Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האודי לא מציעה הרבה מעבר לפוזה, כלומר היא איכותית, היא מתנהגת לא רע, אבל היא לא ממש נוחה (לפי מבחנים, הכל לפי מבחנים), היא צפופה למדי, והמנועים קצת חלשים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האודי לא מציעה הרבה מעבר לפוזה, כלומר היא איכותית, היא מתנהגת לא רע, אבל היא לא ממש נוחה (לפי מבחנים, הכל לפי מבחנים), היא צפופה למדי, והמנועים קצת חלשים.

דווקא פוזה אין לה הרבה...

איכותית-מאוד

מתנהגות טוב

נוחה?אני אהבתי את הנוחות שלה,אמנם הכיסאות מקדימה קצת פחות ומהאחורה צפוף.

לאיזה מנועים אתה מתכוון שהם חלשים?

פורסם

במחשבה שניה, אולי A4 2.4 תתאים לו יותר. אבל ה-2.4 יקרה משמעותית, ותגיע פחות מאובזרת.

חוצמזה, שהיא מגיעה רק בטיפטרוניק.

האאודי לא שיא הנוחות, אבל היא איכותית, יש לה שלדה פשוט מצויינת. זה מה שחשוב.

172

פורסם

המנוע אכן טוב.להעלות את הכ"ס/כוח המנוע ע"י צ'יפ לא בא בחשבון.

הוא לא מחפש לשפר.הוא מחפש אוטו חזק אורגינל

ולכן 80% שהסובארו נותנת תמורה טובה מאוד למחיר.

שאלה:

מה ההבדל בסובארו B4 3.0 לבין האאוטבק?

יש הבדל בהתנהגות?נוחות?

פורסם

למשפחה אולי עדיף האאוטבק בגלל צורת הסטיישן עם תא המטען הענק.

אם הולכים על נהיגת כביש, ה B4 עדיף, הוא נמוך יותר, מרכז כובד נמוך יותר, ולכן יתפקד טוב יותר. אני חושב שגם מערכת ההנעה הכפולה שלו משוכללת יותר, אם כי אני לא בטוח בנקודה זו.

לגבי נוחות אינני יודע. השאלה מה הבחור שלך מחפש, עם האאוטבק הוא גם יוכל להיכנס לשבילים או לשטח קל, זה גם חביב סה"כ. שיקח נסיעת מבחן ויתרשם הכי טוב.

גיא.

פורסם
למשפחה אולי עדיף האאוטבק בגלל צורת הסטיישן עם תא המטען הענק.

אם הולכים על נהיגת כביש, ה B4 עדיף, הוא נמוך יותר, מרכז כובד נמוך יותר, ולכן יתפקד טוב יותר. אני חושב שגם מערכת ההנעה הכפולה שלו משוכללת יותר, אם כי אני לא בטוח בנקודה זו.

לגבי נוחות אינני יודע. השאלה מה הבחור שלך מחפש, עם האאוטבק הוא גם יוכל להיכנס לשבילים או לשטח קל, זה גם חביב סה"כ. שיקח נסיעת מבחן ויתרשם הכי טוב.

גיא.

באמת למשפחה יהיה עדיף האאוטבק

ה-B4 3.0 עדיפה בהתנהגות על האאוטבק כמו שאמרת למרות שהוא מצוין....

ומזאת אומרת-"אני חושב שגם מערכת ההנעה הכפולה שלו משוכללת יותר"?

פורסם

בדקתי, ומסתבר שלא זכרתי נכון - אין הבדל במערכת ההנעה. בשני הרכבים מדובר במערכת מאוד משוכללת.

לגבי ההתלבטות בין הB4 לאאוטבק, השאלה פשוט מה מפחשים ברכב... שיבדוק גם אפשרות של B4 3.0 סטיישן, אולי יסיכמו להביא בהזמנה מיוחדת.

גיא.

פורסם
אבל למה לא קדילאק?

בכיף אם יש לך להוסיף עוד 50,000 ש"ח+.... :lol:

אתה מתכוון ל-CTS?

אם כן אז היא יקרה יותר מהתקציב,והוא לא רוצה מכונית יוקרה,הוא רוצה מנהלים.

יוקרה הוא יקנה בגיל 45+,גיל 50+פאר....;)

בדקתי, ומסתבר שלא זכרתי נכון - אין הבדל במערכת ההנעה. בשני הרכבים מדובר במערכת מאוד משוכללת.

לגבי ההתלבטות בין הB4 לאאוטבק, השאלה פשוט מה מפחשים ברכב... שיבדוק גם אפשרות של B4 3.0 סטיישן, אולי יסיכמו להביא בהזמנה מיוחדת.

גיא.

כן,לא הבנתי למה התכוונת שאמרתה שהיא שונה

אני לא חושב שקיים B4 3.0 סטישין גם בעולם....

תקן אותי אם אני טועה...

תודה רבה רבה למגיבים

פורסם

B4 (שנקראת בחו"ל לגאסי) 3.0 סטיישן. ככה שהדגם קיים. ומכיוון שיש יבוא של גרסת הסטיישן עם המנוע הקטן אולי יש סיכוי קלוש שהם יסכימו... הייתי מנסה לדבר עם הסוכנות המרכזית (ת"א) עם בחור בשם אורי.

http://www.subaru.co.uk/IMGGB/WWW/Subaru_co_uk.nsf/NULL/BF4DA19505F603E280256E6A003EB001?Opendocument

פורסם

בנוגע לשאלה שלך מה עדיף,T 1.8 או 2.4,אני העדפתי את ה2.4 בגלל צריכת דלק נמוכה יותר,ההבדל בתאוצה הוא לא משמעותי בעיני. הרכב מספק ביומיום,זה גם ככה מעל ומעבר לארץ שלנו.

יום אחד אבי נסע עם האוטו שלי בכביש החוף וניהל שיחה עם חבר שלו שישב לידו. הגענו לאיזור שבדרך כלל עומדת בו ניידת עם ממל"ז,כשאמרתי לאבי להאט,כי יש מצב שתהיה משטרה מעבר לסיבוב,הוא הסתכל ללוח השעונים ולא האמין שהוא נוסע 150,כך שזה נותן לך אינדקציה מסוימת עד כמה אתה לא מרגיש את הנסיעה כשאתה נוסע מהר.

ולכל הקשקשנים שאמרו פה שהרכב נותן רק פוזה והמנועים שלו די חלשים,אני עם האוטו הזה השפלתי הרבה רכבים ספורטיבים וחזקים ממני בהרבה,אז לא לדבר סתם אם לא יודעים ולא מכירים.

לגבי נוחות,כל אחד והטעם שלו,אני יכול רק להסכים שהרכב קצת צפוף מאחורה,אבל כפי שהבנתי זה שופר בדגם החדש.

זו קניה מצוינת,אבל אני חושב שהיום אני הייתי לוקח את הB4. כי היא מציעה חבילה מצוינת במחיר שלה.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

תודה גיא,אני אבדוק איתו מה דעתו.

a.c-מסכים איתך,אחרי בירורים מנוע ה-2.4 עדיף על הטורבו.

ואני יודע שהאוטו חזק...וכמו שאמרת הסובארו ניראת הכי עדיפה.

פורסם

מנוע ה-2.4 ממש לא עדיף על ה-1.8T!!

אולי במקרה זה כן, אבל מבחינת כח, אפשר למצא את המנוע המוגדש הרבה יותר.

הייתי מתלבט בין האאודי לסובארו B4, שייקח נסיעת מבחן ויחליט מה מתאים גם לכיס שלו.

172

פורסם

הייתי מתלבט בין האאודי לסובארו B4, שייקח נסיעת מבחן ויחליט מה מתאים גם לכיס שלו.

אז לפי מה שהבנתי מנוע הטורבו עדיף רק בכוח.

וחוץ מזה בכלום...?!

אז הגענו למסקנה שמנוע ה-2.4 עדיף...

פורסם

אז לפי מה שהבנתי מנוע הטורבו עדיף רק בכוח.

וחוץ מזה בכלום...?!

אז הגענו למסקנה שמנוע ה-2.4 עדיף...

דווקא להפך - ה-2.4 יהיה חזק יותר (בהפרש קטן) כל עוד הטורבו לא משופר. צריכת הדלק תהיה דווקא לטובת הטורבו.

יתרון של ה-2.4 היא היותו 6 צילינדרים, עקב זאת אני משער שהוא יספק אופי פעולה עדיף. (לא שה-1.8T גרוע)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...