Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלך לי הסטרטר ברכב..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוף אני רק מתעצבן מזה, הרכב סהכ חודש אצלי, קיבלתי מכה בדלת ימין בתאונה

ועכשיו הסטרטר של הרכב לא מניע לי. ויש לי קבלה שהחליפו אותו רק בחודש יוני השנה.

גם אין לי אורות על הידית הילוכים שהאורות ברכב דולקים, וגם יש מכה קטנה בשלט של הסוזוקי שהם לא תיקנו המוסך הסדר, שבסהך הכל מה שהם עשו בעיקר זה רק להחליף את הדלת.

מה אני עושה במצב כזה אם אני מזמין גרר שמגיע לי מהמקיף הם גם יודעים לסדר סטרטר או לסדר את האוטומט שלו?

מה אני עושה אם אני לא מרוצה מהתיקון של המוסך הסדר? אולי יכול להיות שלקחו לי חלקים מהרכב במוסך ושמו ישנים?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם
אוף אני רק מתעצבן מזה, הרכב סהכ חודש אצלי, קיבלתי מכה בדלת ימין בתאונה

ועכשיו הסטרטר של הרכב לא מניע לי. ויש לי קבלה שהחליפו אותו רק בחודש יוני השנה.

גם אין לי אורות על הידית הילוכים שהאורות ברכב דולקים, וגם יש מכה קטנה בשלט של הסוזוקי שהם לא תיקנו המוסך הסדר, שבסהך הכל מה שהם עשו בעיקר זה רק להחליף את הדלת.

מה אני עושה במצב כזה אם אני מזמין גרר שמגיע לי מהמקיף הם גם יודעים לסדר סטרטר או לסדר את האוטומט שלו?

מה אני עושה אם אני לא מרוצה מהתיקון של המוסך הסדר? אולי יכול להיות שלקחו לי חלקים מהרכב במוסך ושמו ישנים?

טוב עריכה: הנעתי עם כבלים דרך מצבר של באלנו 96 ושלי 2000 ועכשיו הרכב מתניע לי. אז זה לא סטרטר זה מצבר.

מה אני עושה עכשיו, מחר אני יכול לנסוע ככה לעבודה או יש חשש להתקע? איזה מצבר מומלץ לבאלנו שנת 2000? ואגב אין הבדל במתחים משהו כזה?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

• תוכן חדש...