Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בשעות הערב כשאני יוצא מהעבודה, כנראה בעקבות הטל לאחרונה, השמשה ממש מלאה באדים ואני לא יכול ממש לנהוג ככה.

אם אני מפעיל את המיזוג לכיוון השמשה - לא עוזר.

אחרי נסיעה של כ20-30 דקות זה עובר, אבל מיותר לציין שזה ממש מסוכן.

מישהו נתקל בבעיה ? פתרון ?

תודה.

נערך:

לא יודע עד כמה זה משנה ומהותי לנושא הזה, אבל יש לי C3, 2005, דיזל HDI 1400 ידני.

פורסם

שים מזגן על קור! כן על קור

תראה איך בשניות הכל יעבור

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

יכול להיות שיש לך כמו שומן על השמשה. לי יש באופן קבוע אז כל שבוע אני מנקה את השמשה בלילה כך:

מרטיב אותה בכמות נדיבה של חומר לניקוי שמשות כחול, משפשף אותה היטב עם ספוג מחוספס ומנגב חזק. אז תראה שהיא תהיה כמו חדשה.

פורסם

תודה לכל המגיבים.

Madriver,

ניסיתי חום, קור. הדבר היחיד שקיבלתי זה שפעת :)

Yoni1234,

אני אנסה את מה שאתה אומר, למרות שזה דיי יעיק לעשות את זה כל כמה ימים.

אם יש לעוד מישהו פתרון, אני אשמח ואודה מראש.

פורסם

תראה הסבירו לי ככה

אם יש וילון אחורי ברכב (השחורים האלה) יש על זה שיכבת סיליקון כדי להגן על הוילון

זה מפזר שוכב שומן בכל חלונות הרכב.

ובאמת יש לי שכבת שומן שאני מנגב אותה מבפנים עם מטלית כל כמה זמן.

פורסם

לפי דעתי זה משהו שנגרם לך בעקבות ניקוי לא נכון של השמשה מבפנים \ מבחוץ (תלוי איפה שכבת האדים מצטברת).

קנה נוזל ניקוי שמשות ייעודי עדיף משהו בעל יצרן מוכר, קח מטלית מיקרופייבר (אפשר גם כל דבר אחר שלא מוריד סיבים), שפוך כמות נדיבה של הנוזל ועבוד בחלקים תוך כדי הפעלת לחץ ופעולה סיבובית.

עשה את אותו דבר מבפנים, עד שהזכוכית נראית מבריקה ושקופה לגמרי - ואם את רוצה ממש ללכת עד הסוף תשתמש בנוזל שטיפה לרכב שאני מאמין יוסיף לך עוד שכבה שתגן על השמשה מפני הצטברות שכבות של שומן \ לכלוך מה שגורם לאדים להתפס לאחר מכן.

בהצלחה :]

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

גם אצלי זה ככה. זו כנראה התקופה. בינתיים לא נקטתי בצעדים לתיקון מלבד ניגוב עם הוישר והפעלת מזגן על קור לכיוון החלון.

הלחות הגיעה למצב שאני מגיע לרכב בשעה 21:00 אחרי שעמד בחוץ משעות אחה"צ וכל הרכב רטוב כאילו ירד עליו גשם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

האמת היא שכל תדלוק (שבועיים בממוצע) אני מנקה את השמשות עם הנוזל שיש בתחנות דלק.

מעבר לזה, אם יש יום ממש מאובק (כמו שקורה לא מעט לאחרונה מכל השרבים האלה) אז אני מנקה עם מים רגילים.

אין לי מושג מאיפה יגיע אדים. הדבר הכי קרוב לוילון שיש אצלי ברכב זה המגן שמש הכסוף הזה...

תודה.

פורסם

ב- C3 שלי (1.4 בנזין , 2005) יש מערכת בקרת אקלים ובה כפתור מפשיר ייעודי לשמשה הקדמית אשר בלחיצה אחת מפנה אוויר חם אל השמשה הקדמית ומגביר את עצמת המפוח. מנקה את השמשה מאדים בחורף תוך פחות מדקה.

פורסם
גם אצלי זה ככה. זו כנראה התקופה. בינתיים לא נקטתי בצעדים לתיקון מלבד ניגוב עם הוישר והפעלת מזגן על קור לכיוון החלון.

הלחות הגיעה למצב שאני מגיע לרכב בשעה 21:00 אחרי שעמד בחוץ משעות אחה"צ וכל הרכב רטוב כאילו ירד עליו גשם.

במצב כזה האם ממולץ לכסות את הרכב, כשיש טל בחוץ ? תודה וסליחה שנדחפתי לשרשור :lol:

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

אמנם ההצעות שקיבלת פה הן טובות בכללן, אבל לפי מה שאני קורא (בגלל הטל לאחרונה, עובר אחרי 20-30 דקות) אני חושב שפיספסו את הנקודה.

יכול להיות שמצתברים אצלך אדים על החלק החיצוני של השמשה? או גם על הפנימי וגם החיצוני?

אמנם זה ישמע מובן מאליו, אבל יש סיכוי שזה התפספס, נסה להפעיל את המזגן, על קור, לכיוון השמשה ועם סירקולציה מופעלת (כלומר שייקח אוויר מתוך הרכב) ובנוסף לזה שים את הווישרים על המהירות הנמוכה ביותר (ניגוב פעם בכמה שניות).

זה אמור לפתור את זה, לא משנה כמה "שומן" יש לך על השמשה מבפנים, לא הגיוני שהוא מופיע או הופך לאטום אחרי שהרכ חנה כמה שעות ושאחרי נסיעה הוא נעלם. נראה לי שאתה מפספס משהו

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...