לא הייתי שם בחיים יותר מ6.5 דולר.

מזל טוב ,גם ליום הולדת.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הביתה הביתהההה

נגמר שלב.

אחרי העבודה הראשונית בשדרות והשלב השני אצל מתניה המופלא, לקחתי את הפלקון אהובתי הביתה לרעננה. האמת, די חששתי לנהוג לבד את הדרך כי למעשה אף פעם לא נהגתי בפלקון הזאת (ובעצם באף פלקון, חוץ מכמה מטרים בחניון בת"א). אז היום לא היתה לי ברירה. השמיים כחולים, אין גשם, יש זמן ונגמרו התירוצים.

מתניה התישב לידי כדי לתת לי חיזוקים ובעצם כל מה שהוא היה צריך לעשות זה לצלם את הילד המאושר שמגשים חלום: נוסע בפלקון אדומה שלו. חלום שהתחיל בגיל 12

(ראו כאן: http://www.5club.org.il/articles/article_1.asp)

מתניה בעצם ליווה אותי רק כמה מאות מטרים לרועי הפחח, זה שצבע לי את המוסטנג, כדי לראות איך אפשר לרענן את הצבע. ומשם, זהו. אני לעצמי. גז, והרכב החלשלוש (כולו 2365 סמ"ק, כ 90 כ"ס ובטח ברחו כמה סוסים בדרך) התחיל לנסוע בכבדות ואחר כך במהירות סבירה לעבר פנינת השרון.

רואים שזאת לא המוסטנג. רואים גם למה כבר ב 1961 הם שמו מנוע חזק יותר. אבל מה זה חשוב? הרכב שייט לו בכביש גהה, לא התחמם, לחץ שמן בסדר, הגה קל בצורה מפתיעה, מנוע מתקתק כמו רעשן (כנראה השסתומים) ואחרי 20 דקות הגענו הביתה.

כאן לא יכולתי להתאפק ואחרי סדרת צילומים פשוט התחלתי לנשק את האוטו (רבקה, זה בסדר, המתחרה שלך גם היא ג'ינג'ית).

זאת היא ההרגשה שחלום מתגשם.

השלב הבא בעוד חודש וקצת כשאחזור מחו"ל ואז נשלים את עבודת הזגגות שמנעה בעצם את ההשקה שכל כך רציתי לעשות ב 14 בינואר, מיד אחרי היומולדת שלי ושלה... אבל איך אפשר לעשות השקה כשבמקום המפתח של הבגאז' יש חור והחלונות לא נפתחים...

אז הנה הילד שמחייך, הפלקון שמחייכת סוף סוף בבית ובאחת התמונות הקטנות, מתניה מחייך.

165143_10150102109723609_731998608_5980357_449932_n.jpg

163087_10150102108548609_731998608_5980332_6524678_n.jpg

IMG_3441 - Copy.JPG

IMG_3451 - Copy.JPG

IMG_3454.JPG

פורסם

איזה חיוך, איזה אושר.:-D

רק בדרכים טובות!

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...