Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממסר איתות ב306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום בבוקר קרה לי דבר מאד מוזר. נכנסתי לרכב, פתחתי סוויץ ופתאום אני שומע רעש של איתות, אבל ידית האיתות באמצע. ניסיתי לאותת והכל עבר אבל הטיקטוק מהממסר המשיך.

נאלצתי לנסוע עם רעש מעצבן ולא סדיר של איתות כל הדרך.

זה אפילו לא היה בקצב של המוזיקה...

יש למישהו מושג אם זה יכול להיות הממסר או הידית או משהו בדרך?

הרכב הוא 306 SR '99

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

הבעיה בידית,מחלה ידועה בפגו' :? נסה לשחק איתה :lol: כבר שמעתי על מקרים

שהבעיה נעלמה לאחר זמן מה כמו שהיא הופיעה.

פורסם

ברשותי פי'גו 307 , כשאני פונה לדוגמא ימינה ומפעיל את האיתות בסוף הפנייה שאיתות ימין נכבה פועל איתות שמאל.... מהי התקלה?

איוו מהיר איוו עצבני

פורסם

מה נסגר עם פיג'ו, זה נשמע כמו סרט של צ'ארלי צ'אפלין...

בקיצור, לבעיה השניה : היה את זה לאחותי ב206, אחרי 3 שנים : הוחלף במסגרת האחריות אפילו שהאחריות לא אמורה לכסות את זה אחרי 3 שנים

פורסם

תודה על התגובות

ניסיתי לשחק עם הידית ונראה לי שכאן הבעיה.

אני אהיה אופטימי ואקווה שזה יעבור כמו שזה בא ולא... אאלץ לפרק את הידית ולראות אם יש מקום לתיקון או ניקויי מגעים.

ואם כבר מדברים על בעיות נפוצות בפיז'ו, אני מניח שגם בקרת המזגן היא מקור לתקלות כרוניות. במקרה של ה306 שלי הוונטה פשוט עובדת מרגע פתיחת הסוויץ ועד לכיבויי המנוע .

וגם כאן צריך למצוא את הזמן הנכון ולהתחיל לפרק.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

ואם כבר מדברים על בעיות נפוצות בפיז'ו, אני מניח שגם בקרת המזגן היא מקור לתקלות כרוניות. במקרה של ה306 שלי הוונטה פשוט עובדת מרגע פתיחת הסוויץ ועד לכיבויי המנוע .

וגם כאן צריך למצוא את הזמן הנכון ולהתחיל לפרק.

עזוב את המאוורר הפנימי לנפשו 8)

בכל הפיג'ואים(עוד מימי ה-205) יש כניסת אוויר תמידית ואלפי נסיונות לנטרל זאת לא עלו והצליחו.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• 10 שנים מאוחר יותר...
פורסם
עזוב את המאוורר הפנימי לנפשו 8)

בכל הפיג'ואים(עוד מימי ה-205) יש כניסת אוויר תמידית ואלפי נסיונות לנטרל זאת לא עלו והצליחו.

עמית

אני קראתי פה בפורום פעם שהצרפתים היו אופטימיים ותכננו את זה בכוונה שלנוסעים לא יגמר החמצן בטעות :-)

פורסם

תנסה לבדוק גם את כפתור חירום ( 4 אורות ), לפעמים בעיות באיתות קשורות אליו.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

ואם כבר העליתם את השרשור מן האוב...

בסופו של דבר פירקתי את ידית האיתות, וניקיתי טוב טוב את כל אזור המגעים שבפנים, שהיו ממש שחוקים. זה פתר את הבעיה לכמה שנים עד שמכרתי את הרכב.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

• תוכן חדש...