Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אכן זה עוד דיון צמיגים אבל עדיין הייתי זקוק להמלצה יעודית נוכח דלות מבחר ומלאי יחסית לח"ול.

הרכב שלי מתגלגל על יוקוהמה ASPEC אחרי 27,500 ק"מ לא אוחזים ובולמים במיוחד למרות משחק לא קטן עם לחצים(כרגע 36 לכל ה-4)

מחפש צמיג רב עונתי, אוחז ובעל משוב טוב בהגה ובישבן עם קוד V ועדיף W .בעל TW של 240 ומעלה.

חשוב שלא תהיה לו נטיה ידועה להתקפלות תחת עומס כך שאצטרך לנפח יותר ואז אאבד אחיזה(כמו שקורה לי עם הנוכחיים)

נוהג בעיקר בכביש עם פניות ארוכות ובגם בסביבת פניות הדוקות יותר. הייתי בעלים של 306 ואפילו פניות אטיות בעיר עמוסה יכלו לגרום לי לחייך(-:

התקציב הינו 2400 ש"ח לרבעיה מותקנת ועד 2700 ש"ח עבור רביעיה מצויינת יחסית למחיר.

לו היה מלאי ידוע של HANKOOK K110 ,הייתי קונה מייד.(אין בטייר קלאב - המתנה של 4 חודשים)

דגמים נוספים שעלו לי בראש מקריאה והערכה שייתכן שיש מהם מלאי ויענו לדרישותי ,הם: CONTI SPORTCONTACT 3 ו- FALKEN FK452 ו- TOYO T1R .הצמיג האחרון גורר תגובות לגבי דופן דקה ואשמח לתובנות בעניין.

אשמח אם ההמלצות יכללו ציון של מלאי ומקומו.(אני איש מרכז הארץ)

תודה מראש

gprr

פורסם

איפה צמיג רב עונתי שהבחור ביקש ואיפה R1R??

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שלום לכם

אכן צמיג רב עונתי למרות השנים השחונות הצפויות):

1.מוכן להעלות תקציב ל-3000 ש"ח במקרה חריג מאד.

2.גם על S.DRIVE שנחשב טוב אם כי בינוני במבחן יחסי של "קאר אנד דריבר" , אמרו שאין מלאי.

3. האם ל-TOYO PROXES4 יש דפנות עבות משל T1R?

תודה

gprr

פורסם

למרות שלא קמו חברי פורום רבים להציל אותי:-P עשיתי מעשה ורכשתי רביעיית פלקן 452 + רזרבי.

מהתרשמות ראשונית:

הם בעלי משוב בולט לטובה גם במהירויות נמוכות (התחושה הקודמת היתה של ריחוף וכעת יודעים שיש צמיגים לאוטו(:)ואוחזים הרבה יותר למרות הציפוי הראשוני שמצוי עליהם.

הצמיגים ללא ספק כבדים יותר מהמקוריים אך ברכב נוח כמו שלי זה בונוס כי יחד עם זה בא משוב חיובי לידיים:-) :-) :-)

הצמיגים בני שנה בדיוק !!! אך החלטתי לקחתם משתי סיבות:

1.המחיר של "צמיג ישיר" היה הוגן ותודה לגיא.

2. כעובד בחברה שגם משווקת מוצרי גומי שונים בתוך מוצריה המורכבים, ללקוחות מאד מאד מחמירים ומקפידים, אני מודע לזה שאין שום בעיה עם מוצרי גומי מאוחסנים סביר והם בני גיל של עד שנה וחצי ומסופקים לאחסנה במחסן הלקוח לשימוש עתידי,אם משווקים לשימוש מיידי מותר אף פריט "מבוגר" יותר.

תודה לכולם

gprr

פורסם

אתה מחפש צמיגים עם פרופיל ספורטיבי לרכב ממש לא ספורטיבי.

2600 ש"ח שמתי 4 מישלין HP באותה המידה שלך ברכב שלי,פשוט שינה את ההתנהגות,שקט,נוחות.

בקיצור מומלץ מאד.

פורסם
אתה מחפש צמיגים עם פרופיל ספורטיבי לרכב ממש לא ספורטיבי.

2600 ש"ח שמתי 4 מישלין HP באותה המידה שלך ברכב שלי,פשוט שינה את ההתנהגות,שקט,נוחות.

בקיצור מומלץ מאד.

תודה על התגובה אבל אני כבר לא מחפש - כתבתי שקניתי ואחרי עוד נסיעות, אני מאד מרוצה וחושב שעשיתי רכישה טובה מאד.

אפשר להנות מנהיגה גם ברכב שאינו ספורטיבי - סע ב-106,205,306,פוקוס דור ראשון סטנדרטיות ותבין.

gprr

• תוכן חדש...